Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každý cikán podle svého koně hádá.😉

•  Amerických otrokářů, teroristů a válečných štváčů užitečný iidiot je Pavel Jégl.

Jak je možné, že autor článku může používat výrazy, které samotné Tiscali vyhodnotí jako nevhodné a tedy tento autorův výraz nepovolí v příspěvku použít. Není to náhodou dvojí metr?

• alicia1

"Není to náhodou dvojí metr?"

Snilku, tak idiotské sny myslim nemá ani ten váš trestně stihaný spasitel Bureš, když náhodou spí & sní. 

• A nejvíc debilní je rádoby emigrant, mongol vanhorne

YEAH !!!

• l
  • To je ale legrační píčovina, jak jinak než z péra Jéglova!!!

PCHE !!!

• vanhorne

Zemanovi verna a ke vsemu odhodlana uderna jednotka Novinarobijcu, nastoupila v plne polni?

• Pane Jégle, bravo. Ruso-řiťo-lezcům a ostatním rudofilům zase stoupl tlak, jak je zjevné z některých příspěvků.

Jinak podle mého názoru Trump se projevuje jako arogantní egoistický psychopat pohybující se v imaginárním světě. Aby prosadil své chorobně zbytnělé ego, dá se klidně do komplotu s Kimem a Putlerem. Nechápe, že na Rusáka a na komunistu platí jedině klacek: vyprášit pořádně kožich a zahnat do jeho brlohu.

Je vidět, že ruská FSB-KGB má Trumpa dobře přečteného a proto ve volbách lobovala v jeho prospěch.

• josef.chmela

Bravo, opět jsi nepřekročil svůj stín sprostého a zakomplexovaného  i.d.i.o.t.a.

• Panu Jéglovi děkuji za jeho články, vždy si je rád přečtu,abych si srovnal názor a viděl události i z jinýho nežli komoušskýho pohledu světa Mlaďé fronťi dnes apodobných..všecky ty urážlivý komentáře rudých zbožáků, kerejm zlobí prostata je mi lítö..

• josef.chmela

Mě je zase líto té tvé "dobra češtin". Ta docházka do školy se na tobě ale vyřádila. Co taky čekat od pravicového, mentálně opožděného, voliče.

• Česky vopravdu umím i spisovně to si piš soudruhu,ale na nettu se to holt nenosí, koukni se na fejzbuckový bláboly. Tak Čau lidi, jo, s těma králíkama to sem fakt studoval pečlivě, vosum samic a dva až tři samci, dobrej chov vogo!

• Ten už je opravdu zralý na psychiatrii. Nemusím psát kdo, že? 🙂

• vanhorne

"Nemusím psát kdo, že?"                                                                            Nebydli ta tajemna osoba na nejakem hrade?

• Trump, že? Taky si to myslím.

• Dobrý den. Prosím vás chtěl bych "svobodně a demogratycky" vyjádřit svůj názor. Ovšem obávám se abych nebyl opět "svobodně a demogratycky" smazán, abych svým "nevhodným názorem" nedejbože nenarušil morální a ideologickou čistotu našeho dokonalého jediného správného  režimu. Můžete mi poradit jak tuto kvadraturu kruhu vyřešit?  😛

• Pavel.Jegl

Za redakci: Nerozlišujeme názory správné a nesprávné, chcete-li, vhodné a nevhodné. Cílem diskusí je poskytnout prostor, kde si lidé vyměňují
      názory, postřehy, zkušenosti. Mažeme pouze příspěvky neslušné a spamy.

• Výborně. Tak prosím laskavě smažte ten horní první příspěvek. Nemusí tu být dvakrát. To je přece spam, ne?

• Tak je to správné. jeden příspěvek smažem a druhý se tam sám vloží dvakrát. 

• Dobrý den. Prosím vás chtěl bych "svobodně a demogratycky" vyjádřit svůj názor. Ovšem obávám se abych nebyl opět "svobodně a demogratycky" smazán, abych svým "nevhodným názorem" nedejbože nenarušil morální a ideologickou čistotu našeho dokonalého jediného správného  režimu. Můžete mi poradit jak tuto kvadraturu kruhu vyřešit?  😛

• vanhorne

"Můžete mi poradit jak tuto kvadraturu kruhu vyřešit?"                               Musis zacit na zacatku, to znamena vyresit cubaturu zelne hlavky, ale pozor jestli bude ohlodana od zajicu bude to fuska. 

• To byla hluboká myšlenka. Na tos přišel sám, nebo ti napověděl pan učitel?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit