Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Řád a klid v podání prezidenta Pavla se rychle mění ve frašku.

  • Tak toto tady ještě žádný prezident "důstojně" nedokázal.Pěkný popleta, ale přeci důstojný prezident, že? Nejdřív při velikém teátru sliboval, že bude dodržovat ústavu. Tak aby se to nepletlo, tak hned úvodem rychle podepsal vládní komplot se sebráním valorizace peněz důchodcům. Pak na to prohlásil, že ten zákon musí posoudit ústavní soud a že pokud to neudělají poslanci, tak on udělá sám. Tak nejdřív to podepsal a pak prohlásí, že to považuje za protiústavní. Korunu té jeho důstojnosti dodal tím, že se hájil, že nechtěl zvyšovat svoje pravomoci( přeci nejsme jako oni), přičemž vzhledem k tomu, že sám zpochybnil ústavnost zákona a přesto to podepsal, tak měl přímo povinnost před podepsáním prověřit soulad se zákonem. Tak co to hraje za divadlo, že chce být důstojný prezident, schovává se za to, že nechce zvyšovat svoje pravomoci a při tom zanedbá svoje povinnosti. Tak takto důstojný prezident tady ještě nebyl. Jak to vypadá pokračuje ve stejných kolejích, když za minulého režimu jako velitel roty ve svém životopisu udal na svoji ženu, matku dvou dětí, že je politicky neuvědomělá a že jí musí ke správnému politickému postoji pomáhat ( https://www.idnes.cz/volby/prezidentske/2023/petr-pavel-zivotopis-prezident-kandidat-hrad.A221123_085710_prezidentske-volby-2023_rapc ).   Celý právní rozbor jednání našeho "důstojného" prezidenta je tady: ( https://www.youtube.com/watch?v=J-MAfnvu0ao )

  • ten zákon je předpokládám dělaný pro přehled o vlivových skupinách, které přispívají na kampaně kandidátů. Tyhle poskytují vyšší částky, veřejnost pak ty nižší. Přijde mi zbytečné žádat dokladování od dárce, který přispívá v řádu desítek, stovek, tisíci korun. Tam se jedná jen o sympatizanty, s žádnými postrannými úmysly, pro které to merito zákona bylo vytvořeno..

  • alicia1

    "To by chtělo více podrobností."

    Adresu by to chtelo urcite. Kdyz neni adresat, da se postupovat podle navodu od K. Capka. Karel Capek byl totiz  reditelem Ceskoslovenske posty za Masaryka.

    Jeho "Pohadka postacka" podrobne lici, jak v takovem pripade postupovat. 🙃

  • To je HROZNÉ !  Chudáček
    malý, ještě že o tom všude píšou.

    Prezident Petr Pavel dostal od Úřadu pro dohled nad
    hospodařením politických stran a politických hnutí pokutu 60 000 Kč, což je dosud
    NEJVYŠŠÍ SANKCE UDĚLENÁ ÚŘADEM FYZICKÉ OSOBĚ

    Proč vracet zpět cca 10 darů po 300.000 Kč, když pokuta činí
    pouhých 60.000 Kč?

    Jinak pro nás všechny řidiče, aneb jak si stát chce zase namastit
    kapsu.

    Nový bodový systém přehledně: Pokuty až 75 tisíc a jen tři
    pásma trestů

    Zdroj:
    https://www.denik.cz/ekonomika/novy-bodovy-system.html

    P.S. Normální
    policejní stát, samá cenzura, zákazy, příkazy, nařízení a vymýšlení jak lidi efektivně
    okrást !

  • to mi přijde zvláštní v tom zákoně, protože pokud tohle nemůže kandidát vymoci od dárců, pak je zbytečné ho za to trestat. Ponechal bych to jen od nějaké vyšší částky, dejme tomu od 100tis nahoru jako povinnost dokladovat..

  • Jo změna se pozná 🤣🤣🤣

  • "„Jestliže máte 6000 dárců a ode všech máte mít předepsaný údaj, jako je adresa a datum narození, a někdo z nich vám to nepošle, tak my nemáme páku, jak to z těch lidí dostat,“ řekl novinářům při návštěvě Polska Petr Pavel. "

    To by chtělo více podrobností. Např. zda lze takto nedoplněné dary vrátit atd.

  • Svatému vše svaté. No malinké škobrtnutí a chybička některého člena jeho štábu.
    Pavel I. Veliký se detaily nezybývá. Vládne nám, lidu sprostému ku klidu a řádu, jak to má být. 

    Všichni apoštolové té pravé demokracie teď vyrukují na obranu - co Babíííš!? Co Zeman?!?? Co Dluženáááá?! 

    Když si stát pomůže, je to vždycky úleva. 

  • "Generál ve výslužbě a někdejší předseda základní organizace KSČ vystřídal po deseti letech ve funkci prezidenta Miloše Zemana." 

    Petříku Petříku a to bylo hulákání na tribunkách, že "lhaní bylo dost". A ejhle pikolík, ono to zas nebude tak naprudko.Minulost se dá pochopit. Méně už aktivistická činnost kyjevské podržtašky. Zdálo se že stačí, když máme napůl ukrajinského premiéra. Místy to vypadá, že ty budeš víc než z poloviny též jejich. A že jsi takovou horlivost nepřiznával z předvolební tribunky. Tehdy jak ti třeba zmanipulovaný dav brňáků mával světýlkama. Jo hochu vytíráš nám oči. Všem.

  • Nemá dobrý začátek svého prezidentování.

  • Pokud ví že údaje dárců nejsou úplné má je vrátit, ale každá korunka dobrá, že

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit