Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jistě je nás hodně, co s vysíláním ČT občas nesouhlasíme. I když na lidi platí, že "každý jsme omylní", na televizi to platit nemůže. Je placena z našich peněz a proto požadujeme objektivní a pravdivé informace, které sděluje. Ani se mi moc nepozdávají komentáře jednotlivých redaktorů, kteří v nich vyjadřuji své názory. A měly by vyjadřovat a zastávat názory objektivní. Své názory ať si prosazuji na soukromých televizích, ne veřejnoprávních. A když si volají hosty do pořadů, měli by zvát názorově vyvážené lidi, ne "jednobarevné". A především diskutujícím neskákat do řeči a předpojatost nechat doma.
  • Stalingrad
    Zlodějina po čekostánsku,máč zaplacený daně-?-Tak zaplať,máš zaplacený poplatek pro ČT-tak zaplať a je fuk jestli ji sleduješ bo né !!!! Stejné i zákonné pojištění vozidel-zaplať a je fuk jestli auto stojí v kopřivách na zahradě.....zaplať,zaplať,pokuta se zvýší,zakazuje se,přikazuje se ....!!!! Vždy´t si tu žijeme jak v zemi krále Kazisvěta ,jak v pohádce.....chceš jet sedláku na své na pole síct ?? Musíč 3 týdny předem oznámit myslivcům přesně který den pojedeš -snad ti to povolí,ale že se zvěř krmí na tvém poli,louce nikdo z myslivců neplatí!! Myslivci neplatí ani nájem A DOKONCE ANI NEMUSÍ PLATIT ŠKODY ZPŮSOBENÉ ZVĚŘÍ !!! podle rozsudku soudu na tvém pozemku sedláčku.Soudce rozhodl,že jsou myslivci chudí !!!! No když mají na flinty,náboje,tereňáky atd.jakto-že nemají na nájem pozemků,na škody způsobené zvěří !!!!! Ovčane plať-pozvali jsme si sem 40 rodin z musulmánie a budeme je z tvých daní léčit-OBČANÉ JIŽ jsou nevolníci a otroci -již se tu ve zlodějčekostáně ani nebráníme,NĚKDO URČIL,ŽE BUDEME ŽIVIT MUSULMANY,tak jako živíme ze své práce a daní 600 let se nepřizpůsobené-oni jsou chudí.Kdepak ti chudí berou desetitisíce dolarů k nelegálním přechodům hranic pro pašeráky ?? Nevolníci plaťte daně-z nich zaplatíme ČT aby měl pán šiditel na roční odměny 2.500.000,-korunek a ještě jim budete pravidelně posílat poplatek !!! I ZA CÍSAŘE PÁNA SE PLATIL JEN DESÁTK-TJ. 10% DANĚ !!!! Té naší kapitalistické šlechtě nestačí 21ˇ% ze mzdy,ještě musí vybírat DPH,daně z chalupy,z dědictví a HLAVNĚ POPLATAKY A POKUTY !!!! *12* *12*
  • Co se stalo v ČR za 25 roků?
    - z komunisty - premiér,- z estébáka –demokrat
    - z ateisty - katol - z veksláka - podnikatel- z podvodníka - developer- z vyděrače,pracovník soukromé bezpečnostní agentury- ze zloděje - privatizér- z dušiček se stal Halloween a z Ježíška SantaVe školách jsou učitelé bez autority, po chodbách drogy.
    Na ulicích střelba, bezdomovci, v alkoholu metanol, v potravinách jedy a v
    médiích hnůj...Je obdivuhodné, že zem, kterou nepustoší tornáda, nesužují zemětřesení,
    úrodu nežerou kobylky, netrápí sucha, nevybuchují > sopky, téměř 70 roků nezažila válku, dokáže dostat na kolena parta šílenců za krátkých 25 roků.
    Otázka: Co je to globalizace? Odpověď: Smrt lady Diany. Otázka: Na jakém základě jste tak usoudil?
    Odpověď: Anglická princezna se svým egyptským přítelem havarovala ve
    francouzském tunelu, v německém autě, v kterém bručel holandský motor, řídil ho Belgičan, co chlastal Skotskou whisky, kterého pronásledoval italský paparazzi na japonské motorce. Následně se je snažil zachránit americký doktor indickými léky....
    A tohle všechno poslali Tobě, Čechovi, oblečeném ve vietnamském oděvu, čumíš do taiwanského monitoru, v ruce máš čínskou myš a zatím ještě si to čteš v češtině.
  • Ruským fašistům se nelíbí že ČT informuje pravdivě o tom jak vraždí ukrajinské žey a děti.
    Ale nic s tím nemohou dělat. ha ha.
    Doba kdy tu ruský okupant rozkazoval je zaplaťpámbůh za ty dary pryč.
    . *2*
    • Lži čt jsou směšné
      • Lhář je tvůj záprdek Putin který měsíce směšně zapíral ruské vojáky na Ukrajinském území
  • stejný blazni a lháři jak ten náš mag.r generál
    • Největší lhář padá ožralej ze schodů a říká si Miloš Zeman. *15*
  • tam na Kavkách?Prostě pokud se napíše takto obsáhlá a věcná stížnost na televizi kterou nedobrovolně financujeme všichni, musí se podat vysvětlení.A to podrobné.Jinak je tady plán B. Televizi odhlásit.A to ideálně hromadně.Ať si vysílají sami pro sebe.Není nic krásnějšího než lumpy zbavit přísunu penízků.Uvidíme jak budou pak zpívat.Myslím že nezazpívají a konečně se rozpovídají.
    • Jen by zase chtěli určovat co je pravda a co lež a co se smí vysílat a co nesmí.
      • jsem pro! Když jsou takoví převelicí frajeři - nechat vyhladovět. Stejně sytý hladovému nevěří!
  • jura1
    Rada ČT a ČT je vše z jednoho hnízda okrádající lidi, kteří se na ně nemohou za své poplatky, násilím vybírané dívat. Demokracie Ne, zlodějna.
    • to nikdo nečekal, ale já jo
  • A v jakém jazyce tu stížnost anonymní autoři vlastně sepsali? Nepotřebovala rada náhodou rusko-český slovník?
  • Taky jsem napsala pětisetstránkovou anonymní stížnost na kvalitu brokolice na našem trhu a nikdo se jí nezabýval.

    DISKRIMINACE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Na ČT zásadně nekoukám lžou víc než komunisti v době normalizace.
    • Ale já taky lžu. A proto čtu Haló noviny a je to v pohodě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit