Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rusko v průběhu staletí už 3x zdecimovalo tureckou armádu.
  • O.K. ROA (Ruská osvobozenecká armáda) byla zformována na základě tzv. Smolenského manifestu a tvořili ji Ukrajinci, Estonci, Lotyši a Turkmeni. Rusové nikoliv, protože se jako tzv. podlidi nehodili německé propagandě. Když už, tak pozorně číst VŠECHNO, z více pramenů !
  • No děkuji za citát, inteligente. A kde tam konkrétně tedy je, údajně, jakkoliv zmíněna nějaká VAZBA východní části Ukrajiny na Polsko !? Voni jsou dyslektik, dysgrafik nebo jen tak tupej ?! Když už, "chytráku", tak Rakouského Slezska, jen tak na okraj ! Tak už dál nedělej ostudu Ostravakum, a raději sklapni. Urážky si nechej na doma, tam tě jistě pochválí. Takový arogantní blbeček, jako jsi ty, by nepochybně potřeboval od svého fotra pár facek, aby se vzpamatoval. Srazil jsem se tady s tebou, bohudík pro tebe nikoliv osobně, ale ten zážitek mi úplně stačí !!!
  • Musí se zeptat svých rodičů a lidí té generace, proč cinkali klíčema v listopadu a prosinci 1989 a chtěli změnu. Nemusí kdekdo studovat a platit SŠ a VŠ, když to je drahé a práci potom stejně nemají, protože taková třeba ani není. Ať se vyučí oborům, po kterých je poptávka a když ani tam práce nebude, tak alespoň neutratí za studia. Každá doba má svá pro a proti, to platilo vždycky. A dnešní mladí zhusta jsou až moc přemoudřelí, arogantní a důležití. Představa, že jsem Bc. a všichni kolem upadnou na řiť, je chybná. VŠ by měla být elitní vzdělávací instiucí, náročnou a těžkou zkouškou mladého člověka a není určena jen tak masově pro každého. Nejdřív se mladí flákají po různých studiích, které jim jsou v důsledku nanic, pak nadávají, že nenajdou dobrou práci, ale parazitují na rodičích - to by jim šlo.
  • Andrej Andrejevič Vlasov (rusky: Андрей Андреевич Власов), (14. září 1901 (1. září podle juliánského kalendáře), Lomakino, Nižněnovgorodská oblast – 2. srpna 1946, Moskva) byl ruský sovětský generál, který za 2. světové války v německém zajetí začal spolupracovat s nepřítelem a vytvořil tzv. Ruskou osvobozeneckou armádu (ROA).

    více informací zde: http://cs.wikipedia.org/wiki/Andrej_Andrejevi%C4%8D_Vlasov
  • Jsem materialista a na věštby moc nevěřím ale toto věštila už loni tak jestli se to vyplní !?!
    V r. 2014 se mapa světa změní, a Rusko bude mít větší vliv, než Amerika a Čína. Saúdskou Arábii čekají v nejbližší budoucnosti záplavy. To jsou jen některá proroctví,
    http://tipprovas.cz/zajimavosti/178-zeme/1095-egyptska-vestkyne-v-roce-2014-se-mapa-sveta-zmeni.html
  • To dobré bydlo. Co to je. Platí školu. Náklady již na základní školu se zdesetinásobily. Střední škola je už většinou placená + provozní náklady a o vějšce nemluvím. Vyjdou školu a nemají práci. musejí je živit rodiče a až si na to zvyknou. Odejdou do důchodu, aby žebrali a spali pod mostem. To je opravdu dobré bydlo. Toto "dobré bydlo" opravdu tehdy nebylo.
    Nemluvím o mezilidských ne-vztazích. Nárustu sebevražd z existenčních důvodů a nárustu kriminality obecně a tím i policajtů. Nárustu bezdomovců a jiná bezva bydla. Co tehdejší STB byli břídilové. Nyní mě právě když píši nebo telefonuji sleduje bedlivé oko CIA kdoví koho ještě. Soukromé mediální firmy maji černé listiny.
    To je bezva bydlo.
  • Citát: "Západní a východní části Ukrajiny mají odlišnou historii a vazby. Východní k Rusku, západní k Polsku a Krym k Turecku (tvrdě potlačeno Rusy)". Opava byla kdysi centrem Slezka a dnes vidím, že tam je největší koncentrace slabomyslných a chudých duchem (jenž budou sice blahoslavení, ale jejich pozemská cesta je plná utrpení /hlavně pro jejích okolí.../). Jsi mamlas, magor a určitě máš i zaječí rozštěp aby Bůh upozornil okolí, že srážka s tebou, bude celoživotní zážitek...
  • Krym je srdce Slovanů!!!!
  • Pozor pozor, tečka a Not CSSD je pouze jeden "přepínající" se blb. *3* *3*
  • Myslíš tečkaNote??
  • Ale nejsem, jen se už ví že tečka a Not je pouze jeden blb!! *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • ty jsi bblb ??
  • Zajímavé jak dlouho se jeden blb může vydávat za dva, dokud není odhalen, že tečkaNote??
  • Krym patril Tatarum ty staleti
  • Rusové už zřejmě jasně pochopili, že západ postupuje v jednáních, slibech i požadavcích, které ještě nidky nikde však časem nesplnily, viz. "Mnichov".. s metodou... lezem lezem a nedáme pokoj až k vám vlezem, pak vás oškubem, vyrabujem a ještě se na vašich zotročených hřbetech zdarma svezem...s tím, že tohle prostě nezkončí do té doby, pokud to budou směrem ke své vlasti důvěřivě i naivně trpět a tak je asi fakt lepší po první ráně a podrazu už na nic nadějnějšího nečekat a vzít to doslova tvrdě podle svého...No a co !!!..Vždyť ta západní "vyspělá kultura" to dělá úplně stejně, akorát si na to vezme košili, vázanku, navoní se a obalí do pokryteckých slov o "demokracii i svobodě" , aby tak oblbla všechny ty co jim na takové sliby naskočí a jako tupí a naivní blbouni uvěří, že tomu tak i bude. Tady to taky byla zpočátku samá "Slibotechta s.r.o" a co je z toho dnes ?...dluhy, historická nezaměstnanost, problémy ,potíže.. s tím, že malá čát drzých a "schopných" se má až příliš a zcela nemorálně dobře a ta většina co to všechno vytvořila se má o to hůř i dráž..
  • Ty jsi tečkaNot ??
  • At to vyzkousej na Tureckou armadu. *3*
  • Paklize ukrajinska armada je obklicena nekym,kdo armadou tedy neni,tak do nich nepusti ostrou palbu?Ceho se tak boji?Teroristu?
  • Myslím, že k žádnému útoku ani nedojde, Rusové nemají potřebu, ani touhu s Ukrajinci bojovat! A hlavně to nemají ani za potřebí, Ukrajinskou armádu by si namazali na chleba kdykoli by chtěli

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit