Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavně západní Evropa vůbec nepotřebuje, aby ji někdo jiný rozvracel.,nemluvě už o "běžencích" atd..co si dokonce sama cíleně i v zájmu tzv."svobody a demokracie " impotentně a již zcela mimo svoji vůli a kontrolu vozí dokonce až přímo do vlastních ulic i domů., protože ona se rozpadá a rozeštvává už i tak sama v sobě a mezi sebou taky..Jedinou a možná i poslední nadějí a záchranou by mohl být do budoucna tzv. "Ostblok" a jeho společně neskutečně obrovský, životní prostor., většinou i historicky zcela odlišný životní styl, kultura, víra i síla, nemluvě už o surovinách atd..a stejně tak i o obrovských východních a následně dál i asijských trzích., protože ten vždy byl, je a i bude jiný a to ve všem i u všeho., ale ten než by "západ" v úkloně a hodně pokorně poprosil o spolupráci a možná i o znovuosvobození, před novodobým fašismem, neomarxismem a multikulti, tak je dokonce i možné, že i ten "Ostblok" ještě mezitím totálně rozeštve mezi sebou taky a zatáhne ho i do vlastních problémů a možná i do nějaké války v rámci novodobé 4 říše vedenou opět jako vždy Německem..Nebezpečím pro Evropu není ani Trump, ani ten turecký paša, ale přímo samotné, západoevropské "elity", co si ještě stále ve své tuposti i sebestřednosti nechtějí přiznat skutečnou realitu a mapu světa, nových sil i vlivů., co jsou z velké části již mimo záp. Evropu, která mezitím upadá a sebedestručně degeneruje, jak svého času "Velký Řím"..
    • Dobroserství = sebevražda.

      Nic proti tomu, ale ať si ji páchají jen ti, kteří to chtějí a netahají do toho nás ostatní.
  • Už je to tady. Řešit projevy nevůle Němců vládě na čele s Merklovou a spol svazuji ruce až neuvěřitelně důsledné dodržování "lidských práv menšin". A tak si Němci budou musel nechat líbit, že si Erdogan v Německu bude dělat agitaci ke své volbě na prezidenta v zemi, která nevykazuje žádné známky demokracie. Doufám, že jednou za tyto kroky, a ty předešlé vůči Erdoganovi, zřejmě bude jednou Merkelová skládat Němcům účty. Odměna bude jistě spravedlivá.
    A že výrazná menšina Angličanů se vzpouzí odchodu z EU i příchodu Trumpa do země, se dalo čekat. Tamní "pravdolaskaři" a análníci Merkelové se brání odchodu z EU, protože v zemi bude více pořádku, což pro ně není dobrým znamením. Celá promerkelovská Evropa se obává, že Trump svým jasným postojem ke svému lidu již nebude takovým nezištným spojencem, jako tomu bylo dosud. Holt, Evropa si nadrobila problémů, bude si je muset vyřešit sama a za své. A domnívám se, že je Trump i odchod Anglie z EU pro Evropu dobrým podnětem k tomu, aby se probudila a zbavila se takových vůdců, kteří nedokázali zvládnout pocit moci a zodpovědnosti vůči Evropanům a svými chorými kroky často popuzovali občany k vyjadřování nevůle. Ilegální migrace vyvolané Merkelovou je jenom důsledek toho, že Anglie odchází z toho chaosu a Trump, že je hodně kritický k těmto chybným krokům. A kdyby byla pravda, co anglická menšina tvrdí, že příchod Trumpa bude urážkou královny, se zdá být účelovým prohlášením. Kdyby tomu tak mělo být, jistě by královna na jeho počet neorganizovala slavnostní banket. Sledujíc tyto události se domnívám, že začíná tzv. nápravná doba chyb, kterých se dopustili vůdcové EU vůči jejím občanům. A možná rezignace jednoho z nich - Junckera, je dobrým začátkem. A tak to má být a tak je to spravedlivé.
    • Juncker nikdy rezignovat nebude. Svého koryta se jen tak nevzdá.
  • Můžu vám, ale přesně říci kdo nemá jezdit co Čech paní Merkelová !
  • Hmmm, tak Britové se vykašlou na EU i na USA? Tak to si docela věří.....
  • Myslím že Queen Elisabeth II Trumpa ráda přivítá protože i jí nutně musí být proti srsti prdelkování musulmanům a kdejakým přivandrovalcům co rádi píchají kozy a sex s dětmi je u nich legální.Mengelerkelová je fakt pí**-3,14,Donald ji odkopne jako naprostou blbku a přes aféru VW rád Německo potopí.Ale zkuste to vysvětlovat nechápavým blbcům.
  • Má strach,ze Erdogan by měl v tom Turecko kurdskym Německu větší aplaus jako kundamutti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit