Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tak ty uzeniny prostě nejezte a ty noviny nečtěte a máte po křečích. 

Vycinkali jsme si tržní ekonomiku, tak se nedivme, že funguje. I když má milion chyb, je to lepší, než co bylo. 

Všechno ostatní jsou jenom kecy novinářů, kteří musí kydat hnůj za Bakalovy peníze. 

Jednomu se sem tam fakt zvedne kufr - jednou z hnusných babišových uzenin, jindy ze stejně hnusných novin kohokoliv. 

• Tomáš Klus? Není to ta umělá rychlokvaška vypreparovaná  v pořadu "čečna hledá superstár" nebo jak se ten televizní paskvil vlastně  jmenoval? Poprvé jsem si ho všiml ve filmu "Křídla vánoc" a to byl velmi pěkný film kde zpíval s Richardem Krajčem hlavní písničku. Krajčo zpívá velmi pěkně ale Klus mu to dle mého názoru kazil. Skřípěl jak špatně namazané vrata od stodoly. 

• Osobně pana Kluse neznám. Vůbec s ním v mnoha věc ech nesouhlasím. jen se mi líbí, že přemýšlí a i když je to pro mě "nevoňavé," má na to jistě právo.

Komedianti všeho druhu (komediant je titul a ne nadávka) měli vždycky problém s autoritou. Spíš problém, jak to ustát. Když ale dojde na chleba, prostě zpívají písničku tomu, kdo platí. Paní Klusová mu to někdy později třeba vysvětlí.

• Je mi jedno jestli má Klus názor a jaký. Já mu ho neupírám. Kluse ani Babiše ke svému životu nepotřebuju. Oba jsou mi ukradení. Jen říkám že jako zpěváka jsem si ho všiml v duetu s Krajčem a dle mého názoru to Krajčovi kazil. On se taky Krajčo musel asi vypracovat, dřít natom než se stal dobrým zpěvákem. Klus vlezl do jakési televizní trapárny, zaječel tam nějaký popěvek a plácli mu nálepku "zpěváka".

• Bych si dovolil doplnit (s trestne stihanou autoritou) a pan stihany nastesti neni jediny co plati pani Klusonova.

• dzixy
    Naivita Kluse nezná mezi. Tupý jak patrona. Proč? Přece salámy a výrobky od Firmy Babiše nevyrábí on sám, ale množství poctivých pracujících, kteří jistě odvádí dobrou práci. Dnes výrobky, zejména potravin, podléhají přísným normám a proto podezírat Babiše, že jeho salámy nejsou jak mají být, je opravdu naivní. Holt, o Klusovi se již tolik nemluví jako dříve mezi mladými rebely, a tak jakákoliv zmínka v médiích na něj znovu upozorní. Moje rada pro něj, když mu nechutná nic Babišovo, může si to vyrábět sám, nebo se jít pást na veřejné louky.
    • Nevím o kom mluvíte, protože AB tvrdí, že má kolem sebe samé lenivé idi.oty

• Spadl z lopatky tady ten toulavý komediant. Zapomenut živoří v ústraní. Chce být i o prázdninách vidět. Tak se otře o premiéra. Jo skončili žebravému zpěváčkovi zlaté časy. Plivnout si na někoho na kterého nemá - to se mu moc nevyvedlo.Holý zadek a sebevědomí obyčejné lůze nikdy nechybí.

• KLUS SE NEVSTEKÁ A NENÍ HRUBÝ, CO HO K TAKOVÉMU ČINU VEDE? ZISK? JEN STĚŽÍ. MOC? JEN TĚŽKO . ODVAHA? VELMI PRAVDĚPODOBNÉ. A BABIŠ....OSTUDA ČLOVĚKA A JEHO SNAŽENÍ, ZLÁ BYTOST, SLEPÁ ,KOUŠE A POLIKÁ ,UCÍTI- LI MOC,POLIKÁ KOHOKO-LI,COKOLI, KDYKOLI, JAKKO-LI . PS. B. UMÍ SVĚTOVÉ JAZYKY,JAK TVRDÍ, ALE ČESKY ,AČKOLI JE SLOVÁK, A TYTO JAZYKY JSOU SI NEJBLÍŽE, PŘESTO MLUVÍ ČESKY JAKO ZAHRANIČNÍ STUDENT Z AFRIKY,KTERÝ U NÁS STUDUJE  TAK TŘI ROKY. JE TO MARKETING? NEBO NÁS PODOBNOU ÚROVNÍ VYADŘOVÁNÍ REPREZENTUJE I V ZAHRANIČÍ? NEBO JE BEZOHLEDNÝ VÝTVOR STB .BEZOHLEDNÉ ZLO.

• blegh

prej odvaha :-D

• KIMCID

dobrou chuť :D

• Je to šašek a tak co kdybychom zase my neposlouchali jeho písničky a nechodili na koncerty a nekupovali jeho písně (CD). Jakmile se umělec zaplete do politiky a on už to udělal, tak má prostě smůlu.

• T. Klus je borec, alespon nekdo nahlas rika to co si vetsina slusnych a chytrych lidi mysli.

• KIMCID

to víš že jo nezapomeň jít do krámu a koupit si cd kluse tím se najíš :D

• Kounkni na ocko poslechni si impuls a precti si lidovky, ale pozor na kalorie. Klobouk dolu pred propagandou pana sefa, ktery je jediny na svete, ktery je schopny stvorit potravinu.

• Lidi, kteří pokračovali ve čtení Lidových novin po jejich sloučení s Lidovou demokracií, nelze, než politovat. Chápat je možné není.

• KIMCID

ani jedno nedělám ale díky za přání dobré chuti :D

• Klusi ty klaune ty nevíš že šaškové králů mají vždy držet hubu protože berou peníze z jejich milodarů jinak přijdou o krk. 

• A gaunera Bakalu čteš  a věříš mu viď ty elito národa Klusovic !

• Prosimte, asi mas chybu za tim slovem gauner. Ale je pravda, ze jsou oba bezpaterni a maji hodne penez vydelane "bohulibou cinnosti".

• Klus, někde na veřejných záchodcích jsem to jméno slyšel ..... hvězdička z mnoha.😛

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit