Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Pavel.Pokud nechtěli pravičáci ,aby se komunisté dostali znovu k moci,tak neměli lidem tolik lhát a pro sebe tolik krást.Dle mého názoru pravice naopak udělala vše ,aby se lidé už dnes, po večerech,učili čestprácovat.Už přibývá lidí,kteří,zcela veřejně prohlašují:"Zlatí komunisté!"A pořádně nadávají na stávající vládní bandu.Historie se pouze do kolečka opakuje.už K.H.Borovský napsal v jedné básni:"...pořád je to jinák.Včera jsi byl ještě svatej,dneska už jsi sviňák."
  • I komunisté měli paragrafy,aby mohli zmáčknout ty ,kteří je kritizovali.Pokud tací,se staví proti stávajícímu kapitalistickému svinčíku,tak nějaké vyhrožování nějakými paragrafy,je nezastaví.Protože ví,že stojí na správné straně barikády.
  • Komunisté si mohou dnes říkat,že tohorší přežili a to lepší je čeká.U toho,co zde přes dvacet roků vládlo je to naopak.
  • TRESTNÍ ZÁKONÍK č. 40/2009 Sb.:

    § 403: Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka... bude potrestán...

    § 404: Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 403, bude potrestán...

    § 504: Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické, komunistické nebo jiné genocidium nebo zločiny nacistů a komunistů proti lidskosti, bude potrestán...

    ZÁKON č. 198/1993 Sb.O PROTIPRÁVNOSTI KOMUNISTICKÉHO REŽIMU A O ODPORU PROTI NĚMU:
    ...Komunistická strana Československa, její vedení i členové jsou odpovědni za způsob vlády v naší zemi v letech 1948 - 1989, a to zejména za programové ničení tradičních hodnot evropské civilizace, za vědomé porušování lidských práv a svobod, za morální a hospodářský úpadek provázený justičními zločiny a terorem proti nositelům odlišných názorů, nahrazením fungujícího tržního hospodářství direktivním řízením, destrukcí tradičních principů vlastnického práva, zneužíváním výchovy, vzdělávání, vědy a kultury k politickým a ideologickým účelům, bezohledným ničením přírody...
  • Pavle máte pravdu, ale zvýšení volebních hlasů komunistů by mělo probudit takové TOPKalouse jako jste Vy, že likvidovat práva zaměstnanců a finančně nahrávat jen podnikatelům nevede k ničemu jinému než k nenávisti a za to jsem nezvonil. TOP Kalous a ODS se to snaží aplikovat přibližně od roku 2005 a nějak jsem si nešiml vlivu na nezaměstnanost, zvýšení reálné mzdy atd. jak říkají. Takže pokud jste TOPák probuďte se, aby V8m nakonec ta dle V8s spodina nevypráskala pálkami.
  • Ano, je pravda, že se dnes dějí (velmi) špatné věci. To ale neomlouvá ty ještě horší. Komunisté byli vždycky pouze směsicí hlupáků, kteří věřili a proto byli členy a darebáků, kteří nevěřili, ale přesto byli členy. Současní komunisté, ať již kdekoliv na světě, používají pořád stejné, zcela omleté fráze a, pokud se dostanou k moci, také stejné praktiky. Jen člověk nemoudrý se k nim přiklání v domnění, že komunisté něco spasí. Nikdy se tak nestalo a lidstvo na ně vždycky doplatilo. Komunisté nejsou lepší alternativou zla. Slušní lidé se se zlem proto nevypořádají tím, že zvolí komunisty. Jenom se dožijí ještě horších věcí. Darmo se neříká, že slib a prd se liší pouze tím, že každý vychází z jiného tělního otvoru. Tak, lidé, nedejte na jejich sliby. Však dobře víte, čeho se s nimi dožijete. Svou energii a svůj důmysl věnujte nápravě současných problémů a nikoli přivoláváním problémů ještě větších.
  • Pepíčku, jsi bezmozek. Takové potřebujem!
  • Pepíčku, půjdu na to, ale koho mám střílet? Dnešní nebo včerejší vládnoucí garnituru?
  • Pepíčku - jen pro informaci - první a druhou válku rozpoutal kdo - Masaryk za první republiky střílel do demostrantů a komunisty zavíral ve velkém (o tom je dnes zakázáno mluvit) - takže tyto režimy si s komunistama nemají vo vyčítat - každá změna znamenala násilí i ta "Sametová revoluce" i když skryté. Je smutné, že se naše politická reprezentace nepoučila z dějin a opět dusí nižší a střední třídu ve prospech podnikatelů - to nemúže do budoucna dobře dopadnout. U pozorňuji, že nejsem komunista a v roce 89 jsem se podílel aktivně na likvidaci režimu (nechal jsem se zblbnout Havlovými projevy) a nakonec se asi dočkám toho, že se komunistům za svoji činnost omluvím.
    • T. on Masaryk střílel do demonstrantů? To asi když jel na koni a oni mu překáželi v cestě.
  • Jen čas ukáže, kdo měl pravdu! Jak se žilo, jaké byly podmínky. V každém politickém systému se žije jinak, každý politický systém má své osobnosti, špatné i dobré, vše řídí Ti, co mají peníze, bohatsví a tím mají možnost působit, ovlivňovat, vše rozhodující. Za vším je člověk! Na všechny dojde, na někoho dříve, některé později!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit