Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen by mě zajímalo, proč na počátku těchto zrůdných Islamistů je USA cvičily a vyzbrojovali?
    Kde máme jistotu, že tento zrůdný systém neroznášejí exulanti - mladíci ( ???? uprchlíci ) nerozvážejí po Evropě. Nejsem rasista, ale když přicházejík nám TAK BUDOU DODRŽOVAT NAŠE zvyky a zákony, sice pokřivané. Přístup naší exekutivy je vlastizrádný a je proty obyvatelům ČR.
    Asi její členové cítí možnost dalších tunelů a zlodějin. Nátlak Bruselu je jedním ze symptomů Bruselského protektorátu Čechy a Morava.
  • Stalingrad
    Islám není špatný, když se nezneužívá, tvrdí válečný veterán a nový šéf Úsvitu Lidinský !!!!!--asi by se měli občané vlastizrádci se stejným názorem osobně přesvědčit o realitě s celou svou rodinou-žena,dcera,syn,matka,otec,bratr,sestra atd...a imigrovat např.do Afghanistánu,Sýrie,Libie a dalších mírumilovných zemí !!!!!. *12* a minimálně 8x denně si přečíst korán-jaké jsou v něm obsaženy mírumilovné sůry Např. : "A přáli by si, abyste se stali nevěřícími, jako jsou oni, a abyste byli stejní. Neberte si mezi nimi přátele, dokud se nevystěhují na stezku Boží! A jestliže se obrátí zády, pak je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A neberte si z nich ani přátele, ani pomocníky!"
    • ... tvůj pravopis a tvé blitky odpovídají IQ 12 :)))
  • ... IS bude vypleněn, je to jen otázkou času :)))
  • To je ten problem.My tady islamáky nestínáme.Jenže setnout tisíce islamáků islámského státu by bylo moc náročné.Nejsou lidi.Prostě vyhubit.Vyhubit celý IS jako krysy v potrubí.Jejich život nemá stejně žádnou cenu.Jsou nenapravitelní.Možná - skoro jistě budou pod hlavní skučet.Ale to není důvod krysu sejmout.Oko za oko,zub za zub.
  • Všechno je to naše vina. Evropa založila málo výborů a iniciativ, které by pomohli těmto pomýleným muslimům se začlenit do běžného života a chovat se civilizovaně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit