Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak za prvé, o nějaké umlčení nejde, Konvička změní Cukrouše za jiného a jede dál. Za další, Alino, děvče, tvůj příspěvek je taková špína, až pohledat. Za další, když tady někdo napíše to, co se vám v tiscali nelíbí, je cenzurován. A je mu vámi odepřeno právo na výměnu názorů. Je směšné požadovat po diskutujících, aby byli jako jeden a všichni diskutovali se stejným názorem a stejným stylem vyjadřování. Je to stejní jako odsuzování všech běženců, protože nejsou stejní. Je trapné se vymlouvat na jakési "kodexy", které si každý může strčit za klobouk, protože nemají žádnou právní váhu. je naivní chtít diskutovat, když se nebere jiný názor. Pokud někdo v diskusi používá to, co chce a umí, je to jeho osobní věc. Pokud poruší zákon, vy tady nejste jeho zástupci a nepřísluší vám cokoliv měnit a omezovat. Pokud se vám to Alino nelíbí, tak diskusi jak takovou úplně zrušte. Avizované bruselské manýry o zákazu toho či onoho, sledování diskusí a nahlašování čehosi "úřadům" je prasárna nejvyššího kalibru. To se slušně popsat nedá. Svoboda a demokracie? Pro koho? Tohle je jen forma totality. A to bys děvče měla dobře vědět, ze země odkud pocházíš....
  • Konvička má ve všem pravdu.
    Slavný francouzský básník a spisovatel Voltaire napsal před cca 300 lety o posvátné knize všech muslimů - Koránu toto: "Korán je nestravitelná kniha, jejíž každá stránka otřásá zdravým lidským rozumem. Učí strachu, nenávisti a pohrdání druhými. Vražda je v něm legitimní prostředek šíření a udržování této ďábelské doktríny. Znevažuje ženy, rozděluje lidi do tříd a žádá krev a ještě víc krve."
    Když toto věděli chytří a vzdělaní lidé před 300 lety, tak proč to ti současní "chytří a vzdělaní" odmítají vidět dnes? Proč si sakra dnes hrajeme na to, že nás muslimové mají rádi? NIKDY nás rádi neměli a NIKDY nás mít rádi nebudou...Je to jeden z těch krásných příkladů proč naši předci před muslimy bránili Evropu do posledního dechu, dobře věděli, co je to za lid a nebylo jim líto obětovat vlastní životy jen aby se sem nedostali, dělali to pro budoucnost svých dětí a tím pádem i pro naši budoucnost.
    • Konvička je normální lůza a každý kdo se sním stotožňuje. Lidi na masokostní moučku chtěl spracovávat naposledy Himler..... Ani Hytler o takové sviňárně raději nechtěl nic vědět.

      A to bez ohledu na to že nejsem přívržencem přistěhovalců. Klidně bych uvítal kdyby jsme je vyprali včechny za čáru. Arabášema počínaje přes mongoly, senegalce, rusáky a ukrajince. Nic dobrého nám nepřinesli.

      Nic méně...... Nejvíc k smíchu mi příjdou poturčenci jako Okamura nebo Konvička. Oba přistěhovalci tady protestují proti jiným přistěhovalcům. I rómové mají více sebereflexe.
    • Když už cituješ Voltaira, napsal také: " Každý vnímavý a důstojný člověk musí považovat křesťanskou sektu za horor".

      A například Hemingway napsal "Všichni myslící lidé jsou ateisti".

      A Thommas Edison šel ještě dále:"Náboženství je blbost".

      Moudří to lidé.
  • Lepší reklamu už ani paradoxně nemohli dostat..Pro "sluníčkáře, neziskovky" a jiné parazity.. tomuhle se říká ..."nakakat" si do vlastních kalhot...protože právě názory této skupiny jsou v samotném principu, ve velkém souladu s názorovou většinou občanů nejen v ČR, ale doslova po celé Evropě !..
  • A poslední reakce do této jako vždy ideologické a ne věcné diskuse.

    Tato migrační řízená vlna ( ponechme stranou zda USA či Ruskem. Na to má každý jiný
    názor ale jeden z těch dvou za tím destruktivním plánem stojí) vyústí pouze ve 2 scénáře.

    1. Buď se občané EU konečně proberou z lhostejnosti a řeknou NE jak Merkelům tak
    Migrantům tak i současnému modelu EU. Pak můžeme zbudovat lépe fungující EU,
    zachovat si náš životní prostor a zachovat si naši kulturu.

    2. Nebo zvítězí pasivita lidí v EU. Pak nemáme právo na přežití a muslimové kteří se množí jako potkani to tu legálně ovládnou a převezmou. Pak nastane doba temna. Ženy které migraci podporují pak to Silvestrovské znásilnování budou zažívat každý den.
  • Opět ukázka naši "spravedlivé kavárenské demokracie". Hned v úvodu tohoto článku redaktorky Holoušové jsem měl pocit, že ji ve svých kritikách jejích názorů křivdíme. Bohužel to pokazila, když v závěru píše, že i ti, co dojdou nezvaní, musí mít stejná práva, jako ti, co jsou zde doma, svou prací se podílí na zvelebovaní naši země a sdílí s ní dobré i zlé. Je to dost zrůdný názor, který není v souladu s tím moudrým lidovým řčením, že "bez práce nejsou koláče" nebo "každému podle jeho zásluh" a pod. Lidská solidarita k těm, co potřebuji pomoc, přece nemůže brát na zřetel všechny aspekty a práva "domorodců", i když zase je pravdou, že veřejně hlásat koho namlet do masokostní moučky je dost odvážné. Ale i toto je názor třeba jednoho, nebo i více lidí. A tak, jak "kavárenští povaleči" vyžaduji toleranci k migrantům, měli by to samé projevovat k lidem s jinými názory, než jsou ty jejich. Jedno i druhé nejsou relevantní názory situaci. Průzkum veřejného mínění ale jasně ukázal, že názory Konvičkovců sdílí většina občanů země a proto nutno hledat pravdu kdesi uprostřed. Když k nám dojdou hosté, buďme k ním pohostinní, ale na druhé straně ať se host chová tak, jak na hosta patří, protože jinak napadá skoro každého to Galuškovské ze "Slovácko sa nesúdí" "HOST DO DOMU, ČAGAN DO RUKY".
  • Tady kdekdo slintá o tom, jak se uprchlíci integrují apod. Zatím jsme nedokázali nic za staletí ani s cikánama a tohle je daleko nepřizpůsobivější tlupa .
  • S Muslimama je to stejný jako s cikánama.
    Podle pseudohumanistických blbců mohou všechno ale bílý se nesmí ani ozvat.
    Není to tak dávno, co cikánská rodina dostala od města nový byt s levnějším nájmem.
    Za co? za to že pošlou děcka do školy. Což je pro bílé prostě zákonná povinnost.

    Islám v EU nemá co dělat. je to nesnášenlivá ideologie která si chce podmanit svět.
  • komunisti byli proti téhle totalitě co dnes vládne v evropě úplné ovečky
  • Stalingrad
    Češi měli svědectví o genocidě Arménů z první ruky už krátce po vzniku samostatného Československa. Oblastí se pohyboval Karel Hansa, jehož kniha Hrůzy Východu vyšla v roce 1923 v Berouně.[12] Stihl v ní shromáždit očitá svědectví a popsat dozvuky masakrů.

    „Děti ležely v největším stupni smrtelné horečky bez pomoci na holé zemi v kalu, blátě, vodě. Co živ budu, nezapomenu těch maličkých tvorů, těch trpitelů za viny nespáchané.“

    Jeden český inženýr zaměstnaný v Osmanské říši na železnici, podal Hansovi svědectví:

    „... během šesti hodin bylo povražděno ve městě Angora více než 1 500 mužů. Všechny svázali a odvedli za město, kde je na odlehlém místě řezníci poráželi jako jateční dobytek.“
    *12* *12* *12* musulmanský a to se dnes děje v podstatě Kurdům a to mají být součástí EU !!!! BOŽE,ochraňuj naše děti a vnuky před takovým jednáním pozvaných hord musulmanů-předvoje IS a bratrů Turků
  • jj, sluníčkáři se zase předvedli v plné parádě.... *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit