Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to je snad samozřejmost.kdo nepracuje ať nejí.nevím že by měl nedko normální jíná práva než cikán?
  • Naprostý souhlas volím Radostovou a Okamurovo hnutí proti eurohujerům, kteří jsou ve všem EU na ruku a ve výsledu je to proti občanům ČR. Co se týče eura - má stoprocentní pravdu, Řecko by se netopilo v takovýchto problémech stejně jako ostatní, kdyby měli svojí měnu, což potvrdil v minulém roce i bývalý německý ministr financí Lafontaine, který to euro silou cpal do všech zemí i do těch jižních států, kteří na to prostě ani náhodou neměli. Nyní se jim omlouval a apeloval na ně, aby se eura vzdali, že je to cesta do pekel.

    To, že naprosto cíleně Singer devalvoval nedávno korunu vůči euro , není vinou koruny ani té hrozící deflace, ale toho Singra z ČSNB a měli by ho za to vyhodit . Šel na ruku jistým kruhům a zneužil své pravomoci tak, jako ta většina v bance , která to posvětila a odhlasovala. Tímto způsobem také chtěli jisté kruhy občánkům vymýt mozečky, jak je důležité přijmout právě to euro. I takto se to dělá. Deflace ČR nehrozila a Japonsko na tuto zákeřnou deflaci, kterou nás ČSNB strašila jede leta, což taktně pomlčeli. Je třeba nevolit eurohujery. Je to cesta do pekel.

    Volím Radostovou - volím Okamuru a dávám ne eurohujerství a bruselskému patolízalství. Nigel Farage z Velké Británie bude mít hodně hlasů a další také, vytvoří protiváhu v EU těmto hlupákům, kteří tahnou státy Evropy do propasti pod vedením maoistického Barossa a skáčou jako blechy , když strýček Sam zapíská.. Takové nuly a j-elity v EU nepotřebujeme a ještě aby nám k tomu vládly a diktovaly. .
  • ...a žádný důchod.
  • Volby jsou volby a před těmi má každý líbivých slibů plnou - plná ústa...
    • jo kdby měl na celou dobu jasnej program to by bylá jiná.ale pak z nich vypadne něco na způsob tohodle http://hradec.idnes.cz/myslivci-na-trutnovsku-se-obavaji-narizeni-o-strelnych-zbranich-phr-/hradec-zpravy.aspx?c=A140509_2063114_hradec-zpravy_tuu
  • http://www.novinky.cz/domaci/336703-bezte-nekam-s-eurem-zpiva-nohavica-ve-spotu-ods.html
    • smutné že za špatnou grupu
  • tzn.všem rómům *15*
  • Komunisté přebírali cikány jako povětšinou kočující zloděje.Přesto je dokázali usadit a dát jim práci.Ti lumpové,kteří se po komunistech prolhali k moci se snažili po komunistech vše přeorat a udělat z cikánů povaleče na podpoře,aby se stále více natahovala cikánská ruka natažená do státní pokladny.Tak aby pomohli cikáni Česku ke státnímu bankrotu a lumpům u koryt Česko zašmelit cizákům.Protože štědře dotovali cikány na podpoře tak,aby se většině cikánů po práci nestýskalo.Navíc si cikáni,z přebytku volného času,udělali vedlejšák z bezhlavé výroby potomků.S reálným přesvědčením,že co si cikáni vyrobí,to musí většinová společnost dobře živit.Proto se v Česku rasismus zvyšuje a podíl cikánů na dalším zbídačováním Česka rovněž. To chce dostat k moci tvrdou levici mladé generace,která začne tento problém rázně řešit.Do lokalit s nepracujícími cikány to chce začít umístňovat soustrojí žentour,převodovka a elektrický generátor.Pak by ti cikáni,kteří nemají práci,chozením v žentouru vyráběli ekologicky čistou elektrickou energii.Ta by se snadno prodívala Němcům.Co by si cikáni vyrobili,to by jim Němci zaplatili.Takže by,při dostatku práce na obživu cikánů,odpadla cikánská ruka natažená do státní pokladny a rasismus by se začal zase snižovat,jako za komunistů.Tehdy v mnoha podnicích nikdo nevěděl,kdy může pracujícímu cikánovi říkat pane kolego.Pokud by si nějaký cikán stěžoval,že na podpoře měl víc,tak mu poradit,že když pracuje v úkole tak když chce větší mzdu,tak musí více dělat.To už bylo za vlády komunistů.Já jsem byl přítomem,že jeden řidič si stěžoval dopravákovi,komunistovi,že měl malou mzdu.Ten mu řekl,že když chce vic peněz,tak musí víc dělat.Tuto komunistickou zásadu pak uplatňovat i u cikánů.Začít to musí vypráskáním všech lumpů,kteří se po komunistech prolhali k moci.A znárodněním veškerého majetku jejich rodů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit