Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Tak omylem říkáte? Ale že trefili ten vlek s traktorem dobře, jenom se spletli vypadalo to jako houfnice, tank ne, ten nemá kolečka. Jen bych připomněl: Co blbnete, vždyť jsou tam všude lidi!


  • USA

    Politický pat, kdy ani jedna strana neprosadí žádné důležité zákony. Možné omezení americké pomoci válečné Ukrajině. A republikánská vyšetřování dosavadních kroků demokratické administrativy i nejbližšího okolí prezidenta Joe Bidena. Poté, co opoziční republikáni ve volbách před dvěma týdny získali většinu ve Sněmovně reprezentantů, čeká jeho vládu složité období.
  • OMYLEM . . .

    Jak pravil kdysi Dobrý voják ŠVEJK:

    " ... ten člověk byl jeden českej radikální poslanec, kerej si
    vyjel na vejlet 

    do lánskejch lesů, když už ho parlament vomrzel. 

    Proto říkám, že jsou lidi chybující, že se mejlejí, ať je učenej, 

    nebo pitomej, či dokonce nevzdělanej blbec. 

    Mejlejí se i ministři.” 

  • gaheris

    Vypadá to tak, že jsou ukrofašisti banderovci v koncích když se uchylují k prostředkům které mohou vyvolat třetí světovou!

  • No já teda nevím. Já bych to ještě nějakou dobu prozkoumával...

  • Tak se zdá, že se to nyní také nepodařilo.

    https://en-m-wikipedia-org.translate.goog/wiki/USS_Liberty_incident?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=cs&_x_tr_hl=cs&_x_tr_pto=sc

    Názory včetně kapitána lidi.

  • Omylem?

    Nenechte se vysmát - banderovci proti Polákům bojovali vždy . . . 

  • Soudě podle poslední reakce prezidenta USA Zelenskému nakonec dojde, že Spojené státy nemají přátele, ale pouze své zájmy. A myslím, že i Poláci se časem dočkají...

  • Každý rozumný člověk by se při pohledu na mapu Ruska a Ukrajiny zamyslel odkud by Rusko muselo tu raketu vystřelit aby dopadla do Polska. Z Ruska to určitě nejde a z Ukrajiny kde jsou nyní Rusové to také nejde. Takže proč Kyjev sprostě lže a chce zatáhnout NATO do války? Mimochodem, NATO je nelegální organizace zločinců, protože mělo být podle dohod zrušeno se zrušením Varšavského paktu.

  • Tož všeci mají pravdu Rusko raketu neodpálilo , Ukrajina také neodpálila ukrajinskou raketu nýbrž sovětskou a nástupcem SSSR je RF , takže to byla ruská raketa  a NATO se musí bránit při napadení a nikoliv při dopadu neřízeného tělesa za které může stát co již 30 let neexistuje . Amen . 

     Těch obětí je mi opravdu líto jsou zcela zbytečné .



    Koukám cenzura už zasejc funguje . Co je špatného na :

    "je to politování hodná událost , ale kdo byl někdy jen na vojenském cvičení tak dobře ví co je to za stres a to se jednalo jen o cvičení , kolik kluků se nevrátilo z vojny domů a válka nebyla .Co na to tady ti prorussáčtí a prokomunistický kreatury ?"

    Pokud to někomu nedošlo byla to vzpomínka na povinnou komunistickou vojnu , kde se na nějakého človíčka též nehledělo a to v době míru . Su už drobet stár  , sem tam mě sužuje nějaká choroba , ale evidentně přestávám některým cenzorům rozumět (tož není cenzor v demokracii zrušené pracovní místo ?) , napište tam : s tímto příspěvkem soudruh XY nesouhlasí a jako člověk s právem mazat či zakrývat příspěvky  , či ukončit diskuzi jako takovou jehož vedoucí je UV , at vím kam se mám obrátit v případě reklamace .😎

    • Třeba to byla ona nenávist v poslední větě, pane Martinko. Někam se vám vytratila ta láska, o které mluvil p. Václav Havel. Vzpomínáte?: "Nejsme jako oni!"

      • možná opisující novinář nerozlišuje kreatura a kreativec a cítí se poškozen . 😎

        • 😎

    • CHACHACHA to zíráš martiňáku. Sviníš tady místo výpady na kde koho, některé diskuze si tady málem privatizuješ. A pak se divíš že citlivá a něžná ruka cenzora tě vyzametala. To je asi tím že provozovatelem je redakce. A ta prostě může. Založ si svoje diskuze. Tam přidávej jeden útok za druhým. Tam bude rozhodně narváno!

      • tož okoune máš  "pravdu " , moje -  svoje diskuze si bez důvodu škrtejte ve firemním časopisu Agrovyžerto , tam na soukromém pozemku na to máte právo , ale jak opustíš rodrigo vrátnici vodnanské drůbeže platí pro tě pravidla veřejná a ne burešova svatá kniha stbé , kapišto ?Věci veřejně přístupné se nachází ve veřejném prostoru  i když to umožnuje soukromé mědium . Přece tě soudruh Bureš dostatečně poučil že zejména veřejné peníze se nachází ve veřejném prostoru a je třeba si tak nějak zesoukromničiti třeba pomocí dotací .😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit