Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A to by chtěli v našich lázeňských městech Mešity. Tyto žádosti bych odmítal bez jakéhokoliv projednávání. Chceš se u nás léčit, no dobře, přivez si s sebou kobereček a toho tvého tajtrdlíka a po léčení si to zase sbal a mazej domů. Pustit si tu verbež do republiky je jako nasypat blechy do kožichu. *16* *16* *16*
    • Přesně tak. Bohužel, už byly nasypány - a to v ČR je ještě selanka. Zatím. Co se týká muslimů, už je nejvyšší čas (pokud již není pozdě) jim v naší Evropě a kultuře "utáhnout šrouby". Tvrdě, ale promyšleně a rozumně.
      Např.: chcete mešitu ve Vídni, dobrá, ale za tu 1 mešitu si recipročně postaví křesťané 1 kostel v Rijádu. Ne ? Tak to bohužel, s mešitou NIC nebude ! Pokud se vám tady už nelíbí, neumíte nebo nechcete se sžít s hostitelskou zemí, nechcete respektovat místní zákony, nepracujete, zvyšujete kriminalitu a dokonce podnikáte teroristické činy - okamžitě deportovat do země původu (rodičů atd.). Nejdříve výběrově, následně třeba i masově. Pokud bude někdo vykřikovat o fašismu apod., může si tyhle nepřizpůsobivé a nepřátelské nebo fanatické muslimy vzít domů, uvidíme. Za chvíli na ně vezme samopal, o tom nepochybuji - nebo se jim sám přizpůsobí a podřídí. Potom ale ať jej třeba vezme čert ...
      • Bobo díky za doplnění mého článku.
  • Můžu?
  • Rakouské Gestapo zavraždilo Josefa Sousedika starostu Vsetina a vynálezce elektromobilu z roku 1927 a zabili jej na Gestapu při výslechu když kopl gestapáka Rakušáka a oplatil mu brutalitu,Rakušák jej zastřelil třemi ranami z Waltru v prosinci 15.prosince 1944 a byl katolického náboženství,to je jen příklad že Rakušani s katolictvím byli docela zvířaty predátory oproti nim jsou Saudové atraktivita z ropy a mně nikdo nedává ani socialní dávky a nezákonně mně konala ředitelka Fellner Feldeg když jsem vyčerpání z dřiny práce tak jsem byl nucen jí vynadat neb nic nedělala .
    Nemám ani socialní podporu a letos jsem nevydělal ani korunu neb česko okupují Rakušani a Němci hnus Schwarzernbergu i ostaních je evidetní že ignorují lidi .

    Antonín Brachtl Hrádecká 10 Hrádek na Vlárské dráze 10
    • Když to vezmu od konce - z čeho potom žijete ? Moc tomu nerozumím - Vaše čeština je jako z internetového překladače, pardon. Pokud nemáte práci a opravdu žádný příjem z práce v zaměstnání či podnikání, musíte si příjmy (obživu) obstarat jinde (pracák, sociálka, Armáda spásy) a neříkejte, že to v tomhle sociálním státě vůbec nejde.
      Gestapo nebylo rakouské, byla to tajná státní policie Třetí říše. A kopat policajta se nevyplatí nikde na světě, už principálně. V žádném ohledu nebudu obhajovat metody a činnost Gestapa (stejně jako KGB, STB nebo Stasi), ale "za něco" se uvedený starosta na Gestapu ocitl - anebo ne, byl to čistý omyl ? Víte, když něco podnikáte proti státní moci (platí definice: stát je organizované násilí), byť v dobrém úmyslu a s morálním zdůvodněním, tak si musíte předem své počínání dobře rozmyslet a počítat s tím, že to můžete těžce "odskákat" !
      • Ať ukáže svoji fotku *3*
  • Tentokrát žádná pomoc z Andělského vrchu nepřijede.Každý sám za sebe.
  • Každý je strůjcem svého štěstí a osudu, i Evropané. Masaryka nemají v Rakousku rádi, protože v podstatě rozbil monarchii a tohle podporují.
    • hm to jsou trochu bludy, mocnarstvi rozbilo vic faktoru....
    • Monarchyji rozbil rakouský císařHabsburský že plno českých mladých lidí vehnal doválky do Tyrolska kd e je italové zamordovali dělostřeleckoupalbou neb důstojnictvo Rakousko uherska nemělo žádnou strategiji jen execirovali a šikanovali české a moravské chlapce mladíky,neb rakouské důstojnictvo byla bezohledná šlechta vyžírků a bálů doslova Hajzlové důstojníci Rakousko Uherska,kteří likvidovali moje předky bratry meho dědečka kterého chtěl zastřelit zastřelit Rakousko uherský oficír v průběhu války že ho srazil nazem neb si rakuský důstojníček šlechty zapálil cigaretu v štelungu ,jako na bále v Hofburgu,Rakušani trotlové absolutního zvratků v dějnách které vysvětlují velmi špatně neb hnupy šlechty vystudovali a neříkají pravdu.
      Salama lejkum Saudské mladé generace nezustanete na pospas jeto jen novinářské hit peníze vám pošle král Saudské Arabije to české vládě by jsem nedal ani korunu.

      salama Lejkum
      Antonín Brachtl
  • Nu,co se musulmanům nepovedlo v roce 1683,kdy museli dostat přes držku -jak by řekl Švejk-až od Litevců,Poláků,Švábů,Sasů a dalších,protože na to již C.a K.armáda a vlastně obležená Vídeň již neměla,tak se povedlo musulmanům o pár století později (cca 300 let) a docela důklaněji.teď už jim nikdo do čenichu nedá a nikdo se neodváží je vyhnat !!!!!
    Vlad III.Drakula tepés také již nehrozí-že by si z nich udělal oplocení zahrádky,tak se krásně roztahují,množí a de, men,..tní obyvatelstvo je živí,panstvo jim leze do podzádí !!!!
    Hezká perspektiva pro potomky ze kterých si udělají otroky a ženy budou prodávat na bazaru .....
    • Vážený, v r.1683 žádná C. a K. armáda n e e x is t o v a l a, to jste poněkud MIMO ! Proti muslimským Turkům se snažil dát dohromady koalici už Zikmund Lucemburský ("liška ryšavá", kterého nemáme tak rádi !). Zatímco Turek klepal na dveře Střední Evropy, v Českém království byla občanská válka s výpady do zahraničí, křižácké nájezdy, zabíjení, ničení a drancování všeho druhu. Namísto spojení sil se "budovalo" oslabení křesťanů. Nepochybuji o tom, že husitská vohska v čele s Žižkou by zamávala i s Turky. Ale pomstychtivost, malost, lakota a závist, kombinovaná popř. navíc s poděláním se - tak to v českých zemích bohužel bylo vždy, když o něco opravdu šlo (ad husitské války, Bílá hora, reformace-protireformace, léta 1938, 1948 a 1968). O dnešku darmo mluvit ...
      • Opravuji: voJska.
        Doplňuji: ... i s Turky - protože Žižka např. už dříve "uměl" i proti vojsku Řádu německých rytířů u Gruenwaldu ! (a to křižáci nebyli žádní amatéři).
  • KIMCID
    Hurá
  • Nechápu, jak poměrně kulturní národ jakým Rakušané jsou, může ve svém hlavním městě otevřít školu, kde se učí výlučně příslušníci kultury, která se již tisíc let snaží vyhladit křesťanskou civilizaci. Asi se Rakousko nepoučilo ze svých dějin, kdy Turci stáli před branami Vídně a kdyby jim nepřijeli na pomoc Poláci, tak Vídeň padla. Nyní strkají hlavu pod sekeru muslimského kata zcela dobrovolně.
  • Kultura muslimů je úplně jiný svět, nic takového bych "nerouboval" do naší civilizace evropských států. Začíná to neskrývaným antisemitismem a končí odpalovánním náloží na vlastním těle - tzv. sebevražední útočníci. Když k tomu přidám ještě ty jejich zhovadilé názory na ženy, tak od těchto "kultur" jen zásadní a nekompromisní distanc.
    Máme dost vlastních problémů, proč se starat o muslimy, proč jim stavět mešity, zajišťovat školy? Pokud chcete v naší zemi žít, tak musíte respektovat zdejší zákony a tečka. Jenomže to po zdejších přizdisráčích chci toho moc, ti nejsou schopni se sjednotit na zahraniční politice, např. na postoji vůči ruskému agresorovi na Ukrajině atd. Tady se jenom lavíruje, přešlapuje, přitakává tomu i tomu, prostě politika, která zlo nepojmenuje a ani se vůči němu nedokáže a ani nechce rozhodně vymezit. Česko je v podstatě jeden Švejkoland, ať se podíváte na jakoukoliv oblast v této zemi (politici, státní správa, zákonodárci atd.) Smutnou kapitolou jsou různí vyžírkové v poslaneckých a senátních lavicích, na které se čas od času provalí nějaká kriminální činnost (např. korupce). Oklepou se, nic se jim nestane a státní kasu vyžírají dál. Dvacetpět let to tu jde ode zdi ke zdi.
    • "Jenomže to po zdejších přizdisráčích chci toho moc, ti nejsou schopni se sjednotit na zahraniční politice, např. na postoji vůči ruskému agresorovi na Ukrajině atd. Tady se jenom lavíruje, přešlapuje, přitakává tomu i tomu, prostě politika, která zlo nepojmenuje a ani se vůči němu nedokáže a ani nechce rozhodně vymezit."

      To s Vámi rozhodně souhlasím, jenomže tenhle bordel se bohužel týká celé Evropy. Zkrátka jako Chamberlain a Daladier - a taky to dopadne podobně jako tenkrát... *11*
  • Jak asi funguje arabská škola ? Co myslíte ?
    No, je to velice jednoduché.
    Naučí se číst a psát. A pak už jenom pořád dokola čtou korán a učí se ho nazpaměť.
    Časy kdy byl islám pokrokový, dokázal absorbovat pokrok z jiných kultur jsou už asi tak půl tisíciletí pryč. Přišel ten jejich "prorok" a z islámu udělal dogma. Byl to fail už v té době, ale ve středověku se to dejme tomu dalo pochopit. Pokud islám hlásá, že dům ve kterém jsou psy a sochy je nečistý, bylo to proto že na evropských hradech se pořádaly žranice, psy běhali pod stolem, stolující si o ně utírali ruce, pak se posilnění vínem vychcali za sochou, po nich to ještě přeznačkovali i ti psy...
    Z logiky věci je islám dnes stejná blbost, jakoby jste udělali náboženství zakazující injekční stříkačky, protože je používají narkomané, zakázali auta protože zabíjejí lidi atd.
    Je to prostě nesmyslný soubor příkazů a zákazů naprosto neodpovídající době, jenomže znáte to. Jednoduchý mozek má jednoduché příkazy rád. Uvažovat o jejich smyslu, či logice, na to už nemá kapacitu. Jsou to slova boží, o těch se nepřemýšlí a nediskutuje. Náboženství vždy bylo prostředkem pro ovládnutí tupých hlav. A to se netýká jenom islámu. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit