Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vy ženy prodejné, když někdo před 3 roky vyjádřil nesouhlas s mígrací lidoopů tak byl označen za xenofoba a rasistu. A teď jste najednou chytrý. Ale bohužel už je pravděpodobně pozdě. Jediná možnost na záchranu evropské Evropy je veškerou náplavu vypakovat. A ty Rakušane a spol. jste akorát tak populisti. Jenom keci a skutek utek.A všem těm tvojim kamarádíčkům co do teď podporovali ty inženýry a doktory, tak přeji obohacení Vám a všem známím a příbuzným.

  • "Německá učitelka chtěla konat dobro. Od dětí migrantů se dočkala pekla" 

    Tolik napsaly dnes novinky.cz. A v textu popis chování těch rozežhraných fracků.TOTO je výzva! Toto je varování pro všechny běžné lidi v Evropě. Je na čase dlouhými bidly odražet gumové čluny od břehů EU.Protože toto není ojedinělý příklad.Jen jeden z alarmujících který se podařilo propasírovat systémem lží v DDR.Učitelky je samozřejmě každému slušnému člověkovi líto.Na straně druhé: tak to vidíte soudruzi v DDR. Dobře vám tak.A nyní hulákejte ta svá hesla: "My to zvládnem".

     Ale hlavně bez nás!

  • Takže aktuálně. 

    Přes 300 tisíc jich k nám přivandrovalo od Kyjeva. A 123 tisíc převážně žen tady "pracuje". Ostatní? Stačí zajít na kteroukoliv nedělní nebo sobotní burzu. Nákup prodej vekslování překupování v azbuce.To jde těm ostatním nejlépe. Ale že by si je ten z Kyjeva postahoval k válčení, to ne. Navíc když se zeptáte odkud? Odkupak jste chrabří kluci? Neřeknou neřeknou. Když mají slabou chvilku nejlépe alkoholovou - jsou otevření. Daleko  daleko o míst kde je válka. Přišli si tady pobejt.Za naše.

  • janhrom

    Ať Rakušan emigruje to je nezbytné 

  • Konec Evropy, fašisticka EU schvalila migraci 76 milionum opic...

  • "Česko-bavorská kooperace při potírání ilegální migrace je podle Rakušana dlouhodobě na velmi dobré úrovni, čemuž napomáhá smlouva o policejní spolupráci. "

    Pamatujete jak zbytek EU kritizoval za to, že stavbou plotu chrání schengenský prostor proti nelegální migraci, což by měla být povinnost všech hraničních států schengenu? Já si to pamatuji dobře.

  • josef.chmela

    Máme štěstí, že migranti u nás nechtějí zůstat, snad jen Ukrajinci. Takže vláda stále nemusí nic dělat a má vyděláno. A kecy nějakého Rakušana? Koho ještě zajímají?

    • Ovšem i tak jsou potom v schengenu a nic jim nebrání vyjet na spanilou jízdu třeba i k nám a obohatit nás.

  • Ať to ten bazilišek okecává jak chce, migrace není výzva, ale hrozba a průšvih. 

    Bez řečí je potřeba ty vyžírky poslat tam, odkud přišli. Bez výjimky. Jen nás vyžírají. 

    • Opravdu, studený čumáku ? Tak nesmlouvavý, nepřipouštějící zdůvodněné vyjímky jste ? Co když se tu vdali nebo se oženili, mají trvalý pobyt ? Co když mají už české občanství a řádně pracují  ? A už jste v koncích. Vás bych tedy "chtěl" za ministra promyšlenosti. Tak pište i příště, co vás zase napadne.

  • Ať to ten bazilišek okecává jak chce, migrace není výzva, ale hrozba a průšvih. 

    Bez řečí je potřeba ty vyžírky poslat tam, odkud přišli. Bez výjimky. Jen nás vyžírají. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit