Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vít Rakušan proklel tento národ na 100 let.

    https://cz24.news/horsi-nez-zrada-vit-rakusan-proklel-tento-narod-na-sto-let/

  • KIMCID

    Pakt je hlavně s naším právním ukotvením v rozporu. Tak že je zbytečný a nereálný!

  • Pan Rakušan už nemůže klesnout níže. Škoda slov pro notorického podvodníka. 

  • janhrom

    Rakušan lže!!

    • goyim

      Říkáš, že Rakušan otevřel ústa?

  • Migranty sem tlačí hodně Izrael - až klekne, může se imigrace velmi ztenčit. Turecko je v tomto také jasné. Erdogan je nemocný, má cukrovku jako hrom, sotva chodí, tak asi brzy doklepe a může dojít ke změně politiky Turecka - zopakovat si původní odluku státu od církve, podle zámyslu Mustafy Kemala Atatürka a stavu před wahhábistou Erdoganem. Stejně tak, až kleknou třeba USA a Severoatlantická aliance. V Japonsku a v Austrálii mají téměř dokonalou antiimigrační politiku, protože ji chtějí. Myslím, že i na Novém Zélandu. Kritéria příjmu tedy radikálně zpřísnit, zbavit imigranty výjimečného statutu o kterém rozhodla sionEU, a předmětné osoby poslat do země, přes kterou sem přišli. Až opadne nebezpečí pro které svou zemi opustili, tak povinnost se vrátit. Zakázat sňatky s Češkama, často uzavírané jen účelově. Má Íráčan těhotnou Češku ? No tak interrupce. Rozhodně hned po usalašení se u nás závazek pod pokutou, že všichni odcestují do domoviny, až se v domovském státě zlepší situace. Nějaké riziko by laskavě přijmout měli. Falešnou demokracii/přerůstající v totalismus, sem zavedl špičkový zločinec Havel. Právě na úkor demokracie a možná svobody, s výrazným omezením neoliberalismu, se dá dosáhnout úspěchu. Tedy také je potřeba závazné vymahatelné státní ideologie, kterou budou mít unitární státy. Jde také o měřítka. Různé mentality jsou neslučitelné a různé kultury většinou neasimilují (třeba i čínské), ale žijí podle svým neměnných zásad. Co je to potom národní stát ? Von der Leyenová, potomek nějakého fašisty pana Hitlera, pokud vím,  má na krku řadu žalob. Příležitostí pro odtržení se od protektorátu EU, který ze sebe dělá superstát s euroobčany, je a bude dost, stejně jako nastolit zde pročeskou vládu. Imigrantům by mělo být zakázáno zakládat politické strany, spolky a podobně. Svou dočasnost zde musí cítit. Mohou to být zárodky pro tvorbu chalífátů s chatvami a sklady zbraní. Korán je bojový plán. Muslimští duchovní nepasou ovečky. Jde jim o bezohledné šíření islámu, džihád. Jinak bude konečné řešení velmi zkomplikované. Například když se přemnoží nebo by se dokonce stali oficiálně menšinou/s větším počtem osob než má původní obyvatelstvo.

  • Jste v Neapoli u hlavního nádraží. V přilehlém parčíku přistoupí afričan a drze pochtívá cigaretu. NEOMALENĚ  a opakovaně. Je vlezlý jak ODS. Když už nic nepomáhá - pěkně a srozumitelně mu řeknete anglicky "vrať se do Afriky!". To jediné zabírá. Rozhořčeně gestikuluje ke smečce jemu podobných. Toto tady chceme? Jsme národ Komenského. Je třeba aby se jemu podobní učili slovíčka : "ne" "tady ne" a zejména "deportace".

  • Válka malé části Ukrajiny brzy skončí, Ukrajinci se tady budou dál zdarma léčit a pobírat dávky a navíc nám sem budou cpát ty ubohé černoušky, jejichž největším orgánem je prázdný žaludek. Táta hlad, máma negramotnost.  

    A my budeme muset držet pusu, protože lháři jako Rakušan a Fiala se o to postarali. 

  • Věci je třeba nazývat pravými jmény.

    "Největší zrada v novodobých dějinách ČR, které se dopustil premiér Petr Fiala a ministr vnitra Vít Rakušan. Vyměnili naši kulturu a náš způsob života za explozivní kriminalitu. Masová migrace je rakovina, která rozkládá evropskou společnost. Mohli bychom dopadnout jako Francie, Německo či Británie,“ říká Babiš na sněmovním plénu"

    Těm dvěma ze Strakovky jde tradičně o rektální bruselskou turistiku. Tady u nás už není zájem ani vůle přijímat další vyžírky z gumových člunů. Vyžírky které nikdy nebudou pracovat. Jen výhradně parazitovat na evropském systému. Viz F,A,N. Žije to tam v loupeživých smečkách. Chce to lidská práva, peníze, zdravotnictví zadarmo. Ale my jsme tady pečlivě vysáváni turisty tam od Kyjeva. Vivat Uhersko, Slovensko,Polsko! Vyždímaná  Evropa není pro každého.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit