Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • joóó to s pozná charakter...
  • Všichni evroposlanci jsou příživníci
  • Ani se mi to nechce věřit.,komunista,on nechce hrabat a podvádět, to je možná jen jeho způsob, jak položit kapitalizmus na lopatky.To by bylo,aby socializmus v naší vlasti opět nezvítězil., když máme takové hrdiny. A neposkvrníš usta ani hrud falešnou řečí.
    • přesně tak není lepšího způsobu jak položit kapitalismus, než jim všechno ukrást, klasická komunistická taktika :)
    • Ale jdi. Tohle u nás dělají naši pravicoví poslanci v parlamentu, při každém zasedání jich chybí přes polovinu, chodí všichni jen na příkaz Kalouska, když je potřeba schválit nějaké svinstvo, tak chlastaj u parlamentního baru a čekají, až pro ně někdo přijde, aby šli zmáčknout hlasovací knoflík a ani neví, pro co vlastně hlasovali, hlavní je plná marže měsíčně. Jinak si v pracovní době parlamentu vyřizují svoje kšeftíčky. Tuhle zprávu neznáme od holandských orgánů EZ, ale naši novináři si vymýšlí lži, aby odvedli pozornost od pravicové porážky. Jestli to Ransdorf skutečně udělal, není potvrzeno, přinesli to jen noviny a ty lžou, jaklo když tiskne. Předložte důkazy !!! Taky mirko věříš každému kecu, i když ti starý obšourník řekne , že je ještě panic, tak jej musíš honem tohoto handicapu zbavit, že, důvěřivko !!!
  • Stále jasnozřivější jsou Zemanova slova o neskonalé pitomosti novinářů. Jejich blbost už
    nerozčílí, ani nepobaví. Jen nudí. A stačí se při tom jen podívat na záznam.
  • Některý jdou do tý fronty dvakrát.
  • Podvádění, to je největší parketa komunistů
    • Vlku,běž výt někam jinam.Třeba na zasedání TOP 09!!!
    • Blbečku z Plzně, on měl toho "novináře" pořádně přetáhnout potěhem. Jsou neskonale drzí a vlezlí. O komunistech se nezmiňuj, nevíš o co jde.
    • Jasně a také některých turbo "JUDrů" z Plzeňské právnické fakulty.
  • Novinářský póvl a hnůj chtěl vynikajícího Mílu (hovořícího sedmi jazyky) poplivat a pošpinit. Nesahají mu ani po kotníky, všiváci.
  • Jak už je tu uvedeno..to není jen on.., to tam dělá, kde kdo a podobný dokument jsem už viděl před několika lety. Tak to dopadá, když lidem nevládnou lidi, ale vychcaná, zpanštělá svoloč, která je už tak naučená, že to dokonce považuje za úplně normální a ještě se rozčiluje a vzteká, když je někdo obyčejnější na jejich drzost a v tomto doslova zlodějinu peněz od občanů a voličů upozorní. Hlavně, že takoví pak kecají lidím do toho, jak se mají chovat, pracovat a žít. Kritizují se z EU naše poměry a východ celkově.., ale tyhle panské manýry jsou rozlezlé všude tam, kde jim to lidi trpí či trpět musí...Prý "vyspělá kultura západu" ...vychcaní a falešní hajzlíci to jsou, nic jiného !!!
    • Naprosto souhlasím a dostávám dojem že na Tiscali začínají mít okurkovou sezonu, i když bych se divil při tom co se v republice děje. Máte pravdu takovýto dokument není nic nového. Taky jsem jej již viděl, ale byl jste rychlejší :-)
      • Ani se nedivím. Nemám nic proti Tiscali, zatím je to jediný server, který akceptuje volnou anonymní diskuzi, i když snad sem tam něco vymaže, ale to bych nebral jako bůhvíco. Je ale také nějak placen, zadarmo by nemohl existovat, a nyní se situace obrací příliš doleva, tak snižuje počet blogů, nebo prostě má tu okurkovou sezónu, nevím. Ale já beru anonymní diskuzi jako anketární průzkum, který nenmůže být přesný, ale vypovídací sociologickou hodnotu již má. Občas také "hodím" do placu nějakou provokatívní kravinu, vědomě, zajímají mi pak reakce na ni... takže mne nemůžete brát vždy vážně. Ale jinak jsem zaměření ne levicového, ale marxistického, , podle mne je ještě žádný pisálek nepřekonal. No, oni jsou již dávno po smrti a nemohou se bránit útokům kdejakého Pišty s 5 ti třídami pomocné školy, ale to dělají dokonce na této úrovni i absolventi VŠ, jako např. JUDr Karel Vlk, jestli tedy je pravý JUDr...Píši záměrně to marxistické zaměření, je jistě levicové, ale není zdaleka totožné s tím, co předvádí např. ČSSD, která se k levici jenom hlásí, ale je to pravice, pozor na to, myslím , že sám Marx by ji také takto hodnotil !!! Preferuje kapitalismus, možná jen s nějakou kosmetikou, která má zakrýt podstatu....
  • Pokud by měli být komunisté slušnou stranou,tak takový darebák,jako je Ransdorf tam neměl co dělat.
  • Pokud by měli být komunisté slušnou stranou,tak takový darebák,jako je Ransdorf tam neměl co dělat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit