Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Soudruh nepřišel s ničím novým. To je pochopitelné. Kapitalismus to bude držet pořád na hranici únosnosti. Lidé jsou navíc pohodlní zabývat se proč je to tak a ne jinak. Nejde o to co je možné si koupit třeba za 100,- Kč, ale proč 100,- Kč např. z roku 1966 nemá stejnou hodnotu, jako 100,- Kč z roku 2011. Proč se musí tisknout bankovky se stále větší hodnotou, proč je bankovek v oběhu čím dál víc.Proč celosvětovou měnu drží stále dolar. Proč Evropa doplácí na marnotratnost USA? Lidé si raději přečtou Blesk nebo AHA či jiný brak, budou se dívat na nekonečné řady Ulice či Růžovku a jiné nesmysly. A to že jim teče do bot je jim jedno. Zatím si vůbec neuvědomují kam finanční politika spěje.
    A pokud si myslíte, že by jste se mohli poučit, přejděte na www.ulož to a tam si stáhněte dokumenty s názvem finanční krize. Pak vás přejdou psát tady kraviny. Tam mluví jiní Ransdorfové a docela srozumitelně.
    • ...to máš sice člověče ve všem pravdu,ale lidi v jejich myšlení nepředěláš...Zrovna tak jako nezměníš záletné ženy...víme??? *2*
  • Jedinou cestou z krize, je cestou celosvětovou revolucí a zbavit se buržoustů a darmožroutů. Pryč s kapitalismem ! Zabavit jim majetky a nastolit vládu pracujícího lidu. Banky a podniky znárodnit.
    • Revoluci prosazuje jenom zločinecká, líná a závistivá lůza, která chce krást těm schopným a pilným. Každá revoluce přinesla násilí, krádeže, ničení hodnot.
      • Což těch pilných,na zlodějnu,bylo po údajné revoluci opravdu dost.Proto je tato země rozkradená a astronomicky zadlužená.Po revoluci bude tíha udělání pořádku ,ve stávajícím kapitalistickém svinčíku,ležet hlavně na bedrech těch nejkrutějších katů.Ti chudáci aby pak poctivě makali v trojsměnném provozu a ještě dělali přesčasy.To aby pročistili stávající chlív a položili základ pro důstojný život bvudoucích generací.
      • Ti schopní a pilní jsou ti co kradou a pasořití na těch, kteří vytvářejí hodnoty? Alespoň tento obraz přinesla pravice v čechách těm co to neviděli dřív na západě. Pak tedy kdo ničí hodnoty: ti co na tom pasořití a okrádají druhé, nebo ti co hodnoty vytvářejí. Jestli problém kapitalizmu není v tom, že ti "schopní" berou větší hodnoty, než vytvářejí. Tím vytvářejí ztráty, které se nutně někde musí projevit. V krajním případě v tom co se nazývá revoluce. Proto kapitalizmus vždy musí plodit krize a následně plodí revoluce.
      • Romové přidejte se k občanské neposlušnosti,vždyť je to váš životní styl,tak nemáte co ztratit a Petr bude-kůl v plotě!
      • Proto ji /revoluci/ Havel a jeho kumpáni udělali. Aby si nakradli a nemuseli nic dělat a žít si jako králové. Udělat z občanů jenom otroky. K tomu využívjí ničením školství.
      • Jsou to korupčníci a zloději. S poctivé práce se nedá zbohatmout.
        • S poctivé práce určitě ne, ale z poctivé práce se snad žít dá. Protože, když víc vyděláš, tak víc potom sníš, potom zase více vyděláš... Kam jsem se to dostal?....
          • ... do ekonomie, t.zv.Bůmu (kapitalisty boom - socialisticky zvyšování životní úrovně)
  • Lidé tak už se naštvete ! Zatočme s touto vládou, nejsou tu pro nás, okrádají nás a je jim jedno, že lidé nemají na nájem a živobytí, za to oni tučná konta ve Švýcasku mají z korupce a dalších zlodějen. Zabavit jim majetek a poslat do basy.
    • Duch KLDR promluvil. Howgh. Historie nám říká, že se násilnou revolucí nic nezmění. Pouze se vymění gardy a nastoupí hrůzovládá, kde násilí je na běžném pořádku. Celá společenství se potom rozsypávají. Problém, který máme je vlastně EU, která je socialističtější, než byla ČSSR ve své největší slávě, protože vládne obecně levice.Ransdorf se mýlí, jako skoro vždy, Musí se změnit myšlení člověka jako jedince. Z naštvanosti nikdy nic dobrého nevzešlo.
  • Hi,hi, hi. Český blb a ovčan se naštvat? To dříve sestrojíme perpetum mobile.
    • ... perpetuum mobile ... to už máme, po Špidlovi Ransdorf, my ti lepší lezeme nahoru, napakujeme se a vlastní vahou spadneme dolů a tím vyneseme lepšího nahoru ... chcete znát příjmy a důchody europosranců (označení všech posranců dle Zemana) hledejte článek: Brusel umí rozhazovat peníze! Ať žije EU! Špidla se vrací: V Bruselu si vydělal 33 milionů
      Autor: Milan Šíma, redaktor
  • Narodil jsem se v době kdy na Západě frčelo hippies,Beatles byli na vrcholu,moji tehdejší spoluobčané uznávali Sášu Dubčeka,kterej prej chtěl socialismus s ludskou tvárou,jeho syn po dvaceti letech od jeho smrti však přesvědčivě národu sdělil,že taťka v šedesátom osmom,v kedy nás Rus osvobodil po svom,chtěl jedině kapitalismus!Ve škole mi tloukli v myšlení,že kapitalismus je zločinný systém a spása je jedině v socialismu-později v komunismu.Děti mojí sestry byly od MŠ vymasírovány učitelama,že jen to pravé pro všechny je kapitalismus a socialismus patří na smetiště dějin..V Prognostickém ústavu byli všichni:Klaus,Komárek,Čalfa,Ransdorf a jiní schopní(všeho).Jelikož jsem jen vyučen s maturitou,cizí jazyk neovládám extra,geny na zlodějnu hmotnou a duševní nemám.Tak pouze zvolám:Polibte mi z jakoukoli revolucí definitivně prdel!!!!! *16*
  • Svatá slova. Já jsem už pěkně naštvaný. Kdyby se někdo přidal, tak budu při revoluci v prvé řadě. Člověk, který nemá co zratit, se nemusí bát. Může jen získat. Svobodu a skutečnou demokracii.
    • Myslím, že máme pořád co ztratit. Nejste snad tak zoufalej? Pokud uvedeme do neklidu celou zemi a není k tomu asi daleko... Pak jeden dá facku a rozeběhne se to tak , že druhá světová by byla proti tomu dětská hra.... Jsou už jiné možnosti. Je potřeba změnit myšlení lidí... Jak? Ideologií? Motivací finanční? /to byl špatný vtip/ Vírou? Kde najít východisko? To, že nemáte co ztratit jen získat je pouze motivační finančně-materiálně a to je opravdu vtip u kterého se nedá smát. Mám z toho úzkost....Vy ne?
      • Já mám úzkost z těch lidí na ulici-bezdomovců,z toho,že zloději a gauneři jsou v tomto státě elitou,z všudepřítomné korupce,mezilidských vztahů,atd.,atd.. Myslím,že společenská revolta je nutná,aspoň k pocitu,že slušnost se vyplácí a spravedlnost občas vyhraje nad podvodem,atd.,prostě vrátit člověku důstojnost!
    • ...ztratit...
  • Levice ano ale bez KCM
  • Ransdorfe, vyemigruj do KLDR tam se ti bude libit, budeš mezi svymi a neopruzuj tady v Čechách. Nazdar.
  • Randsdorf je jeden s největších komunistických darebáků.Ten tvrdě pošpinil komunisty,když přemlouval straníky své strany,aby se podíleli na rozkradení této země přes velkozlodějnu jakou byla kuponová privatizace.Ten by za uvedené zbídačení této země potřeboval narazit na kůl,stejně jako podobní lumpové z pravice.Proto se dnes nástupu skutečné levice bojí.Protože ví,že by na tom kůlu seděl mezi prvníma.A ty lumpy,kteří mu k jeho korytům dopomohli,je třeba obdobně posadit kolem něho.
    • Soudruh Klas Jaroslav už je zase sexuálně nadržený a potřebuje vybít svůj sadismus, tak by zase někoho narážel na kůl.
  • soudruhu DĚKUJEME ale 40 let nám stačilo!

    zkurvili jste tady komunisti co jste jen mohli !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit