Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Komunističtí poslanci jsou v parlamebtu už invenventář. Poslanci se po vopbách oddávají příjemnému snění a utrácení poslaneckých prebend. Proberou se zase před volbami, aby o sobě dali vědět a jejich voliči je zase zvoli. Potencionální zájemci o kandidaturu do voleb od komunistů dávno odešli do ČSSD a staré struktury zůstávají zaž do smrti.
  • Neznám komunistu který by místo svého prospěchu upřednostnil zájem celku , ale na co si stěžujete 5 kolona destrukce stále dobře funguje
  • Komunisté namísto,aby byli potencionálním koaličním partnerem ČSSD,tak kolaborují se všemi stranami-volba prezidenta.hazard,atd.,atd..Žijí ze starých fandů a pár protestních hlasů,což těm stále rotujícím funkcionářům stačí k živobytí,ale je to pomalé odcházení.Kdyby se ostatní strany od r.1990 chovaly jinak,tak už by KSČM nebyla parlamentní stranou.
  • To,že komunisté mají problémy je zákonité.Protože její politici,místo hájení zájmu národa a hlavně mladé generace,hájí pouze svá politická koryta.I díky Ransdorfovi se komunisté nezapoměli namočit do takové lumpárny,jakou byla kuponová privatizace,nebo vstup do EU.I v této straně platí:"Nejsou lidi.Hlavně chybí ti rozumní a slušní.V tomto komunisté nejsou sami.Rozumní a slušní lidé chybí v politice,na každém kroku.Zato darebáků je tam přespříliš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit