Přejít na výpis diskuzí
Ransdorf se pustil do českých médií za přístup k Rusku. Putin se prý chová racionálně
7.3.2014 | red
166 příspěvků
-
Radši se mýlit s Obamou, než mít pravdu s Putinem!
. . -
Tenhleten křivohubej, zadluženej komouš ať drží tu svoji křivou hubu !
Komouši jako on jsou fašizující ! No vlasně fašouni. Poslal bych ho mejt hajzly do kremlu ! -
Ty kriva komunisticko-fasisticka roztrzena hubo,jiz si zaplatil sve dluhy ty dobytku??? *12*
Exekutori snad v jeho pripade zaspali,nebo co??? -
-
v tvym pripade zrejme zaspali kati,ty dob#tku *12* *16*
-
Jak ty to vzdycky pises...? Jo uz vim - starej se o dluhy sve domacnosti. Takze napodobne panacku *3*
-
-
Nejsem tak blbej,abych si v cesku pujcil jakykoli obnos.Vim,co to dakaze provyst.A hlavne ani korunu od Pruzinskeho Homecreditu. *3*
-
-
No jo furt, ja vedel ze s tebou nakonec bude rozumna rec *4*
-
-
-
-
Soudruh je vyborne zaplacen za valeni v Bruselu at radeji mlci.Volby v kvetnu do EU jsou dalsi trafiky pro ,,kandidaty,, ,stejne jakovydelal Spidla,Zelezny,Bobosikova ,maji dobre zaplaceny vylet a neudelaji vubec nic -navic z prijmu neplati dane,dostavaji na osaceni a hostiny
-
-
Malý český demokrate,nezáviď a konej.Já a moje veliká rodina nepůjdeme nikoho z těch korytářů volit co se tam cpou,protože jsem z této zvrácené a nedemokratické doby onkologicky onemocněl a chci jít na protonovou léčbu,ale moje chudá pojišťovna 207 jí nehradí,asi by nebylo na zlaté padáky.Jsem vhodný pacient,proto musím postoupit jako "B" občan standardní ozáření s možná dalšimi následky.Požaduji od toho korytáře 1 mil.Kč za hlas,protože dle hesla demokratů ,že kuře zadarmo nehrabe.Tento korytář to bude mít za dva měsíce doma.Rozhodně nebudu volit za tretky,nejsem indián.Jinak Ransdorf má pravdu.
-
Neplačme,co si studenti vydemonstrovali v roce 1989 to nyní máme.Ať žije sametová revoluce.
-
-
a pokud se ti to nelíbí tak táhni do Ruska. Tam dostaneš bičem a když bude dost chválit SS-Grupenführera Putina tak dostaneš i trochu boršče a stakan vodky.
-
-
-
Putin se chová jako pravý komunista a příslušník KGB, naše heslo je vše zabrat
-
-
Jen doplnim:
Znicit,zplundrovat a zabit....
-
-
Nač komentáře,vždyť je to debill,který jen těží ze svého postavení.Více nemám co bych dodal.
-
-
Jaký je rozdíl, mezi dnešní situací na Krymu a záborem československého pohraničí tzv. Sudet, Hitlerem? Já žádný rozdíl, kromě toho, že Krym obsazují ozbrojenci bez označení, čili teroristi, nevidím. Komunisti tvrdili, že jsme měli bojovat, platí totéž pro Ukrajinu, nebo mají soudruzi jako obvykle dvojí metr? *12* *10* *12*
-
-
Soudruh Ransdorf je jistě seriózní občan a politik, který si zaslouží, abychom jeho názory pozorně a s respektem vyslechli. Jenom nechápu, proč si ten fašistický zkrachovanec myslí, že Putin čeká ausgerechnet na jeho nesvéprávné kydy. *1*
-
-
Proboha !!
-
-
Randorsf musí,vždyť patřil kdysi do vedení SČSP a často krát s touto organizaci do Ruska cestoval a zadarmo.
-
Vy mne vsichni muzete polibit p r d e l !
-
-
ani ne,ale natrhnu ti ji krumpáčem *1* *2*
-
Náš staříček dycky pravili: Enem co otevřél hubu začla z něho bučat telatina.
-
Ty me tuplovane zlodeji nicku *12*
-
-
Trpíte snad nespavostí,psát tolik blbostí a ještě k tomu v noci!Co potom budete dělat ve dne *1*