Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tisíce lidí ,soudě podle internetu,je nespokojena se současnou vládou a jejími přisluhovači !Vyjděme
    konečně do ulic,dřív než bude pozdě !Nebo nové volby !!!!!!!!!!!
  • Chybným řešením tohoto problému v posledních jednadvaceti létech nadělaly ty strany,které zde jsou,nebo byly u moci ,takové škody,že je třeba,na náhradu škod,znárodňovat veškerý majetek celých rodů straníků těchto stran.Tvrdě prosazovat názor,že když někdo členstvím v politické straně zbídačoval celý národ,tak aby nejvíce zbídačil své nejbližší.To bude nejlepší medicína na to,aby se do politiky,v budoucnosti darebáci nehrnuli.Ne ,aby se opakovalo to,co se stalo po údajné revoluci.To z politiky udělali lumpové řemeslo,které nejen má zlaté dno ,ale je zlaté celé.Tam je začátek naší současné cesty ke státnímu bankrotu.
  • V jedné věci má Řápková pravdu.Pokud si cikáni budou nadále představovat,že oni jsou na světě proto aby bezhlavě vyráběli další potomky a většinová společnost je automaticky,ze své práce živila,tak narazí tvrdě.Přitom řešení není zas tak složité.Stačí postavit žentoury,spojené přes převodovkou s elektrickým generátorem.Pak chozením v žentouru budou cikáni,kteří tvrdí,že chtějí pracovat,vyrábět ekologicky čistou elektrickou energii.Ti,kterým práce nevoní,tak budou bez podpory.Ten přitroublý přístup,který zde v přístupu k cikánům, zavedly ty politické strany,jež zde v posledních jednadvaceti létech vládly je neudržitelný.Příští rok,až začnou političtí lumpové slušným lidem"přitahovat matičku",tak do nich bude z jedné strany bušit tvrdá levice,z druhé strany tvrdá pravice.Říká se že mnoho psů ,je zaječí smrt.
  • Je zajimavé že na Karvinsku je mnoho těch romu kteří nechtěj pracovat, mají ubytováni placeno socialkou a eště penize dostanou jako podporu, a kdo chce praci tak ji tam dostane mnoho Polaku jezdí do Karviné dělat, když i duchodce tam bez problému zežene práci proč i ti nefachčenci ji nenajdou?????
  • Souhlasím, jen nevím jak zajistit, aby zpřísnění nezasáhlo ty, co hledají práci. Např 55ti letý technik s maturitou nebo i vyšším vzděláním, skončí ve firmě, která spadne do insolvece a pa k po dvou měsících má zametat náměstí, aby dostal i nadále podporu. Přitom celý život byl zaměstnán a platil daně. To je fakt katastrofa, hledání práce znamená někdy projít desítku konkurzů za měsíc. A to je všechno kvůli těmto... Pak je máme milovat?
  • Souhlas s paní Řádkovou. Lze očekávat, že ČSSD zase podnikne protiúder. Mají na to lidi na ÚOHS. Pozor na ně paní Řádková.
  • Konečně rozumnej názor kéž by ho mělo více polituků....
  • Udelat to jako na Slovensku a vetsina z nich by odtahla z Ceska.Slovaci to dokazali,ale cigani odtahli tam,kde se jim lepe dari-a to k nam.
  • No pani Rapkova...napred zajistete tem lidem PRACI......pak delejte co chcete..neni prace...neni platba....pak jsou nepokoje,nasilý...PROC? Jste tak hloupa ze nevidite dal? Jste tak bohata ze nevidite ,tem lidem kteri hledaji praci,nemaji jinou moznost.Vytvorte nove pracovny mista!!! Tam je kamen urazu....madam!!!
    • Velice správný názor.Mě to tady připadá jako v kruhu.Dřív kriminálníci museli v kriminálu pracovat a dnes jsou velmi dobře živeni.A pokud nebudou chtít dělat tak represe bez pardonu,ale byla to ODS/občanská destrukční strana/,která tady zavinila ten marazmus ve všech oblastech života.Při čtení některých diskuzí je vidět ukázka hlouposti českých ovčanů.Tento stát si musí uvědomit,že tady je dost schopných lidí.U'řady práce jsou na prd,ty ještě práci nikomu nenašly.Kde jsou textilky,porcelánky v těch částech co je nezaměstnanost vše rozprodané,rozkradené a vyhořelé.Pak musíme kácet zdravé stromy na Šumavě pod záminkou kůrovce a vyznamenávat vrahy.To vše má zakrýt marazmus 21 letého vládnutí bezcharakterního vládnutí modrých synů červených otců.
    • Kelt a kdo zajistí práci nám kteří umíme číst,počítat a neokrádáme národní hosty ? Každý je odpovědný sám za sebe a pracovat může nic mu vtom nebrání,stačí chtít *6*
      • Chtěl jsem pracovat a byl jsem vyhozen touto demokracii.Začal jsem od píky a vypracoval jsem se do vedoucí funkce.Pokud máte práci tak se cením na manažerský post ne na doplňování zboží za 5000,-hrubého.Děkuji předem jsem k dispozici a věřte budu inteligentnější než co nám tady vládné.Dělal jsem i veřejné funkce zadarmo bez obohacování se na úkor občanů.
  • Plně souhlasím s paní Řápkovou,na Všechny stejný metr! Každému podle zásluh, kdo nepracuje, ať nejí!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit