Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zlatí komunisté.Já je budu volit také.Nebo raději tvrdou levici mladých.Všechnu tu politickou verbež,která společně s novináři pomáhá dvaadvacet roků zbídačovat tuto zemi,je třeba protahnout katovskou mučírnou a tam co nejkrutějším způsobem zpracovat na tuhý krvavý biftek.Ta bezbřehá krutost k lumpům je nutná proto,aby se darebáci politice, nejméně dalších sto roků obloukem vyhýbali a slušní lidé mohli položit základ pro to,aby i další generace mohly žít důstojný život.
  • Cikáni tvrdí,že chtějí práci a ne podpory.To ,že tomu tak už není,je chybou všech politických stran,které zde od údajné revoluce vládli.Právě už komunisté,z cikánů,tehdy povětšině kočujících zlodějů,udělali pracující lidi platící daně.Ti lumpové,kteří se po údajné revoluce prolhali k moci,ve snaze tuto zemi co nejvíce zbídačit udělali stádo povalečů na podpoře.I když má Západ plnou hubu humanity,tak jamile se k nim naši cikáni začínají stěhovat,posílají je šupem zpět.Hitler je posílal do plynu.Tam zase nechtějí cikáni.Jediné rozumné řešení je zajistit jim práci.Navrhuji udělat z cikánů výrobce ekologicky čisté elektrické energie,která by se prodávala dobře Němcům.Co by si cikáni vyrobili,to by jim Němci zaplatili..Chce to instalovat pouze soustrojí-žentour-převodovka-elektrický generátor.Tak by odpadla,stále se zvětšující cikánská ruka,natažená do státní pokladny.
  • Už toho mám opravdu dost! Zrovna včera jsem byla v potravinách a kradli tam tři mladí cigáni. Ochranka je vykázala ven a oni místo aby odešli, začali sprostě nadávat a chvílemi to vypadalo, že se s ochrankou i poperou. Když procházeli kasou stejně vzali nějaké drobnosti. Sama jsem to viděla. Prodavačka je ani nezastavila, protože podle jejích slov se jich bojí a nerada by dostala na hubu. My spořádaní občané se ve finále budeme bát tuhle verbeš vůbec oslovit. Dělat bordel, být vulgární, nemakat, krást, přepadávat, to jim jde na jedničku! Rasistka nejsem, ale na cigány mám už pár let alergii. Budu si dělat zbrojní pas a pořídím si zbraň, protože v mém okolí už přepadli tři lidi za poslední dva měsíce. Pokud mi půjde o život, zbraň neváhám použít! To jsme to dopracovali, politici styď te se, je to vaše vizitka.
  • Příznak po Marky a řešení: Na první dítě žádné přídavky (všem vesměs ujely nohy a dítě nechtěli. Zkrátka šukačka nevyšla), na druhé dítě přídavek bez zápočtu prvého dítěte. Na třetí dítě a dále nic. Kdo nemá na uživení svých dětí, nechť si je nepořizuje. To platí u nás gádžů. Cikány (oba rody) po prvním dítěti bych nechal sterilizovat. U druhého dítěte pokud neprokáží zdroj příjmů potrat a okamžitá sterilizace. Tohoto sinstva je tu už dost. Je to jediný tvor v přírodě, co zdevastuje své vlastní hnízdo. Pokud se to nelíbí, odsun do Pandžábu. Nekompromisně. Cigoše pokud neprokáží zpětně alespoň stabilní pracovní zdroj příjmů za posledních sedm roků, vyjmout z českého občanství a po uplynutí 90 dnů vysídlit do Pandžábu. Nelidské. Nejsou to lidi, tak o co jde. Když bylo možné zákonem vysídlit 3 miliony Němců, tak jaký problém s tímto svinstvem. Nazývejme už věci a stavy pravým jménem. Nebo všem stejně. Pokud to u cigošů nebude fungovat, pak Konečné řešení jak jsem se někde dočetl.
  • Vzpomíná si někdo na slova Sládka????? ( né že bych s ním simpatizoval)
    Požádat o navrácení Urajiny,nastěhovat tam cikány a Ukrajinu vrátit zpět.
    Ještě by to chtělo obehnat hóóódně vysokou zdí a na horu ještě nějaká ostnáč a nejméně 3000 voltů. (pro jistotu)
  • A bude hůř,pokud budete volit tu verbeš co je u vesla...ZLATÍ KOMUNISTI. *10*
  • Přátelé, se vším, co tady píšete musím beze zbytku souhlasit. Vždyť ti naši cikáni se jen množí a množí jako potkani a to z našich daní a nikdo neví, kdy tomu bude konec. Když si představím, že další generace občanů ČR se bude skládat z velké míry z těchto přemnožených cikánů bez normálního IQ, vzdělání a pracovních návyků, tak mám z toho mrazení v zádech. Obyčejný občan neví, kde prvně skočit, aby si vydělal na základní věci pro rodinu a oni se jen flákají, flákají a zase flákají. Denně vidím, jak se obézní cikáni v klídku promenádují, těhotné cikánky tlačí další dětičky v kočárcích, posedávají na lavičkách, vymetají obchodňáky s přeplněnými koši jídlem a přitom jsou lépe oblečení než kdokoliv z nás. A na nás hledí s opovržením, jak se ženeme do práce. No prostě neuvěřitelné, co jsme to jenom za společnost, kde se příživníci mají líp jak ti, co musí každodenně tvrdě makat. To je prostě proti přírodě!!!
    Už se na to nemůžu dívat a slibuji, že v příštích volbách volím jenom takové kandidáty, kteří přinutí tyto individua pracovat tak, aby nám to všem vrátili i s úrokama.
  • No a víte čí je to vina?No přece vaše,vy již dvacet let volíte stejně a nebo vůbec.
    Volby,to je ten den D,kdy lze vše změnit ale vám se nechce vstávat,je přece sobota
    a že jsou volby nezájem.Pamatujte,že se po příštích volbách,pokud budete činiti
    tak jak činíte vždy,vám bude ještě hůře.No a já vám přeji hodně bídy,slz a spousty
    exekutorů.Teď už máte co jste chtěli.Přeji krásný den o vodě a chlebu.
    • Dobře a tak mi vysvětlete, koho volit, vždyť je to tam pořád stejné, očekávali jsme od Johna a věcí veřejných, že se něco změní a zase nic, tak koho!!!!!!!!!! Každý jen slibuje.
      • Hlavní problém budoucnosti bude jak se vyhnout státnímu bankrotu a roli kolonie Západu zvanou Česko.Proto ze všech ¨stran,které zde vládli, hledat takovou,která zde předvedla,že umí vládnout.Z uvedeného vycházejí nejlépe komunisté.Ti uměli vládnout bez dělání dluhů čtyřicet roků.A navíc za jejich vlády zbylo pro obyčejné lidi tehdy zbylo mnohem víc,než zbývá na obyčejné lidi,po tom co se k moci prolhalo stádo prolhaných lumpů.
  • Nevím, nevím, kam ti naši páni politici celý problém "tlačí". Jasné je následující:
    1) gádžové jim sebrali jejich kulturu a zvyky, to je neodiskutovatelný fakt
    2) snaha o jejich integraci je totální krach
    3) násilné přesidlování v minulosti je další blbost
    4) strach z našich "milých" cigánů měly všechny vlády
    5) dnes nemají ani historii, ani národní zvyky, ani bývalou morálku
    6) vajdové již nemají žádnou autoritu
    7) chceš dávky - děcka do školy, půjdete makat (práce je dost, jen ji nechce nikdo dělat), uděláš bordel a jdeš do nápravného zařízení, kde se nebudeš flákat ale napravovat (vzdělávat, makat, makat, makat... až si na své průsery vyděláš
    8) obce by měly mít právo, jak si budou tento problém řešit po svém, a ne aby jim do toho kecali Kocábové, Stehlíkové a jiní "blbci-politici" od stolu, když o tom vědí úplný prd, hlavně vypadat dobře před světem! Fakt přitroublí alaibisti
    9) buď se přizpůsobí menšina většině (v hl. bodech soužití a kulturně-morálních otázkách) nebo si jděte zpět do Pandžábu, odkud jste sem dovandrovali. Toto není rasizmus, ale holý fakt. Již dříve, když se někdo nepřizpůsobil danému prostředi, tak ho jednoduše vyobcovali a vůbec na nic se ho neptali. Jenže politici potřebují hasy a ty cigánské se jim setsakramentsky hodí, že?
    • Jestli myslíš tou jejich kulturou to,že jezdili ode vsi ke vsi a živili se pouze krádežemi a toto jim chceš vrátit,tak to neříkej ve vsích,nebo tě za to zlinčují.
  • Jediné možné řešení je vytřídit ty opravdu nepřizpůsobivé a recidivisty a poslat je někam daleko na východ - třeba do Vsetína.
    • Ty jsi vů. a co tak je poslat k Tobě a Kocábovi domů?
      On multikulti rád.
      • Ale jen z dálky, bydlení mezi nimi odmítl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit