Přejít na výpis diskuzí
Rath: Kalousek je žalobníček. Trvám na svém, byl opilý
30.10.2010 | red
28 příspěvků
-
jen si pobrečte. Na tom, že je Kalousek starej ožrala a když se opjie je sprotej jak dlaždič, arogantní (kam se pak hrabe Rath nebo Topol) a agresivní, se nic nezmění. Vědí to jeho kolegové, politici, vědí to novináři. Jeho dlouholetý negativní vliv na státní pokladnu a jeho kázání vody a pití vína (hubou největší bojovník s dluhy, v reálu nejvatší zadlužovatel) ted nechme stranou.
-
už mu srovnal fazonu. Už je to několik let co padla facka od Macka. Macek mu jednu vlepil na tribuně.
-
To Petka: Německy "die Ratte" znamená krysa.
-
Přidávám se, raději bych ty peníze utratila za něco , pro mne, příjemnějšího a potřebnějšího, než za tu komedii co se tam léta děje *9*
-
Chce se mi zvracet, když si pomyslím, že i na tohle jdou každý měsíc moje daně.
-
Samolibost pana Ratha je nebetyčná. Jak se takový člověk může stát poslancem a hejtmanem? Kope kolem sebe neurvale. Divím se, že mu už někdo nesrovnal fazonu.
-
Většina lidí, která se s ním sooudila pro údajné pomluvy, soudy prohrála. Kdyby zůstal v ODS, byl by to pro tebe světec (už to slyším). *1* Takových a horších "morálních zrůd" je ODSoplná a vidíš stále ji volíš ty i dalších dvacet procent lidí a taky ti to nevadí. Ale přece jen znám jednoho stoprocentně horšího gaunera než je Rath. Jmenuje se Míra Kalousek. *2*
-
Bohuzel je lhar Rath, jiz drive pravoplatne odsouzeny za pomluvy, nejvetsi darebak ceske politicke sceny. Slovo "rath" se stalo synomymem slova "lhar" a vseobecnym symbolem hochstaplerskeho darebaka. Tuto moralni zrudu jiz nastesti odmita drtiva vetsina lidi bez ohledu na svoje politicke preference. *3*