Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A ještě proč naše země je tak blbá hloupá nebo nazvěte si to jak chcete ale tento marasmus by mněl už skončit ne protože tady už přestává být legrace a ty stávky mněla by se organizovat aspon týden a ne 2 hod
  • Chvíli jsem ho poslouchala a vůbec se mi to nelíbilo asi si hraje na blázna aby ho neodsoudily když něco provedu tak za to musím taky platit i svobodou tady ukázal co je vlastné zač.
  • Dnešní proslov MUDr. Davida Ratha mne „oslovil“ tak, že se skutečně jedná o „politické zadání“ sou-časné „demokraticky“ vládnoucí koalice. Jako nějak tak, když se předem stanoví určité“vymyšlené“ obvinění- diagnoza a až teprve potom se hledají důkazy. Avšak David Rath je skutečný odborný „ex-pert“, který dovedl předvídat a finance pro státní pokladnu šetřit. Z pozice ministra zdravotnictví ČR (4.11. 2005- 4.9. 2006) v roce 2006 „ tlumil“ nákup anti-virotik (Tamiflu…) proti ptačí chřipce a zrušil tendr na nákup vakcíny proti ptačí chřipce. A jen co opustil ministerský post, tak 16.9. 2006 jeho ná-stupce (MUDr. Julínek) se začal snažit zakázku obnovit- zajistit, viz http://aktualne.centrum.cz/domaci/spolecnost/clane... . Skutečně, koncem června 2007 Topolánkova vláda EU zvýšila zásoby Tamiflu... Později již jako opoziční posla-nec v záležitosti další „chřipkové kamufláže“ 21.7.2009 prohlásil; „Prasečí chřipka je mediální bublina, nákupy antivirotik jsou zbytečné“ http://domaci.ihned.cz/c1-37848400-rath-praseci-ch... . Čas nakonec ukázal, že jak kauza ptačí, tak prasečí chřipky byla „vylhána“ na zakázku výrobců vakcín- antivirotik. A Dr.Rath měl pravdu, což vy-plynulo z mých 4 diskusních příspěvků v lednu 2010 na stránkách českého OSLA http://www.osel.cz/index.php?clanek=4806 . Bylo to tehdy v souvislosti s další „vymyšlenou dia-gnozou“, týkajíce se infekčnosti nemoci šílení krav (BSE) při přenosu na lidi (nová forma nemoci CJD= vCJD). Nedávno jsem upozornil na to (www.bse-expert.cz ) , že rovněž při „objevu přenosu infekce vCJD“ v roce 1996 předcházela „demokraticky“ dia-gnoza (obvinění) této až obrovsky finannčně náročné kauzy a až teprve potom se začaly hledat důkazy. Bohužel, dosud bez „pozitivního“ výsledku, jak se lze dočíst ve více jak ve 14 mých komentářích v americkém deníku „USA Tooday“ http://www.usatoday.com/money/industries/health/st
  • Máme tady dalšího mučedníka,za pravdu by se nechal i šelmami roztrhat.
  • Chce to do parlamentu přidat více lavic a nějaké lo'že. To je správné Národní divadlo,

    Hrají se tam kusy bez režiséra a ze života.Takové , že my diváci vůbec nemáme ponětí ,jak to dopadne. Jestli zvítězilo dobro nad zlem, či naopak.

    Parlament theatre.
  • Zapomněl požádat o co nejpřísnější trest - jako za Gottwalda.
    Po listopadu se jednotná, všudypřítomná, tradičně husitsky loupeživě založená, na feudálním, dědičném, třídně zakomplexovaném kádrovém principu konsolidovaná a „jediná vedoucí státní strana KSČ“ spolu se svými, po srpnu 1968 plánovitě vytvořenými „disidentskými“ zálohami, za účelem udržení své reálné moci, leninsky strategicky rozdělila na tři bojové a navzájem koordinované proudy, předstíraně a teatrálně spolu soupeřící: 1) „revoluční a třídně uvědomělí“, přízemní, užiteční idioti zůstali v KSČM a odborech (aniž by se byť i jen pokusili založit alespoň jedinou neparazitickou produktivní sociální firmu, penzijní fond, nebo proletářský kibuc); 2) mazanější hajzlové pokrytecky „obnovili“ komunisty zničenou ČSSD; 3) nejcyničtější svi-ě založily z prstu vycucanou „pravicovou“ ODS a estébácké hlídací a vyděračské agentury, různé tunelářské firmy, a pomalu zakládají nové krajně nacionalistické, protizápadní a zamindrákované partaje. Ani „levicová“ křídla v šovinistické, izolacionistické a kleptokratické nabídce nezůstávají pozadu a občas si s „pravičáky“ navzájem prohodí klíčové členy a papouškované fráze. Takto je totalitně nevolnicky vychovaný, závistivý, zápecnický, bezradný a stádovitý volič fackován z více stran jako kibic v mariáši a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep a koho bude „vlastenecky“ živit a na koho naopak žlučovitě prskat na bezplatném internetu.
    „Nepartajnická politika“ (podobná advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.knihy-a.cz/16196/pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-obcanu-nikoliv-korist-politiku
    nebo:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Psychopat, gauner a kriminálník vystupuje v poslanecké sněmovně. Tím se celá sněmovna stává cirkusovým představením. Máme my to ale v českém stepním carství úroveň.
    • Pořebuješ dostat do drštky, aby jsi nepředbíhal soud-
    • Pišto Žigo máš to marném máš to marném pokud budeš chtít přežít budeš volit komunisty.
  • Vazba je pro samotáře - je to tvor společenský, těší se na nové kamarády
  • Bylo by zajímavé, kdyby ve vedlejších celách byli Kalousek a jeho jo-jo Nečas.
    • Zjevně seš zblblej ze sledování televizních realityšou.
    • ... a ty jsi jim nosil sváču :))))
  • Evidentně se mu tam líbí.Pravidelný spánek a strava jsou požehnáním pro všechny naše politiky. *1*
    • ...a nemá starosti s harémem.
      • blbe!!!!!!!!!!!!!!!!! *12* *12* *12* *12* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit