Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane doktore ,neznamená že zubař nemůže být kretén.
  • Pan unRath je politický prostitut co křičí jenom proto aby se o něm vědělo
  • Jo,jo,kdyby se vrátily všechny peníze co zmizely třeba v topných olejích,netahaly by se peníze potřebným lidičkám z kapes.Pan Ráth si svoji kancelář,kterou užívá jako hejtman a po něm zase jiný občan,co tu funkci převezme,k sobě domů nepřestěhuje.Mimo jiné bylo v tisku psáno,že ta suma se týkala všech investiv co byly na hejtmanství dělány a účty jsou k nahlédnutí.Nějak málo se omílá také vděčné téma "Paroubek".Žeby došly sliny ?
  • Dráth ať drží hubu, sám chválil komanče a šel by s nima do vlády a na kraji s nima už vládne. On sám je Gottwald.
  • Lidi,po převratu nastoupila pravice a po levici se plive dvacet let,protože se musela ta "zlodějna",kuponovka různé restituce aprodeje za "hubičku" nějak zamaskovat.Vždyt i ti študáci ví,že když jsme jako přešli na demokracii,přebrali stát bez dluhů,ba naopak dlužilo se nám a to také zmizlo kdoví kde.Sprostě vybírali,dělaly se balíčky,aby se zalepily díry v rozpočtu i třeba zco bylo na důchody a dnes naříkají,že je hodně starých lidí.Nu a pan Ráth do toho mraveniště stále stejných politiků,co přecházejí z funkce do funkce a hrabou pod sebe zarýpá.Snaží se p.Rátha znemožnit,ale nějak se ta karta obrací naopak,i když na ten maglajs co zde je zasetý je to jako nic!!Není v Evropě obyvatelstvo tak proti sobě rozeštvaváno jak se děje v Česku.Smutné!!!
    • Musím s Vámi, četl tu někdo, za kolik si nechal předělat Íčko Langer kancelář? Tak jenom za pouhých 19 melcků. A teš se tam válí John, tak proč je pan Rath pořád ohryzkem v cizí hubě? Když jako první zrušil polatky v okresních nemocnicích, tak byl dobrej, hodnej,obdivovanej. A teď? Státním zaměstancům vezmou 10 %, stravenky si zaplatí celé, přijdou i o příplatek na dovolenou.Ale sami sobě vezmou jen jízdu zadarmo v MHD *12* zajímalo by mne, kolik jich jezdí? Není to na pěst????? *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • ad: plátcedaní,Pierre
    přesně tak, kancelář za 4 melouny, dále, dávky za 8 000,-měsíčně za "slepost" pobírala děva a hrála na automatech, to je sociální podbora těm slabším .
    Navíc, jak to, že nebyla obžalována za podvod, nemusí vrátit to, co podvodem získala ?
    Francouzi, Němci, Kanaďani, všichni je ženou bičem, zavřeli by jí, až by ještě víc zčernala. Když jsme to zkusili my, poslali je na vejlet do světa a ještě jim zaplatili jízdenky, tak nás evropani nařkli z rasizmu. Je mi z toho na blití.
  • co se vám nelíbí na výroku ,kdo nepracuje ať nejí já ač nepravičák tak to schvaluji nedávat dávky těm,kterým se dělat nechce a soc.systém zneužívají.Zrovna tak jako stejnou výši porodného při jednom nebo deseti dětech.Kdo si pořídí 10dětí,kdo z toho má živnost všichni to dobře víme.
    • Při této logice by Topolánek už dávno umřel hlady.
    • Chystanými úpravami na to doplatí rodiny co nemohou sehnat práci, ne co nechtějí pracovat, neboť nepracujícím romům dávky nikdo nesebere, protože jsou pod životní minimem a to se dávky budou vaplácet dál. Ten co ale stěží získá životní minimum brigádama dostane h...o - FAKT SPRAVEDLIVÉ ŠETŘENÍ.
    • Jo Jo, Nečas se chlubí jak zvedá důchody a přitom mu to ukládá zákon. Rath to trefně vystihl. Pokud se něco nestane, tak nás ODS přivede do krize - naoko šetření, ale ti nahoře, nejenom, že šetřit nebudou, ale budou rozhazovat o to víc. Lidi budou dřít z kůže, a podnikatelum ty ušetřený peníze budou cpát ve formě slev na daních atd. Podnikatelé vydělají, ale platy zaměstnancům nezvednou.
  • V bibli se tomu říká: "Káží vodu a pijí víno". Ten Rath je nebezpečný a chytrý hajzl. On sám utrácí ze státních peněz, jako kapitalista vydírá lékaře ve svých soukromých praxích, dva platy bere hejtmanec a žije v bigamii. Podváděl s atestací, má se jako prase v žitě a bude někoho přirovnávat k masovému vrahu Gottwaldovi! Drzosti má dost. Paroukovi pomohl do hrobu a sám se toho drží jak hovno košile. Pročpak asi, Vy chytráci z jeho fan klubu?
  • Zkuseny tunelar Rath, jehoz tunelarstvi uznal i soud, dobre vi, jak tunelovat verejne penize na soukrome ucely - v tomto pripade na manipulaci jednodussimi volici oranzove mafie. Jeho kradeze verejnych penez danovych poplatniku a jejich zneuzivani na uplatky volicum se donesly az k EK EU, ktera ho musela okriknout s mezinarodni ostudou pro celou CR, to ale podvodnikovi nevadi, aby si nenasel dalsi obet svych stvavych utoku...
  • Vůl je nebezpečnej zepředu, kůň zezadu BLBEC-RATH ze všech stran.
    • no, tebe se to také týká, tak vypadni, a nech si ty kecy na koledu,sám jsi blbec a docela slušnej, běž se nechat hodit do důchodu na palici, a to ti daji bez okolků, pár takových vět a dají ti ještě bezmocnost a ještě na tom vyděláš *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit