Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím, ale to že v nějaké krabici byly prachy???? A najednou se ztratily. To je museli vrátit Kalouskovy?
  • Forma nebo duch zákona je jedno, protože jde o jednoznačně politický proces dopručený CIA. Kdyby se tak policie a justice intenzivně vozily po sebrance, která vládla (jako Parkanová, Kalousek, Klaus a další ) a přepouštěla penize a majetky podle příkazů z ciziny. ČR je protektorátem EUUSA. Příkladem jsou potraviny druhotné kvality prodávané cizími řetězci u NÁS.
  • josef.servit.9
    Pane Chalupo máte v hlavě narváno seno! Kdo ty peníze do krabice narval a hlavně, kde ty peníze jsou? V depozitu nejsou a na policii také ne! Seno se Vám rve i z uší!§§§!
  • Rath by se měl stát prezidentem, je mladý, zavřený byl taky, peněz má dost. Rathe jdi kandidovat a vymeť to smetí, otevři okna a pusť čerství vzduch do zasmrádlého hradu.
  • Jak vidíš - bohužel... no, když mohou lidé volit Babiše - oni by snad volili i Grebeníčka, kdyby kandidoval. *11* *11* *11* *11* *11*
  • Výnosy z krádeží, úplatků a "odkloněných peněžních toků" jsou osvobozeny od daně z příjmu, to nevíte??? *1* *1* *1*
  • Těžko říct, kolikrát si bral "svůj podíl" a ona pak jde ostražitost stranou a sebedůvěra stoupá.
    Když budete odnášet z nějakého obchodu tržbu a ponesete 5 milionů do banky, tak budete poprvé hrozně ve střehu, v každém uvidíte potencionálního loupežníka a hodně si oddechnete, až to tam předát. Ale když podobnou tržbu budete odnášet každý den a bude to už po dvěstěčtyřicátétřetí, tak se s tou tržbou klidně zastavíte i v hospodě na jídlo a pivko. Prostě jak se dlouho nic nestane, ostražitost logicky klesá.
  • Já vím, že je to něco jiného, ale jako příklad nedodržování zákonů můžeme použít i to, jak Merkelová pozvala nelegální migranty do Německa, i když bylo každému jasné, že při své cestě budou porušovat jak zákony jednotlivých států, tak i Schnengenskou dohodu, Dublinské smlouby i Ženevskou konvenci o uprchlících. A nikdo neřekl ani popel, nikdo Merkelovou veřejně neodsoudil. Myslím si že jen jeden bývalý ústavní soudce z Bavorska uvažoval o žalobě na Merkelovou za porušení německé ústavy, ale asi mu to pak někdo rozmluvil. Naopak všichni, kdo tento nelegální čin (nelegální migraci) odsuzovali, byli beztrestně označováni za nenávistné xenofoby, rasisty nebo dokonce nacisty. A s tím jsme se zatím nevypořádali a ani není vůle se s tím vypořát. Nikdo neodsoudil ani Merkelovou, ani sluníčka za jejich nenávistný přístup k odpůrcům nelegální migrace. A teď byste chtěli spravedlivě odsoudit Ratha? Když jiní mohou porušovat zákony a dokonce k tomu veřejně nabádat? Nebuďte směšní *1*
  • ..jde asi o spor, zda je podstatná forma nebo duch zákonů. ....
    No te buh. Jestli máme takové zákony. kde tahle věci nejsou jednoznačné. pak se nedivme, že to v našem rádoby "právním státě" vypadá jak to vypadá....
  • vivat Zemansdorf
  • Zde? Takže darebák jakožedoktor si přihrábne z veřejných peněz, dostane se k penězům ke kterým by bez funkce ani nečichl. A zdejší hlupáci vyhlášenému darebákovi fandi. Po desítkách.Socka s holým zadkem neví o čem je řeč - ale grázl je bez viny. Se nedivím že je po republice tolik holých hloupých zadků.
  • Kdo lže, ten mění nadpisy...
  • Současné dekadentní demokracie západního typu založily zcela neschůdný terén pro běžného občana. Právo a spravedlnost jsou dvě cesty z nichž každá vede jiným směrem ne-li
    zcela opačným. Stejně tak v mnoha jiných segmentech života lidí se realita i logika věcí zcela
    ztrácí. Tento "chaos" slouží nepochybně části společenských elit, ať politických či ekonomických a široké ˇšedé zóněˇ" Vážné na této věci je to, že se jaksi nedaří najít chybu.
    Eskalace problémů posledních let i těch nejsoučasnějších, jen umocňují potřebu něco zásadního udělat a změnit. Říká se, že velké věci se řeší samy.Tak nevím, ale čekám na to.
  • mellys
    poslal jsem Davidovi na Pankrác obrázek jeho zvěrokruhu a napsal jsem mu, at si přečte knížku ...Tulák po hvězdách...
    ps. „Máte se dobře? Nebojte, ono to přejde!“
  • To je přesně ono.
  • Myslíš Kubiceho na objednávku íčka.
  • Já navrhuji jako Vrchní prchni.
  • Vivat Havlstán. :D
  • Možná se mýlím,možná se nemýlím,ale patřil jsem k těm pochybovačům,kteří nevěřili,že p.Rath si odnášel 7 milionu Kč v krabici od vína.Nějak mi vadil ten způsob,jakým chtěl odnést inkrimovaný úplatek,vždyť existuje tolik jiných způsobů a dá se říci,že inteligentní člověk nepoužije ten nejhloupější způsob jenom proto,že má poslaneckou imunitu.A odposlechy se šustěním peněz -to je přímo směšné.
  • Na miliardy máme odškodnění, na drobné máme EET a kontrolní hlášení.
    Zločinci z řad stání mafie jsou nepotrestatelní.
    Je třeba nevolit nikoho,kdo je nebo byl v parlamentu, žádné jejich příbuzné, známé, kamarády. Všechny izolovat a prověřit.
    Kompletně změnit právní systém na právo logické a předvídatelné bez obezliček a zadních vrátek, které si tam tato parta za 26 let nadělala.
    Obnovit trest smrti a věšet od Sněmovní až na Hrad. Zabavit majetky, poslat do vojenských prostorů uklízet a do zahraničí vybírat minová pole.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit