Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mas strach, co Ulehlo.... Ale nikdo se te na to neptal, tak drz tu svoji nenazranou hubu a doufej, ze se na tebe zapomene.....
    • Blbe bolševickej...
      • Blbe modrohubej zlodejskej nenazranej.
  • Jo, lesy by prodal pan Úlehla? V tom případě je to ještě větší hovado, než se zdálo.
    A co ještě by prodali tihle zhovadilci, nenažraní?
    • Už toho moc nezbylo, Vaše chyba, názor švejka co není moje, je mi buřt a takhle to dopadlo *16*
      • to je tedy divné zjednodušení veliké postavy Švejka
  • Ulehlo co to tady meleš,sám to máš spočitáno a jestli tato vláda nepadne,tak ji svrhne lid a ty poletíš také.Nezaleží koho kde pustíš ty,ale koho si přeje národ a určitě to není Nečas.Kalousek a zbytek zlodějů,co si říkají vláda,převlekáčů kabátů.Voliči dali jasně najevo koho si přeji a nějaký Ulehla jim leží u řitě.
  • Prodávat státní lesy na vyrovnávání rozpočtu a k překrývání narůstajících dluhů součas-
    ných i předcházejících vlád?
    To se to vládne, drží u moci a berou nezasloužené vysoké odměny z peněz získávaných
    ne ze svého, ale z majetku občanů, což rozprodávání státního majetku ničím jiným není.
    Máme skutečně "vládce" vlastence, kteří to myslí s republikou a s životem běžných občanů
    velmi vážně! Jak mohu být hrdý na svoji vlast, dá-li seto ještě tak nazývat, když při svém úsporném životě, založeném na osobní zodpovědnosti a poctivé práci, jestliže tito představitelé mé vlasti mne zadlužili na 150 tisíc korun a tím zároveň uvrhli do závislosti a vůle věřitele, kterým není nikdo jiný - to snad každý ví. a který zadarmo nikomu nic nedá. Proto podporujme pány Úlehly a jeho souputníky z kteréhokoliv politického seskupení. Bohužel, v naší tzv demokracii jsou všechny zde uváděné příspěvky nulou, které mocné nezajímají. Jsou však rádi a myslí si "Ať se lid baví. My se také bavíme, ale po svém a
    podle svých zájmů také rozhodujeme. Nechť si raději spoří na poplatky za léky a za lékaře", které dříve byly pro občany bezplatnou samozřejmostí.
    • Komu myslíš,že ty lesy prodají? Cizákům,nejspíš Němcům nebo Rakušanům a ti z nich udělají velké oplocené obory se zákazem vstupu,nebo je prostě k vůli zisku pokácí. Naši lidé nebudou už mít kam chodit do přírody,na houby nebo na ostružiny a staneme se cizinci ve vlastní zemi. Už dnes je toho v cizích rukou příliš. Je opravdu nejvyšší čas ty nenažrané zrádce ve vládě vykopat.
  • Tihle všichni co se chtějí udržet, nechtějí žádné změny od dobrých koryt..a mnozí setsakra dobře ví proč ..! Bojí se ! Bojí se otázek i odpovědí a toho, že tu může být obecný a veřejný zájem zjišťovat co a jak bylo, kdy a kde ,kdo na co vzal, jak a pod..Spousta toho co se dnes děje se neděje samo od sebe a hlavně ne zadarmo, jinak by nebylo možné, že čím víc se šetří a zdražuje, tím víc ještě další dluhy narůstají a při tom lidi ani tato země kromě toho, že je zase hůř z toho nic nemá...Otázka zní, kde to tedy všechno je.. a komu tohle všechno nakonec slouží a na čí úkor..Ta druhá je...co udělat pro to a jak, aby se další špatné dění aspoň zastavilo, když už by nebylo možné je hned začít napravovat takovým způsobem, aby z toho opět byl užitek hlavně pro naše lidi a naši zemi...
  • Jsi klasický pravicový tupec.Zda se komunisté dostanou k moci to nerozhodne nějaké tvoje hlasování pro Nečasův balíček.O tom rozhodovali pravičáci ,když zde vládli.Ukázuje se,že svým lhaním a svojí zlodějnou umetli komunistům cestu k moci,jak se dalo nejlépe.Sice mají komunisté ve vedení lumpy,kteří by mohli i pravičáckým lumpům konkurovat,ale při nastupující bídě se bude geometrickou řadou komunistům zvyšovat voličská základna.Stačí ,aby si komunisté udělali mimořádný sjezd.všechny zasloužilé povaleče,kteří se za ně vyvalují v poslanecké Sněmovně vykopali od koryt a nahradili mladými,tvrdě levicovými lidmi a jsou hned pro voliče komunisté jedničkou.Možná,že pak sami dosahnou na ústavní většinu.Protože se nenávist proti zde dvaadvacet roků vládnoucím lumpům,den ode dne zvyšuje.Nečas by pouze mohl zkusit jet do Lurd a tam prosit o zázrak.Pokud nedají komunisté šanci lumpáckému vedení komunistů,se sčuchnout s lumpáckou ČSSD,tak se zde, na více desetiletí,bude zase čestprácovat.
    • Tam nejde v žádném případě o balíček,ale pouze a pouze o koryta.Když se na ten ksicht podívám tak bych se asi neudržel a dal tomu komunistovi přes úsměm.Opravdu nestrašte nikdo se jich nebojí a čím víc budete takto vystupovat tím víc je budu volit vč.presidenta.
  • Ty pravičácký podvodníku, na tvůj názor žádný slušný člověk není zvědavý. Jsem přesvědčen o tom, že kvůli zlodějně, funkci a plnému korytu jste všichni schopni vybít celé své příbuzenstvo, o ostatních lidech ani nemluvě. Je mi jasné, že zloději na pravici se vždy dohodnou o pokračování zlodějen, podvodů, plných koryt a kariery bez ohledu na ostatní a mínění většiny. Zavřít vás všechny nadoživotí!!!!! Zlatí komunisti, zlatý socialismus.
    • To bych netvrdil i když změnu si přeji.
      Doleva, doleva ještě do leva (objeví se na obrazovce Mečiar), NÉ to je moc zpátky !!!
      Tak asi nějak.
    • Vždyť to povidám.
  • Toho prasáka bych nechal kydat hnůj, to bude velký zloděj a má strach že by ho odhalili.
    • To v naší parodii na demokratický stát opravdu nehrozí *2* *2*
  • Hlavně nepustíš KORYTO ty vypatlaná přežraná hubo. To nám je všem jasné. Ty vaše tanečky si hrajte na tom vašem sněmu zlodějů na který se chystáte !!!
    • Není to sranda že u nás zloději jednají legálně a v souladu se zákonem ? *2* *2*
      • To není, to je spíše k pláči. Teď koukám na vyprávěj a manipulace je zde daná.
  • houbeles,musí nějak odůvodnit,že se mu nechce od plného koryta.Napřed bouří a pak najednou dojde,že by mohl přijít o pěkný prachy.Prostě košile bližší kabátu,vlastně kožich bližší trička.Nějak se už ani nemaskují,komunisté jim slouží jen jako zástěrka.Vždyť o peníze jde až na prvním místě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit