Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale tohle Fiala  Staňůra číst nechtějí. Inflace 20 procent a růst cen základních potravin o 80 až 100 procent. Sláva Ukrajině, ne? 

  • A zatím si Česká vláda myslí, že čeští občané jsou milionáři a nijak jim nepomůže. Pro boha kdo volil diletanty co máme nyní ve vládě. Jděte a pořádně si nafackujte.

    • Vláda dobře ví, že nám může dělat na hlavu.

      My jí sklopíme a budeme zticha. Takoví jsme my. 

      Vítek sbalí svůj batoh, co ho pořád vláčí a půjde si pro rozumy do Kyjeva.

      Proč by měli tuhle vládu zajímat Češi? 

      V Řecku, Polsku, Maďarsku nemají pokaděné kaliko a tak lidem pomáhají. 

    • Fiala dojednal výhodné podmínky pro Českou republiku, a to, že jim budeme nadále darovat zbraně a budeme je i finančně dotovat podle potřeby! Podle mně by příští prezident Andrej Babiš měl uštědřit tomu individuu s diagnozou homostupidus bodlo s rozběhem až doletí na Mírov!

    • Diwa

      Musíte brát v potaz, že tyhle vlády volí voliči, kteří tuto vládu potřebují. Vlády tohoto charakteru vždycky volila sorta lidí, hlavně horních deset tisíc, kteří potřebují krást, mít nehorázné zisky a možnost dalších zlodějen a horentních výdělků. Tyto lid Vám volit komunisty, SPD a další takovéto strany volit nebudou. Krom toho, těmto lidem co jsem psal je úplně jedno, jak republika dopadne. Důležitý je jejich profit a tok peněz. Těm je jedno co bude stát chleba a máslo, těm je fuk co stojí energie, ano a tato sorta lidí volí tyto vlády !

      • mun.go

        "Vlády tohoto charakteru vždycky volila sorta lidí, hlavně horních deset tisíc, kteří potřebují krást, mít nehorázné zisky a možnost dalších zlodějen a horentních výdělků."

        Chcete říct, že zlodějů a chamtivců je až tolik, že přehlasují normální lidi?

        • Podle výzkumu Sociologického ústavu Akademie věd bylo v roce 1987 asi 30% obyvatel naší země, kteří byli nějak spjati s majetkovými poměry před rokem 1948. To byl logicky hnací motor hadráku. Mají děti, vnuky, kteří dědí a mají se dobře z majetku, o který se nijak nezasloužili. 

          Potom je tady celá velká skupina melouchářů a šizuňků, kteří potřebují, aby  vláda tolerovala jejich levárny a odklánění zisků. No a nakonec skupina zblblých jedinců z hrubé mediální kampaně. 

          Vzorem je ta seniorka, která je hitem internetu. Přikulhala na demonstraci "slušných lidí" proti nenávisti a rozdělování společnosti. V krátkosti pozurážela koho mohla, ostatní, kteří mají jiný názor, jsou prostě burani a basta. Protože ona je na straně "těch hodných a dobrých." No a když to pane Mun.go sečtete... 108 jako vyšitých. 

          • mun.go

            Nezbývá nám nic jiného, než "skupinu zblblých jedinců z hrubé mediální kampaně" podstatně redukovat. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit