Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Řecko opět ve sportu s Německem." Ve ´SPORTU´!!!
    A pak těm pisálkům věř, když neumí psát, tak neumí ani číst, tedy článek je určitě fake!!!
    Kam to spějí, ti naši presstituti!!!
    • Jó, teď jsem si toho také všiml. No a pak můžeme od našich novinářů chtít objektivní a nezávislé informace, když ani neumí používat rodnou řeč. Zřejmě jim dnes stačí také Ctrl/c a Ctrl/v .
  • My taky nechceme po RUSÁCÍCH odškodnění za 40 let OKUPACE, kdy drancovali naše zdroje uranu a vysávali průmysl a zemědělství a vyháněli a zavírali lidi, kteří chtěli ve svém oboru něco dokázat a ještě z 1. republiky taky něco uměli. Denně, každou hodinu, vozily do Ruska plně naložené vlaky, s desítkami vagónů, československé výrobky, za které nám sověti platili akorát tzv. železnou rudou, která obsahovala víc hlíny a kamení, než nějakou rudu.
    Ten dluh se musí dnes pohybovat v biliónech korun. Proti tomu je dluh Německa vůči Řekům plivnutí do oceánu. *11* Řekům bych poradil, aby začali konečně platit daně, to na zlepšení státního rozpočtu docela pomáhá. *3*
  • Řecké levicové socky prostě nechtějí splácet dluhy.

    Hrozí EU protože ta už jejich nicnedělání sponzorovat nehodlá.
  • Kdysi jsem si na základě dějepisu myslel, že jsou Řekové hrdý a čestný národ, ale poslední dobou je považuji jen za líné lehkoživy, vlastnostmi se podobající naší jedné nejmenované menšině.
  • No nevím, nevím, jak to s tou Evropou dopadne. EU se rozpadá, z jihu se do ní hrnou statisíce uprchlíků z Amerikou rozvrácené severní Afriky, na východě vzniká neonacistický stát, který je těsně před kolabse, takže se nechají i z východu očekávat statisíce uprchlých Ukrajinců, USA nutí evropské politiky k podepsání značně nevýhodné hospodářské dohody, aby mohly do Evropy dovážet geneticky upravované potraviny, nutí EU k dalšímu vyzbrojování a k válce s Ruskem. Do toho ekonomické krize, nedostatek energií, padající kurz eura, stále větší sociální nerovnost, nezaměstnanost, chudoba, terorizmus. Prostě ingredience k vyvolání 3. světové války. Kdo za tím stojí?
    • Odpověděl sis sám - skutečně za tím stojí velký neonacistický stát na východě, vedený Putinem. To musí vidět každý, koho neoslepila propaganda poskoků KGB a kdo slyšel Putinův nacistický projev o nutnosti obnovit Velkoruskou říši všude tam, kde žije rusky mluvící obyvatelstvo.
      • Tak děkuji zmrzlino, žes mně to vysvětlil. Doteď jsem netušil, že Irák, Libyi, Sýrii a Afghánistán napadli a bombardovali Rusové. A dodnes jsem netušil, že s Ruskem chceme uzavřít značně nevýhodnou smlouvu ITTP. Dík. Máš asi mnohem lepší informace.
  • Neví někdo jaký byl kurs DM - a EURO???? Němci dlužili Řecku v přepočtu na Euro 108 miliard Euro jako válečné reparace a 49 miliard za vynucenou pljčku Hitklerovi.... Opravdu je / byla mařena tak silná že by 162 miliard EURo spravilo těch uváděných pár milionů mařen??? Vážně???
    • Text Vašeho příspěvku http://byznys.lidovky.cz/rekove-nasli-ve-sklepech-dokumenty-podle-kterych-jim-berlin-dluzi-valecne-reparace-gkl-/firmy-trhy.aspx?c=A130408_104153_firmy-trhy_mev
  • V Rakousku proběhne 24.6.-1.7. lidové hlasování- úředně schválené- o vystoupení země z EU.
    Cílem hlasování je obnova samostatného a neutrálního Rakouska.
    • Úvodní text o odstoupení od EU říká:
      "Kde jsou všechny sliby dané před vstupem do EU před 20 lety, díky kterým lidé hlasovali Ano vstupu do EU", rozplynuly se. Místo oživení, došlo k obrovskému propadu Rakouska téměř ve všech oblastech: rostoucí nezaměstnanost, rostoucí státní dluh, pokles kupní síly, rostoucí kriminalita až po zemědělský krach a masivní zhoršení životního prostředí".
  • No konečně. Že jim to ale trvalo, než se přihlásili... *4*
  • Fašismus byl je a zůstane stejný!!!!
    https://www
    .youtube.com/watch?v=jnZKtRejmSA&app=desktop
  • Řecko si půjčovalo a prošustrovalo půjčky. Tak soud a exekuce řeckého majetku. Dluhy se musí platit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit