Přejít na výpis diskuzí
Řecko opustí eurozónu, předpovídá bývalý šéf americké centrální banky
8.2.2015
41 příspěvků
-
Nezaměstnanost v lednu stoupla na 7,7 procenta, ale meziročně je nižší
Nezaměstnanost v České republice v lednu opět meziměsíčně stoupla na 7,7 procenta z prosincových 7,5 procenta. Bez práce je 556 191 lidí, o 14 277 více než v prosinci. Uvedl to v pondělí Úřad práce ČR. Pokles teplot podle úřadu utlumil sezónní práce ve stavebnictví. -
Je to složitý problém, ale nikoliv neřešitelný. Bohužel vládní garnitura toho frajera chce najít nějaké ty cestičky k dalším půjčkám. To ale nejde donekonečna.
EU musí říci jasné NE. Těch podvodů a intrik bylo dost. Zde je deadline. -
Je nutno to ovšem konzultovat se soudruhem Zeman. Ten jediný ví, co je pro tuto planetu nejlepší, protože se chodí radit na ruskou ambasádu.
-
EU bez Řecka přežije a bude ještě silnější. Řecko bez EU nepřežije!
Dluhy se musejí splácet. Pokud to jednou někdo neudělá už mu podruhé nikdo nepůjčí
Hodnota Ruského rublu klesá a přesto tvrdí že řecku půjčí. Proč ne. Jen lejte další
peníze do bezedné studny. *15* *15*
Bohužel Východ je zdevastovaný po komunistické nadvládě a Jih zase zná jen zábavu
ale ne práci. EU táhnou jen fungující Západní demokracie. -
-
Keby blbost nadnašela tak tu lítaš jak ustřelená stíhačka.
-
Kecy, tlachy, plky, propaganda!!! *10*
-
tebe by měla zajímat koruna .ta už má hodnotu toaletního papíru.i pro ní je totiž pořád rubl drahej *9*
-
-
Nemusime mit o Recko strach -dostali se tam k moci KOMUNISTI a ti tam vybudujou opravdovy RUDY raj tak jako vsude kde se dostali k moci!!! Doufam ze uz maji Reky nakoupeny hajzlpapiry a vlozky na roky dopredu!!! *15*
-
-
Hlavně,abys to měl nakoupený ty.Protože Rudé právo bude za ruble a ty je budeš mít tak drahé jako já euro.
-
-
Rekove jsou pekny vycuranci hezky z celym Bruselem vyjebaly celo dobu si zijou nadpomery 14-ty platy bezne u nic a prumerny plat 60tisic/mesic jojo pak chudackujou ze maj krizi pujcejsi na to a nakonec ze to platit nebudou *1* *1* *1* *1*
-
-
Prosím Vás, co to zde píšete! Copak obyčejný Řek mohl za to, že vláda záměrně falšovala růst hdp? A na ten růst si půjčovala? Tady selhala EU, ať již záměrně, nebo leností.
-
-
Zlej Trolle,bravo,souhlasím s tebou,konečně s tebe vypadlo něco kloudného. *3*
-
-
-
v recku dojde k vojenskymu puci a pak recko prepadne izrael kde zije taky hodne reku a pak zacne velky veazdeni!!!"!! nejdriv zavrazdi jugoslavce a pak hned zavrazdiafricany!!!!""" a pak rekove všechny zavrazdi turany a nakonec zavrazdi este nepevninsky reky!!!!
-
-
uuaaaa!!!!!jsem slauizerrerreee a jssem v noci priprtaven na vypuknuti!!!!!!!!
-
-
Komunistické Řecko. Tssssss. Může klidně odejít. Kdybych EU opustila já
to by byla teprve ztráta. -
-
Včera bylo pozdě *1*
-
Takže soudružko Pusinku, já vás dostanu a to bude mazec. Pro mě vaše ztráta bude oddech.
-
víte čím vám komunismus nejvíce ublížil?..................nechal vás narodit se *1* *1*
-