Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den.Proč všichni říkají Petr Nečas.Já mu říkám Král Kočkopes první ukecaný.Tak to hovoří za vše
    Ahoj Vláďa. *2*
  • Ještě bych k tomu povedenému triu přidal Ferdu Bártu takto uznávaného odborníka na stavby silnic a dálnic a zejména uplatňování reklamací na zhotovitelích. Na Akadémii policajného zboru v Bratislavě se této problematice určitě s velkým zaujetím věnoval.Takového nekompetentního diletanta abys hledal se zelenou svící.
  • Patří vládní bandy nadělaly
  • To jsou jen jejich kydy o bankrotu. Nikdy nas nebudou chránit jejich opatření. Jen tam jsou další zmrdi co si potřebujou rychle nahrabat. Nic víc nic míň. To už jim žere jenom blbec.
  • Na to,aby mohla mít nějaká vláda úspěch,při vyvádění naší země z cesty ke státnímu bankrotu,tak by nejprve musela poctivě pojmenovat chyby,které zde vládnoucí bandy nadělali a jmenovitě i politiky,kteří se na tom podíleli.Takže všechny politické firmy,které zde od údajné revoluce vládly,jsou mimo soutěž.Chce to vládu mladé generace,levicově zaměřené,která by byla strašně krutá,ke všem,kteří se na zbídačení této země podíleli.Byla by nucena provést měnovou reformu,vystoupit z EU,znárodnit znovu majetek restituentů a všech,kteří jej od údajné revoluce nahrabali.Také znárodnit důchody všech důchodců,kteří se na instalaci kapitalistického svinčíku podíleli.Rovněž zbavit Česko všech zahraničních darebáků,kteří na našem území páchají trestnou činnost.Zavést vstupní víza pro všechny cizince a obnovit ostrahu státních hranic.To,aby nemohli darebáci sem,ani odtud.Ti co zde budou tak pozavírat.Pozavírat také všechny darebáky,kteří se na zbídačení této země podíleli.
  • Škoda by jich nebyla jen, místo kontejneru uranový důl by jim slušel šmejdům *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit