Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zvoleni jste byli proto, protože jste jako jeden muž slibovali zatočit s dinosaury a odstranit korupci a rozkrádání. No a neuplynul ani rok a chcete na nás, abychom ty vaše zlodějny, tunely a neschopnost
    spravovat věci veřejné platili znovu a více, až na hranici únosnosti, mnohdy za ní. Tak tedy. Běžte doprdele. Amen.
  • troubo ty nemáš děti?nebo už jste zabezpečeni na mnoho generací?J48
  • Reformy jsou jen vaše zaklínadlo,ale jde vám jen o udržení se co nejdéle u moci a ještě víc se napakovat .HOVG
  • Já myslím, že to vláda s národem myslí křesťansky: hned jak umřete, bude vám líp. Ale co my, my
    podlí paraziti, loupežníci, lháři a zloději, defraudanti a korupčníci? Co nás čeká u posledního soudu,
    kde budou v talárech soudci městských, krajských, vyšších i nejvyšších soudů?
  • Podepisuji se za všechny příspěvky, kteří viní ze současného stavu vládu. Nikdo jiný, jen ona je zodpovědná za rozkradení majetku republiky, za prohrané arbitráže. Jedině ulice se bude bát a proto hoši stávkujte. Nečas, Kalousek, Vondra a jim podobní musí od koryt.
  • Péťo Nečasi,vraŤ se do Uh.Hradiště,když Tě v Praze už nechcú,zreformuješ nám KSČM-potřebujeme Tě,soudruhu ! *1* *1* *1*
  • největší reformy jsou potřeba v politické sféře a ve státním aparátu, tam mizí 70 procent miliard za které nikdo nenese odpovědnost a to nejde takto dělat se státním majetkem. Další změny nebudou potřeba, protože sme jinak bohatý stát. To co jste rozkradli se dá nahradit, pokud nebudete i nadále krást peníze lidem. Dnes už nekradete státní, ale kradete peníze lidem. Počkejte až to lidem dojde, to bude masakr.
  • Reformy jsou nevyhnutelné: to má asi Nečas pravdu, je otázka, jestli by se nemělo začít s reformou vlády a Nečasem v prvé řadě. Skoro se zdá, že kromě obírání lidí toho moc neumějí.
  • Hergot, proč, když si chci něco kalého přečíst, musím narazit na tento prasečí ksift!!!, jako by nestačilo kolikrát to uslintané knížecí prase!
  • Milý Svazáčku,
    reformy byly nevyhnutelné v r.89 a pokud bys nedopustil řádění různých individuí, které ve spolupráci se "zákonodárci" "úspěšně" dovádějí náš stát k proklamované prosperitě, tak bys nám tady nevykládal takové hovadiny. Zkoušej to na mladé (dokud jsou blbí), my už totiž něco pamatujeme.
    (Byl tady taky jeden, co nám říkal, že vstup "bratrských" armád byl internacionální pomocí- jak vidíš, vše se dá obrátit naruby. Byl tady druhý, který vyhlašoval, že vše zařídí neviditelná ruka trhu- spíše ta ruka byla černá).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit