Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je snad zlej sen...tady na Jihu čech ,rodina když je dobře a dělají oba rodiče tak jsou rádi když maj 18000/max 20000tis.Zlatí komunisti protože tady rádoby podnikatelé neplatí a raději přijmou na brigádu. *12*
  • Budeme li žít ve stejnémm blahu které nám komunisté všech epoch zajistili není se čeho bát hůře jistě nebude víte soudruhu Tlustý
    • "Bude-li každý z nás z kamene, bude celý národ z kvádrů!" Chtěl bych sdílet Váš optimismus. *4*
  • Mám v příbuzenstvu několik lidí s tituly, ale kromě jednoho jejich znalosti běžného života, jejich šikovnost, jejich odhady situace a příp.manuální zručnost tomu vůbec neodpovídají. Proto jak prof.Kellera, tak další jemu podobné prognostiky beru z rezervou a vím již předem, že naše rodina neutratí v příštím roce za běžné výdaje ani o 1Kč více než letos!
    • Jak to můžete napsat?Můžete to Z DŮVODNIT? *12*
      • Ono se třeba zvedá DPH, jestli o jste o tom neslyšel a tudíž budou dražší nejenom potraviny.
    • Neutratíte ani o 1 Kč více než letos, ovšem za předpokladu, že snížíte spotřebu rodiny! Jinak to totiž nejde.
      • Ale jde! Každá normální rodina i firma (i stát) by měl mít nějaké úspory a rezervy. Nemá-li, pak je někde chyba. Přešel jsem s hyposplátkou k lepší bance (-1000/měs.), mám rezervu v palivu na několik let (-500/měs.), hlavní opravy na chalupě, včetně vnitř. vybavení provedeny v posledních 3letech (-500). Netvrdím, že se nás nebude zdražení jídla, elektřiny, dopravy, služeb, atd., které nás čeká týkat, ale určitě nebude vyšší pro moji rodinu v př.roce než 2000/měs. jen z těch 3 hlavních úspor a rezerv co jsem uvedl. A to jsou ještě další... *13*
        • Hmm to žijete jak otec Školatyk. Ještě můžete jíst sušené Konipasy. Další úspora.
  • Jo? Tak nebudou smět chlastat a kouřit, nejezdit na dovolenou a sedět na (_|_) a pracovat a šetřit.
    • Celej život pracovat, nechlastat, nejezdit na dovolenou, šetřit si na rakev, hmmmm dobrej život.
      • Nicku, já jsem nechlastal, nekouřil, neseděl jsem na (_|_), pracoval, šetřil a teď v důchodu jsem spokojený. Byl jsem totiž zvyklý na to, že chci-li něco mít, musím si na to vydělat a ušetřit. *3*
        • A doufám, že si ani neš.kal, páč si na to neměl čas.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit