Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč nahrazovat něco nefunkčního něčím funkčním ?? Tak státní firma nepracuje. Kam by strkal stát dotace ? Ještě by byl vyrovnaný rozpočet. Bankám by klesly zisky. To bůh dá nikdy nebude. Od toho tady politici nejsou.
  • No nevim...s Regio Jet je cestovani pekny a pohodlny,...ale pokud prijdete k vlaku "na blind",tak nemusite jet vubec....,coz me neprijde uplne v poradku....,jinymi slovy musite si jizdenku (ktera je vcetne mistenky) rezervovat predem......,coz muze byt pro nektere lidi "diskriminujici".....a druhy problem je dle meho, ze Regio Jet by mel mit cca 70 mil.Kc za minuly rok ve vlakach minus(neoverena info).....tudiz nevim jestli je to uplne OK....Cesta Praha - Ceska Trebova stoji pro cloveka ktery nema ruzne benefity 150 -200Kc v zavislosti kdy jedete.....V cene je voda Rajec 0,2l, kava a tiskoviny dle vyberu a dostupnosti.......nemyslim si ,ze tato cena je dostatecna pro zajisteni nakladu na provoz, natoz pro vydelek, pokud se podivate na servis a sluzby poskytovane......nota bene personal take neco stoji.....asi jsem propadl z matematiky....
  • Když bez dotací, tak ať mu nabídnou onu spoustu prodělkových tratí. To by bylo terno....
    • Jenže ČD dostává dotace konkrétně na tyto spoje, na ty prodělkové dostává další dotace.
    • nenabídnou, i na té "spoustě prodělkových tratí" stát vyplácí ČD velmi zajímavé dotace na každý kilometr, tohle dojení státního rozpočtu je ostatně hlavním předmětem podnikání ČD, proto se zuby nehty drží každého kilometru;
  • uživit vlaky na techle hlavních tazích dokáže kdokoliv, zvlášť když se nemusí start o koleje, nádraží a nemusí zajišťovat spoje do každé díry.
    ty vlaky vypadají uplně stejně jako vlaky ČD na hlavních tratích (EC)
  • To je divné. Vozy koupil do ježdění do Německa a nyní nejezdí. Co na to svaz invalidůa pan Krása, které odmítá vozit. Už vidím jak lidi do Olomouce budou lidi "jásat štěstím", když bez rezervace žádným vlakem nepojedou. Navíc Jančura spoje neposiluje např. v Pátek a v Neděli.
  • Jančura už měl jezdit letošní rok do Německa...a stále nic...DB už oslovila zase ČD...
    ale nějak to nechápu...kdyby tam jezdil jenom on,tak to by byl monopol...a ten přece EU nechce...
    • Fandím Vančurovi. Rozdíl v cestování ve vlacích RegioJet a ČD je neuvěřitelný. Čistota, služby i ceny. Ta "modrá armáda" nás přijde pěkně draho vzhledem k tomu co nabízí a jak hospodaří.
      • Tak ať si taky vezme ty jednovozový motoráky, co jezděj dvakrát denně někam do horoucích
        pr*elí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit