Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teoreticky hezké.. ve státě, kde se Rittig hrabe ve svých složkách
    z BIS a tajemství z Bezpečnostní rady státu jsou druhý den v novinách,
    se de fakto jedná o zveřejnění bankovních účtů..
  • Vážený, žvaníte bludy. To jen papouškujete ty nesmysly Kalouska. Je potřeba nejdříve znát fakta a možnosti. Pak žvanit !!! *16*
  • ANO bude líp. Hlavně s koblihou.
    • Ano, díky ministru Babišovi jistě.
    • ANO, a bude taky levnější pivo.
  • Text Vašeho příspěvkuDříve měl člověk své peníze doma v almaře nebo pod postelí a skutečně je měl. Dnes nás státy nutí dělat si konta a platit poplatky za vybrání vlastních peněz. Vejplatu na ruku už pomalu nikde nedostanete. Dříve to šlo a šlo by to i dnes.
    Ale není zájem.

    Státní mafie nás totiž chtějí mít pod kontrolou. Na kontech totiž peníze máte i nemáte.
    Když se stát dostane do maléru tak vám je jednoduše sebere. Z almary by vám je nevzal.
    řecko že. Bankomaty nejdou a lidé najednou své peníze nemají. Jak jednoduché státní znárodnění. čti zlodějna.
    • A co komu brání,mít ty peníze - pokud nějaké má,doma?. V bance nechávat jen to co průměrně měsíčn+ě potřebuje. Nevím,kolik může průměrný člověk či živnostník v bankách mít? Ale určitě to nebude tolik, aby to bylo pro finančáky takmoc zajímavé.
      No a na ty maxi majetné co mají peníze zakopečkami -tak tam by to bylo v pořádku. Aby se dalo porovnat přiznanépříjmy s výdaji.A bylo by po ftákách.
      Třeba Nečas či Kalousek -když si vzpomenu koliik platí rozvedeným ex-partnerům a rodinám a porovnám se známými příjmy --- a to,že noutzí určitě netrpí....ať si to přebere každý sám.
      Nenaleťmena žvásty TOPky a ODS -určitě moc dobřevědí-proč se toho bojí.
      • Jenže těm co mají nakradené peníze se samozřejmě nic nestane! A obyčejný člověk na to doplatí. Je to zase jen bič na jednu část lidí. Zjistí také, že je zde mnoho chudých, více než statistiky udávají. Zjistí, že se zde lidé mají hůře a méně svobodně a o utopistické demokracii nemluvě.
        Komunismus a demokracie, to jest jedna velká utopie a blamáž k oblbnutí lidí. Není mezi tím rozdílu. *5*
    • Jenomže z té almary je může každý zloděj ukrást. Každý nemůže mít doma trezor a ochranku.

      Ale je nepochopitelné, že bance půjčím, své peníze, ona s nimi podniká a vydělává na nich a já ji musím platit za tu "úschovu" i za to když si chci své peníze vybrat. Ale když si já půjčím peníze, tak musím platit úrok.
  • V dnešní době, kdy každý fotí a natáčí všechno, je mě divné, že z toho útoku na Kliniku není ani jedna fotka. *13* *9*
    • Jestli to není podobné jako s tím mrtvým v roce 1989. To byla také blamáž k vyprovokování lidí. Jenže dnes lidé spíše stojí na straně těch, co hájí Českou identitu a stát a nepodporují kolaboranty a zrádce typu sluníčkářů a tzv. politiků.
    • taky si myslím......
  • Konečně v tom bude pořádek. Hlavně někteří přestanou krást!. *16*
    • Kde jsi na to přišel, budou krást ještě udatněji. A ukradené rovnou ukládat v cizích ústavech.
    • Bude v tom "pořádek", šéf podniku řídící stát jako podnik bude mít přehled o výši vkladu a o finančních transakcích zaměstnanců podniku, tj. občanů ČR. A kdo bude "zlobit", tomu šéf podniku strhne prémie a nedá mu koblihu. A bude možné každého zaměstnance podniku, tj. občana přimět, aby pracoval na takovém místě státu čili "podniku" a tak, aby to majiteli podniku přineslo maximální zisk. A kdo bude poctivě pracovat ve prospěch podniku, tj. jeho majitele, dostane při každých volbách koblihu. Jenom nevím jak to bude s těmi co dostanou z podniku ČR výpověď. Asi budou vystěhováni na Sibiř.
      Někteří přestanou krást, ale některým, jeho nejbližším to majitel za "důvěrnou spolupráci" podniku dovolí.
      A pak se kolem celého podniku, kolem ČR rozmístí cedule "Tady je Burešovo".

      Ani Orwell v 1984 to lépe nevymyslel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit