Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No a co z toho má lidstvo? Pracovat by museli/ly, i kdyby se "rozvedli/ly" a svět by se nezbořil. Děti spolu stejně nemůžou mít, i kdyby v tomto partnerství vydrželi/ly celý svůj život. Proč tedy nad tím jásat? "Výzkum" tímto směrem mi jaksi nedává smysl. Proč jej raději nezaměřit na boj proti zhoubným chorobám, vylepšování pomůcek pro postižené a jiné, smysluplnější činnosti?
  • To je vskutku užitečná informace,jsem hluboce dojat.
  • Milý Mildo Šlehoferů, také dělám statistiku jako Ty - a vyšlo mi, že partneři v registrovaných partnerstvých mají vyšší IQ, dorůstají větší výšky, mají více vlasů, jsou krásnější než většina heterosexuálů, dožívají se vyššího věku, mají větší imunitu proti senné rýmě a chřipce, jejich pohlavní orgány jsou vyvinutější a mají větší smysl pro humor, takže jsou celkově šťastnější. Dále se prognosticky očekává, že jejich pochody Prahou budou pětkrát do roka, že konečně budou moci adoptovat děti a že bude zavedena pozitivní diskriminace, nejen v parlamentu ale i na vedoucích postech ministerstvech. Ty Mildo nevíš vlastně proč já trouba jsem ještě heterosexuál ?
  • Ukázka jak ovlivňovat veřejnost i v "okurkové sezóně". Autor zřejmě chtěl zdůraznit, že
    rodina a manželství jsou na tom vlastně hůř. Přitom je známo již mnoho let, že pevná rodina a manželství jsou základem společnosti.
  • Pořád nechápu tyto člány.Snad nová osvěta v partnerství a sexu ?
    Souhlasím s dvěma články pode mnou.Upřímě znám "pár" mužský.No,jeden je hysterka a to nelžu a druhý je spíše pohodář.Nechci nikoho s touto úchylkou odsuzovat.Myslím ale,že každý vstah má své mouchy.Pokud to neomezuje druhé a nečiní to problémy druhým,tak jim to přeju.K výchově a k rodině to ale není a nebude.Pokud jsou štastní,proč by ne.
  • Budiš jsou nemocný,protože to jinak nejde nazvat jestliže nejsou schopný reprodukce.Ale co se o tom porád mele jak kdyby jich byla už většina!?!? A ještě jim dají do těch jejich spolků /jinak to nazvat nemohu,protože to rodina nikdy být nemůže/malé děti co z nich bude!
    Jinak by mě nevadili ale ať si žijí a nedělají divadlo a nevotravují normální lidi! Vím,že i mezi nimi jsou vynikající třeba vědci nebo co já vím ale opravdu ať se porád nepředvádí !!!
    • To není nemoc, protože nemoc má jednak začátek, průběh a nějaký konec a jednak škodí jejímu nositeli. Homosexualita je trvalá sexuální orientace, která se žádnou "léčbou" ovlivnit nedá a jejímu nositeli ani neškodí. Naopak úchylka je homofobie, tj. "strach z homosexuality", kterou trpí někteří homosexuálové, kteří si nalhávají sami sobě, že jsou hetero. Normálnímu vyrovnanému člověku je jedno co spolu dělají večer doma dva homosexuálně orientovaní muži nebo ženy.
      Jestli se předvádějí, to nechává normálního člověka lhostejným. Prostě se na to nedívám.
      Ale když holky ve vyšponovaném odění nebo dokonce polonahé kroutí zadečky a natřásají prsa, to je jiná podívaná, že? *1*
      • Nejsou také diskriminování pedofilové a zofoofilové? Nositeli taky neškodí... Netrpí někteří jedinci u nás pedofobií či zoofobií? Odhoďme faleš a otevřeme se všem fobíím a filíím. Vše potlačované je špatné. Zřejmě mám štěstí, že svět za dvacet let mé oči již neuvidí *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit