Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Křeček je d.... il. A jako ekonom stojí za starou bačkoru. A takovíto lidé mají volební právo, ba co více, oni jsou dokonce poradci. Křečku di do pr...le

  • Není to dávno, co velkouzenáři v čele s ANO a SPD prosazovali účelový blábol o tzv. "potravinové soběstačnosti"  a  zvýšení podílu českých potravin na pultech. 

    Kdyby to prošlo, byly by ceny potravin dvojnásobné, než jsou dnes.

    I tak je na pultech 40-75% potravin z ČR, 

  • Regulace cen by dopadla stejně jako s plynem a elektrikou. Strop by byl daleko vyšší než jak určí trh.
    Když lidi nebudou hloupí a nebudou nakupovat za nesmyslné ceny, ono se jim zbožíčko zkazí a nevydělají nic. To je děsí víc, než nějaká regulace. 

    • A co jedna z šílených teorií Václava Klause "o neviditelné ruce trhu". Ta to nenapraví?

      Dodnes se najdou individua, kteří klausiádě věří a dokonce ji vyučují .

  • Fiala a jeho poskoci lzou o vsem, nic jineho nelze od podvodniku, kteri by se jinak k vlade nedostali, cekat.


    Lide nechapou, ze vischni ti byvali estebaci, pasaci, partajcici a prostitutky vseho druhu vzdycky pravici volit budou- jejich majetky a prachy na pravici zavisi. Rozkradli cely stani majetek, rozdali si penize z EU a neplati dane.


    a stat penize mit musi, zvlast, kdyz ma tak obrovsky a tak zkorumpovanu vladni aparat- atak se dani vsechno nejchudsima okradaji se duchodci.

    Zvedani cen , a nedaneni zisku, je proste dan na chude.

    Volici petismejdu o nic neprijdou. zbytek na tom hladovi.

  • Přece nikdo soudný nemohl očekávat, že ubohý premiér bude mít zdatné poradce.

  • Pokud vládě radí takový génius, tak to podle toho vypadá. Všichni z Budějovic děkují za radu a zítra jedou pro rohlíky do Zakopaného. 

  • Něco na tom PL je. \Minulý týden:/ kuřecí prsa 89,- stehna za 76,- paprika červená 76,-. |Džusy co jsou u nás za 42,- tam za 19,- 100%-A cigarety úplná špica Davodoffky u nás za 149, - tam přesně za 76,-.Země zaslíbená.U nás se též nakupuje dobře.UKáčka si tahají od nás zboží po kartonech.A v době kdy brali královské kapesné od státu? Běžný nákup ve večerce? 1400 -1800,-.Cigarety alkohol brambůrky sladkosti. Krááásný život přivandrovalců.

  • Diwa

    Nakupujte v Polsku.......tam už lidi jezdí nakupovat 50 let, to není nic nového. Krom toho ten kdo bydlí na hranicích už tam leta daávno jezdí a nechává peníze právě tam. Sám jsem z hranic a jinam už dávno nejezdím ! Takže rady od pana Křečka ať jezdíme nakupovat do Polska je úplně zbytečná, protože tam lidi jezdí dávno a o to je to smutnější, že si náš stát nechá utrácet peníze od lidí v jiném státu ! Díky našim Polským sousedům máme všeho dostatek a za krásné peníze a můžu jenom děkovat sobě, že jsem šel z města bydlet k Polským hranicím.

    • A to je nejak pomocne lidem bez auta a daleko?


      tim se nharadi predrazene leky, pokud vubec nejake zustaly, voda a teplo?

      • Buďte v klidu Vy malověrní. Vláda Vás padnout nenechá. Už má pro Vás deštník. 

  • vanhorne

    Vlada se jen hemzi podobnymi krecky. Jezdete nakupovat do Polska. Takovou hovadinu by nevymyslel ani nas vesnicky pobuda a opilec.

  • ivo_patta

    Křeček se svým "nakupujte v Polsku" mi připomněl Jurečku s jeho propagací předčasného odchodu do důchodu za víc peněz. Navíc za situace, kdy nám chybí na pracovním trhu každoročně 60 000 nových kvalifikovaných pracovníků. Víte co mají oba dva borci společného? Ani jeden z nich neví, která bije! Asi proto se tak dobře hodí jako politici a poradci do vlády PF. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit