Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cožpak někdo po lhářovi může chtít, aby mluvil pravdu? *2*
  • Může použít pár moderních termínů které používají současní zloději jako třeba byl to jen špatný podnikatelský záměr nebo bylo to špatné ale nebyl v tom úmysl. Pan ministr sdělí že je pochopitelně čistý jako lilie . Koneckonců sedí tam na vládě vedle pana Promopro škoda Vondra nebo dluhstáleroste Kalouska či vedle Kubiceho jterý odpálil před volbami svou špinavou bombu známou jako bič na levici aneb Kubiceho zpráva. Vedle nich je opravdu břídil a druhořadý ubožák co se týká tunelování našeho státu.
  • Dejte slovo Krysovi:-) Tak řekni kryso jak to tenkrát bylo!
    Ne prostě lidový soud a odporážet bez práva na odvolání *16*
  • Ale Šiška přece nikoho neuplácel, on pouze "odkloňoval" peníze, aby nemuseli vracet ty odkloněné peníze, co dostali sami s Drábkem...Lidičky, dneska musíme používat dnešní slovník; krádež se nazývá odkloňováním, korupce se nazývá "provizí za zprostředkování", oloupení dohola je exekuce a např. vodorovná pracovnice na E55 není prostituka ( přesněji ku.va ), ale "erosenka" atp. Čert aby se v tom vyznal, pak jenom každý najednou kouká, že je šrajtofle prázdná a neví ani, co vlastně platil...
  • Jeden jako druhej ! ! Tahle vláda vejde do dějin, jako největší parchanti všech dob ! ! !
  • Je to vidět, je to paznecht, ale vážení, co se divíme, obral důchodce, invalidy, matky s dětmi a dal romské rodině přehršel financí a lidu ubral, každému, kdo má matku a otce v důchodu a polovina zpitomělých pitom-ů bude zas dávat těmto bůlbům hlas, nejsme stádo ovcí?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit