Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • On se STBák Kluk, léčí v nemocnici...?!

    Pokud je tomu tak, měl by náklady na svou léčbu zaplatit za své kapsy...

  • Brněnská nemocnice už dostala Ivermectin. Tak se snad konečně začne blýskat na lepší časy.

  • Ani Alenka, ani Mařenka - ale Zdeňka... 

  • Bureše poslat kamkoli, třeba do...píp...

  • A to se zdálo, že si někdejší Zloděj propisek a odpírač roušek lehne s covidem doma. Ale to on ne. Sprostě bude parazitovat v nemocnici, pochtívat intenzivní péči a předstírat nemocného. Ještě před pár týdny přednášel své invaze blbosti a vnucoval své trapácké nápady. Jasně že nejlépe by mu bylo na detenci. Zřízené výhradně pro takové škůdce veřejného prostoru.

  • Testování je nezbytné také  pro hladký průběh očkování - pokuď naočkujete člověka, u kterého už nemoc probíhá, bude nemocný stejně - tvorba protilátek totiž  probíhá nějakou dobu, vrcholu dosáhne cca až za týden. 

    MĚLO BY TO BÝT "CONDITIO SINE QUA NON"  PŘED APLIKACÍ OČKOVACÍ LÁTKY. . .

    A imunitní systém organismu dostane jen další náklad úkolů - dokonce je zde i možnost jeho zásahu proti dvěma odlišným patogenům - i když stejného virusu 2019-CoViD...

    A to, že se dosuď netestovalo a masivně neočkovalo, je jen a jen  důsledek politiky zdravotních pojišťoven, které seděly a stále sedí na penězích a nechtějí je uvolnit i pro tyto účely...

    Lobbing šéfů a podšéfů zdrav. pojišťoven na Ministerstvu zdravotnictví byl a je stále překážkou smysluplných opatření v této oblasti!

    OČKOVÁNÍ JAKO TAKOVÉ JE TOTIŽ PLNĚ HRAZENO ZE ZDRAVOTNÍHO POJIŠTĚNCŮM - ZE ZÁKONA!

    A testování nemůže být účinné - žádný účinek nemá, pouze prokazuje, zda se testovaný jedinec s příslušným pathogenem setkal, či nikoli... HOAX je Váš příspěvek...

  • Vládní alibisté by měli být realističtější. Testování není zdaleka tak účinné jako masové očkování vakcínou. Ať nezakrývají svoji neschopnost buzerací obyvatelstva.  Testování je teatrální zbytečnost, roušky byly stejně jako nyní respirátory divadelní rekvizitou. Skutečně účinným prostředkem je vakcína, kterou chtějí eurohujeři maximálně ideologizovat a tak ostrakizovat Sputnik V. 

  • Omlouvám se, ne Alenka ale Mařenka.

  • Bureše poslat na Slovensko, tam už na něj mají "lék připravený". U soudu se mohou přidat i naši soudci, ale hlavně ne naše Alenka, ta by jím to vše hatila.

  • Dějí se divné věci. Léky, Imervektin a Isoprinosin, které na covid fungují jsou v lékárnách najednou zase k dostání. Na novinkách je dokonce napsáno, že brněnská nemocnice dostala Ivermektin pro 20 tisíc pacientů. Loni je přitom vláda nechala stáhnout ze všech lékáren  zakázala je lékařům používat, patrně aby se nikdo nemohl z covidu vyléčit a neměl na výběr nic jiného, než se nechat napíchat Gatesovými předraženými jedovatými sračkami, označovaných za vakcíny. Vláda dokonce šla po krku propagátorovi léčby Isoprinosinem, profesoru Beranovi, který ten lék úspěšně vyzkoušel na sobě, synovi i na několika domovech důchodců, které byly covidem přímo zamořené. A stačilo jen aby se o možnostech léčby Imervektinem a Isoprinosinem to mezi lidmi rozkřiklo natolik, že už to nelze ze strany vlády déle tutlat. Také se ukazuje, že všechna ta omezení a buzerace lidí, lockdovny ničící ekonomiku země i živobytí lidí jsou zbytečná, ne-li zločinem. Vláda s pěti členy Aspen institutu viditelně neslouží ČR, ale cizím zájmům a nadnárodní agendě Great reset.  

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit