Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Já měl svoje dětství a hračky fakt rád, ale na druhou stranu jsem rád, že třeba zde prodávají takové ty, jak já tomu říkám, hračky s přidanou hodnotou. Co to znamená? Že to má třeba nějaký edukativní prvek a není to jenom o tom, že to zabaví dítě na chvíli. Ale to dítě si z toho hraní taky něco vezme. Za mě je to hodně důležité dneska

  • Já už tak nějak ani nevím, co koupit za dárek pod stromeček. Chtěla bych udělat radost dvěma klukům co máme doma. Mají 7 a 9 let. Ráda bych je držela pořád od mobilů a počítačů. Co by je mohlo zabavit mimo toto prosím? 

    • Tak pro skoro stejně staré kluky co mám doma jsem koupila https://www.bezdoteku.cz/detska-vysilacka-walkie-talkie-rabbit-3-km/ Už jsem jim to dávala na narozeniny, protože je mají týden od sebe. Lítají s tím po zahradě i po domě a pořád si něco telefonují. Hodně si s tím vyhrají, myslím si že pro kluky na jejich dětské hry ideální dárek. 

  • Ony tady ty retro hračky prostě mají své kouzlo. Já jsem nedávno například zaznamenal, že se pořád dají sehnat takové ty kartičky s Pokémony. To jsem vůbec nevěděl, že se to ještě prodává. pamatuji si, že syn je sbíral snad někdy před patnácti lety. Pak ten boom okolo Pokemonů nějak ustal. Pořád se to ale dá koupit. 

  • Poradil by mi někdo s výběrem hračky pod stromeček pro dceru, která ráda něco tvoří? 

    • Tak to asi záleží taky, kolik je dceři let? Já jsem kupovala pro svoji, které je 10 3D pero Nevěřil by jste, jak moc si s tím dokáže vyhrát. 

      • Jo tak té moji je 9, tak to bych jí mohl asi taky tak udělat radost. Kde jste ho kupovala? Do toho se potom musí kupovat nějaké náplně nebo jak to prosím přesně funguje? 

        • Mrkněte se na https://www.nc.cz/?cls=StoItem&StiId=446857 Dá se u nich koupit a vybrat z více druhů a mají tam i náplně do toho. Tiskové struny tam můžete koupit také ve více barvách. 

  • Já teď nedávno vybírala nějakou hračku pro malou dcerku od kamarádky a koukala jsem, že jsou teď zase v kurzu takové ty dřevěné hračky, se kterými jsem si jako malá hrávala já. Myslím si, že je to super, dřevěné hračky prostě mají své kouzlo. Já jí nakonec tady odtud https://www.ready4kids.cz/drevena-chrastitka/ objednala takové pěkné chrastítko. :)

    • Musím souhlasit, dřevěné hračky jsou super. Náš prcek jich pár taky doma má a rád si s nimi hraje. Bohužel jsou ale všude po jeho pokojíčku. Přemýšlela jsem co s tím a říkala jsem si, že mu asi zkusím koupit takový ten dřevěný box na hračky. Snad se mi povede ho naučit je do něj uklízet. 

  • Poradíte mi prosím někdo s výběrem hračky pro syna kterému je 8? Nechci mu kupovat mobil nebo počítačovou hru, chtěl bych nějakou opravdu hračku, se kterou by si v tomto věku chtěl hrát...

    • Co takhle model na dálkové ovládání? Syn od nás dostal na narozeniny funkční bagr na dálkové ovládání a z toho byl opravdu nadšený. Bagr má všechny funkce co klasický bagr

  • To já retro hračky sbírám, takže se snažím různě po bazarech najít opravdu raritní kousky. Naposledy se mi podařilo na bazoši najít panenku, která je stará snad skoro sto let, což byl pro mě ohromný úspěch. 

    • ivanka386

      To je pěkná záliba. :-) Jestli můžu pro vás mít jeden tip, tak kdybyste náhodou v budoucnu nevěděl kam hračky dávat, tak můžu doporučit koupit si takový šikovný box na hračky, který mají na http://emako.cz/kontejnery-a-boxy-na-hracky/. Před časem jsem ho kupovala dětem do pokojíčku a je to velmi praktická věc. :-)

  • Jakýpak Comeback legendárního Tamagoči. Spoustu těch Tamagoči máme každý doma a hlásí se neusále. Mobily, počítače, elektronika v autech, domácích spotřebičích a t.d. Stále je musí mít na paměti, dokrmovat energií, programovat a t.d.  A člověk už je dávno jejich otrokem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit