Přejít na výpis diskuzí
Revoluce dětí: Má Putinův režim na kahánku?
5.4.2017 | Alina Holušová
144 příspěvků
-
Jakej tatík soudruhu ? o kom to konkrétně mluvíš ? pouč mě
-
Někomu jinýmu se zase ta kudla v kase otvírá, když vidí jak tatík zneužívá svý děti k politickým machinacím. I to je totiž zločin na dětech. Ať si počká na jejich plnoletost.
-
V Rusku probíhají "protesty", ale jaksi nikdo nevidí, že Putin má jistou podporu silné nadpoloviční většiny. A to je snad natolik demokratické, aby se zavřely huby všem těm křiklounům. (Jako demokrati by je měli držet sami až do dalších voleb). Putin prostě z rozpadajícího se ruského medvěda udělal opět velmoc. A velmoci se prostě musí držet silou, jinak skončí. Ono je tomu tak stejně i v USA, Číně, Indii a t.d. jen se to nedělá tak okatě a spíše velice nenápadně a jinými prostředky. To věděli už ve starém Římě, když Cesar chodil kolem lánu a vytrhával přerostlé obilí a plevel. A tomuhle porozumí každý hospodář. A který ne, brzo spláče s úrodou. Jen je třeba pěstovat obil a ne koukol, jak to začal praktikovat Adolf v Německu....
-
absolutní pravda, také mám synka a když si uvědomuji, že naše hlava státu sleduje videa se zneužíváním dětí tak se mi otevírá kudla v kapse, divím se, že má vůbec tu odvahu vylézt mezi lidi
-
Putin má tak trochu prekérku, ono zmlátit, případně i zabít chlapa který oponuje režimu je v rusku hračka, ale namlátit dětem které mají hrdé otce není jen tak, člověk zkousne vše, ale šáhneš mu na děcko a jsi odepsanej, což Putin velmi dobře ví..
-
BTW zagájínkuj !!!
-
kuk *14*
-
Pedofilní prase Simonovo z redakce Tiscali, ukaž se..
-
Nazdar pedofilní tiscalovče Simonovče
-
Né ale na americkou chodil zrzavej Veškrna vyválet se tam, když byl pod parou a celej pochcanej..há..há..
-
Aty bys je nejraději Simone tahal za pinďoura. Najdeš je určitě v redakci Tiscali, blbče hermafroditní.. *11* *11*
-
já mu to přeju 2x :-)
-
se do toho kozího chlívku dostal, když jsi se tam s nimi zamkl sám. Ale ty kozy mečely, že to bylo slyšet hodně daleko.
-
že tu nikdo nepochybuje, že ty toho zcela určitě musíš vědět o Rusku ze všech diskutérů nejvíc když jsi tam pečený vařený.
-
pokud solderovi závidíš.
-
chodí se Zemanem chlastat během dne na ruskou ambasádu?
-
tebe nikdo co
-
ne podle tvejch
-
Jenže pokud nerozbíjely výlohy, nikdo je za protesty nebil a nezavíral.
-
ty dva podle vlastních sklonů?