Přejít na výpis diskuzí
Revoluce dětí: Má Putinův režim na kahánku?
5.4.2017 | Alina Holušová
144 příspěvků
-
... já mám rád z kundýýý smrad a to i přesto, že jsem teplošek. Asi je to mojí vysokou inteligencí :)))
-
-
... líbí se mi, že jsi pořád stejná zbabělá krysa s nulovou inteligencí, s*ru na kripla :)))
-
-
je Ing. Rudolf hrebeňár z Ostrova.Zavolat se mu dá na č. 723 983 963 a napsat na rudolf.hrebenar@tiscali.cz
-
-
-
... vzkaz pro největšího primitiva - já se budu v pátek bavit takto: https://youtu.be/zrqdnVWhCU0
-
Putin má tak trochu prekérku, ono zmlátit, případně i zabít chlapa který oponuje režimu je v rusku hračka, ale namlátit dětem které mají hrdé otce není jen tak, člověk zkousne vše, ale šáhneš mu na děcko a jsi odepsanej, což Putin velmi dobře ví..
-
-
absolutní pravda, také mám synka a když si uvědomuji, že naše hlava státu sleduje videa se zneužíváním dětí tak se mi otevírá kudla v kapse, divím se, že má vůbec tu odvahu vylézt mezi lidi
-
-
"vylezt mezi lidi"
A kde by mel vylezt, v circusovem shapito?☺ -
Někomu jinýmu se zase ta kudla v kase otvírá, když vidí jak tatík zneužívá svý děti k politickým machinacím. I to je totiž zločin na dětech. Ať si počká na jejich plnoletost.
-
-
Takže tobě by nevadilo kdy by ti pedofilní zvěř zneužívala dítě, ale vadilo by ti, že je někdo zneužívá k politickým cílům ?? *11* máš děti deviante ? asi těžko
stoupni si před zrcadlo a dej si pěstí, nebo ještě lépe vlez do jakékoliv pivnice a vypusť tam tu tvojí hlášku, půjdeš domu z vlatníma koulem v hubě -
Jakej tatík soudruhu ? o kom to konkrétně mluvíš ? pouč mě
-
-
-
-
Miloš nadává na homosexuály a sám čumí na péčko s dětmi. *13*
A to jsem ho volil. *13* -
-
a mě bylo divné, že si tam drží to infantilní zvířátko Ovčáčka, myslím že mu Ovar normálně brousí podvozek
-
-
tebe nikdo co
-
-
no nezapomeň volit drahoše nebo horáčka a máš tu kozommrdy ani se nenaděješ
-
-
ty dva podle vlastních sklonů?
-
-
ne podle tvejch
-
-
se do toho kozího chlívku dostal, když jsi se tam s nimi zamkl sám. Ale ty kozy mečely, že to bylo slyšet hodně daleko.
-
-
-
-
-
pokud už na slizáka z Kremlu útočí i domácí je na odchodu. Nestačilo mu že je v celosvětové hanbě a opovržení. Tak nyní to má i doma.
-
dobrý večer, mohu ??
-
-
ale jen na krajíček *2*
-
-
chceš ukázat ovčáčka ?
-
-
*14*
-