Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... já mám rád z kundýýý smrad a to i přesto, že jsem teplošek. Asi je to mojí vysokou inteligencí :)))
    • ... líbí se mi, že jsi pořád stejná zbabělá krysa s nulovou inteligencí, s*ru na kripla :)))
      • je Ing. Rudolf hrebeňár z Ostrova.Zavolat se mu dá na č. 723 983 963 a napsat na rudolf.hrebenar@tiscali.cz
  • ... vzkaz pro největšího primitiva - já se budu v pátek bavit takto: https://youtu.be/zrqdnVWhCU0
  • Putin má tak trochu prekérku, ono zmlátit, případně i zabít chlapa který oponuje režimu je v rusku hračka, ale namlátit dětem které mají hrdé otce není jen tak, člověk zkousne vše, ale šáhneš mu na děcko a jsi odepsanej, což Putin velmi dobře ví..
    • absolutní pravda, také mám synka a když si uvědomuji, že naše hlava státu sleduje videa se zneužíváním dětí tak se mi otevírá kudla v kapse, divím se, že má vůbec tu odvahu vylézt mezi lidi
      • vanhorne
        "vylezt mezi lidi"
        A kde by mel vylezt, v circusovem shapito?☺
      • Někomu jinýmu se zase ta kudla v kase otvírá, když vidí jak tatík zneužívá svý děti k politickým machinacím. I to je totiž zločin na dětech. Ať si počká na jejich plnoletost.
        • Takže tobě by nevadilo kdy by ti pedofilní zvěř zneužívala dítě, ale vadilo by ti, že je někdo zneužívá k politickým cílům ?? *11* máš děti deviante ? asi těžko

stoupni si před zrcadlo a dej si pěstí, nebo ještě lépe vlez do jakékoliv pivnice a vypusť tam tu tvojí hlášku, půjdeš domu z vlatníma koulem v hubě
        • Jakej tatík soudruhu ? o kom to konkrétně mluvíš ? pouč mě
  • Miloš nadává na homosexuály a sám čumí na péčko s dětmi. *13*

A to jsem ho volil. *13*
    • a mě bylo divné, že si tam drží to infantilní zvířátko Ovčáčka, myslím že mu Ovar normálně brousí podvozek
      • tebe nikdo co
    • no nezapomeň volit drahoše nebo horáčka a máš tu kozommrdy ani se nenaděješ
      • ty dva podle vlastních sklonů?
        • ne podle tvejch
          • se do toho kozího chlívku dostal, když jsi se tam s nimi zamkl sám. Ale ty kozy mečely, že to bylo slyšet hodně daleko.
  • pokud už na slizáka z Kremlu útočí i domácí je na odchodu. Nestačilo mu že je v celosvětové hanbě a opovržení. Tak nyní to má i doma.
  • dobrý večer, mohu ??
    • ale jen na krajíček *2*
      • chceš ukázat ovčáčka ?
        • *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit