Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud mám živit jednoho Babiše nebo tlupu Kalousků ,Bémů, Svobodů,Schwarcenbergů atd. tak je to jasné *3* Za 20 let jstesi nakradli dost už by jste měli táhnout.Včetně KDU Top ČSSD.
  • čtu ..neziskových organizací...a zvedá se mi tlak, organizace které vysávají stát, vlastnim lidem nepomůžou a keců o humanitě mají víc jak chrchla Havel
    • přééééésně








      vivat Stalin, YEAH !!!
  • Halal Madeta....fuck off
    • Dnes Madeta, zítra Božkov
  • tu?
    • da *13*
      • ... Simon Bukvič, pitoma z Tiscali :)))
  • Není to, co napíši, kritika demokracie.. je to spíše povzdech nad degradaci našeho, obecního občanského prostoru, kde nechceme nést odpovědnost a nerozhodujeme..nevolíme.. demokracie znamená spolurozhodovat a nést také odpovědnost.. ono totiž to odpolitizování /vypadá to hezky/ nese znaky tzv. nepolitické politiky hnutí Ano, kde se zdá, že to berou za správný konec, ale je to hrozné v tom, že nevíte jaké je směřování, kde pochopíte, že to je sice možná odpolitizovaná parta, ale zájmová,.. kde politicky vyzobává výhody do svého zájmového řekněme Agrofertu..kde pak těžko odhadnete, kdo je kdo a jakým směrem se to bude ubírat. Klasickým způsobem, jak se lumpen proletariát dostal plíživě k moci ve Svazu bojovníků za svobodu . ... trochu nepozornosti, trochu naivnosti, trochu lenosti, trochu nechuti spolurozhodovat, trochu třeba personální korupce... a máte tady autokratické a zájmové vedení skupiny...tak mě to vede ke skepsi i v této iniciativě, která jde od Ano,,,př... Babiš má prý papírny na Slovensku.. a bude dodávat papír do termo tiskáren pro EET... tak to prostě j....pak je to čisté? Jde pouze o čistý výběr daní?.. nebo Babišovi biopaliva, která protláčely ekologické skupiny a Babiš z toho majoritně profituje... tak to je a asi bude, dokud budeme líní, naivní ..
    • musím se smát, když říká Hrabiš, že chce sjednotit podmínky, co myslíte, kdo má větší šanci v konkurneci,... Čapí Hnízdo za dotace nebo Čapí Hnízdo bez dotací? Dotace velmi pokrucují tento stav a to je ta naivita o které píši... je za tím vždy jiný zájem..neboť aktivity hnutí Ano dokázal Hrabiš přetavit ve svůj i finanční a politický profit...není to Nobelovu cenu, jak říká Zeman?
      • ... to je pitoma z Tiscali, teplošek Simon :)))
      • Alenka a co jsi dokázala ty?
  • Již při termínu "nezisková organizace" se mi otvírá kudla ...... Většina těchto organizací je určená k pumpování státního rozpočtu do soukromých kapes a živení všelijakých nepřizpůsobivých a nezákoných k nám uprchlých. Kdyby NZ získali kontrolu tak bude rozhlas a televize ještě prolhanější a neobjektivnější.
  • vanhorne
    "Poslanci od nich chtějí odstřihnout politiky"
    Ti navrhovatele, ani ta ruzna individua v tech vybranych organizacich nejsou politici?Co jsou vlastne ty ruzne organizace, je to obycejny "life support system"pro vedouci funkcionare kteri by se jinak neuzivili, stejne jako skoro kazdy politik.Navrhovatele asi vynalezli novy zpusob jak urcitou particku dostat k volantu.Kdysi se rikalo, za kazdym politikem je zena.Dnes se muze rikat, za kazdym politikem je lumparna ktera nic dobreho ceskemu narodu nikdy neprinesla ani neprinese.Politici budou tak dlouho na koni dokud lide budou verit jejich planym a lzivym slibum.
    • jo to hodně negativní příspěvek.. je třeba se vždy dívat zpětně, kdo z čeho profitoval, který politik, který politik je nejbohatší nebo kdo bere nejvíc státních dotací, a pak pochopíte, proč je v politice.........paradoxně druhý nejpopulárnější muž české politiky...já bych tak tvrdá vůči politikům nebyla.. To přísloví zní jinak.. "Za každým velkým majetkem je zločin" /Honoré de Balsac/
  • Tak ani tenhle malý ústupek stejně neprojde, ve skutečnosti to nechce žádná strana.
    Samozřejmě odmontovat politiky od veřejnoprávních médií ještě neznamená, že se novinařina zlepší. V ČR zřejmě bude třeba vzdělávat novináře, jak mají pracovat, že se mají snažit o maximální objektivitu. A také je třeba odpoutat majitele médií od médií samotných. Ve chvíli, kdy majitel ovlivňuje, jaké zprávy mají být, nebo nemají být publikovány (viz kauza Prima), tak je médium schnilé. Zdravé médium musí informovat objektivně a blokovat fake-news, jako je třeba v případě Channel Four.
    ČT se sice poslední dobou zlepšuje, ale pořád má k objektivitě daleko, samozřejmě daleko blíž než fake-media typu parlamentnílisty.cz, reason.com, novinky.cz,...
    • Ono to moc odpolitizovat nejde, protože každý člen /i nepolitický člen/ má nějaký politický názor a je to ještě o to horší, protože těch informací mají méně než politici a jejich rozhodování lze snadno ovlivnit.. a joko členové neziskovky mají své potřeby/profesní i soukromé/dám příklad z komunální politiky, který jsem zažila na vlastní kůži, kde ve vedení městské firmy je dozorčí rada, a jednatel společnosti.. je nepolitická figura.. ale říká svým technikům..tam nakupujte/myslí náhradní díly, šrouby, spojovací materiál,/ je to radní nebo je to starosta... tak to chodí...přes neziskovky můžete lépe ovlivnit stav věcí, když víte, kde mají slabinu, nebo mají-li nějakou potřebu... a v tom je Anton Hrabiš jednička...Ale je to pouze tam kde rozhodují peníze, kde jde i normální lidskou slušnost a respektování práv a soukromí lidí, tam je na tenkém ledě, ale lidé slyší hlavně na peníze... .
      • Dokud budou mít média obrovské peníze z reklamy, tak do té doby budou média lhát a pokrytecky překrucovat skutečnosti v zájmu svých majitelů.Neřízená reklama a u nás zkorumpovaná komise pro reklamu je vinna rozvratu ekonomiky a kikvidací pojmů, jako pravda, etika, svoboda a demokracie. A Bureš ji zatím moc nepotřeboval. Důvodem je to, že sedí na prameni peněz, dotací a moci. Stačilo mu poukázat na korupci v naší rozvrácené společnosti a lidé mu zobou z ruky. Pak si může čerpat do vlastní kapsy odkud chce a kolik chce.
    • víme sajmon, kauza Prima
      • přéééésně








        PCHE !!!
  • vivat Forejt

    viva Pablo Escobar

    vivat Zeman

    viva Columbie


    YEAH !!!
  • Pozor nová lumpárna - DISTANČNÍ SMLOUVA.

    Novela Občanského zákoníku upravuje - tzv. Distanční smlouvu (po monitorování v telefonu).
    Díval jsem se do nového Občanského zákoníku a skutečně je tato smlouva uzákoněná a dokonce je více takových smluv. Je neuvěřitelné, co ty zákonodárci ( ho.ada) vymyslí. PŘEPOSÍLÁM A NECHCI VĚŘIT, že takovou prasárnu mohli v parlamentě schválit lidé, které jsme si sami zvolili, aby hájili zájmy svých voličů.
    DOPORUČUJI SE INFORMOVAT A POTÉ VAROVAT SVÉ PŘÁTELE .
    ----------------------------------------------------------------
    Pozor na nový druh smlouvy.
    Rád bych vás upozornil na nový druh smlouvy, který se prý začíná rozmáhat. Do novely občanského zákoníku se dostal termín tzv. "distanční smlouva". Tento druh smlouvy lze sjednat po telefonu.
    A teď k tomu podvodu. Někdo vám zavolá, řekne, že hovor je monitorován a jestli vám může něco bezplatně zaslat (soukromě i pracovně).
    Pokud souhlasíte, tak se může stát, že za pár dní přijde několikastránkový dopis, kde bude vyčíslena hodnota čehosi.
    • ... co ti zákonodárci vymyslí...
    • Někde v textu - samozřejmě špatně čitelném a pokud možno na poslední stránce - bude napsáno, že máte x dní na odstoupení od smlouvy dle obchodních podmínek, jinak je smlouva platná.
      Většina z nás takový dopis zahodí, protože si přece nic takového neobjednal a málokdo dočte dopis do konce.
      Pak se může stát, že přijde upomínka a už z toho není cesta ven. Protože tím, že jste souhlasili se zasláním bezplatné nabídky, jste uzavřeli distanční smlouvu. A to, že jste si nepřečetli obchodní podmínky, nikoho nezajímá....Takže, buďte obezřetní!!!!!

      JUDr. Jiří Jačka
      • Již ten nový o. zákoník je "veledílo darebáků" a je určen k ujařmování poctivých občanů.
      • no vidíte a Zeman honí neexistující uprchlíky *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit