Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bude to stejný "bordel" jako vyní.Občas mne napadá,že ČT je hlásnou troubou Kalouska a partajní buňkou TOP09. *16*
    • přééééésně

WOW !!!
  • Jak chcete mít nezávislou televizi ,když v radě pro TRV sedí soudruh Uhde který za komárů psal a četl v ČT oslavné básničky pro KSČ. Milenka od ředitele ČT uvádí cestopisné víkendové pořady ve slovenčině. A naši schopní redaktoři jen koukají.To naslovensku by si nikdo nedovolil. Vše za naši kasu. PARAZITI! *9*
  • Již při termínu "nezisková organizace" se mi otvírá kudla ...... Většina těchto organizací je určená k pumpování státního rozpočtu do soukromých kapes a živení všelijakých nepřizpůsobivých a nezákoných k nám uprchlých. Kdyby NZ získali kontrolu tak bude rozhlas a televize ještě prolhanější a neobjektivnější.
  • Kavárenská Kimhavlova televize se změní na Islámskou Eurovizi za naše prachy ! *8* *1*
  • A Kalousek má pohehe, leda, že by ČT koupil!!!

CHICHI !!!
    • Trefný příspěvek!
      • dík, také jsem novorosijec

WOW !!
  • Jájasem pro, ale poklud bude ČT a rozhlas platit jen ten, kdo je sleduje. Místo dalšího rozšiřování počtu programů - zavést sledování a platby podle užívání obou údajně veřejnoprávních subjektů. Ať žijí z toho co lidi sledují... Ostatně další tv jsou daleko nezávislejší a veřejnoprávnější. Když to jde u milionů mobilů - proč ne u televize? Technika na to je
  • to je jak z louže pod okap *15* *15*
  • Mě by spíše zajímalo, jestli mají veřejnoprávní média povinnost informovat pouze ve shodě s politikou Evropské unie, jak jsem četla. Je-li tomu tak, tak potom ovlivňování "místními" je to poslední, co mě trápí, ať už je řešení jakékoli. A ani si žádné ovlivňování zlými politiky nepamatuji. Budou tedy také veřejnoprávní média mlčet či mlžit o tom, o čem se už nyní mlčí a mlží např. v Německu?
  • To si děláte legraci, neziskovky placený kým? Americkou ambasádou.
  • je třeba odstřihnout od povinných poplatků občanů, pak se můžou redaktoři od Soroše modlit i 5x denně k Mecce ! *7* *1*
    • Tebe je třeba odstřihnout od chlastu, žvanile.
      • zajímáš plešatej impotente, co ti stará zdrhla
        • Ty jsi se na starou nikdy ani nezmohl, vandráku bez peněz.
          • ... Simon, ten idioot už neví za koho sem přijít. Že jsi blbec Simone, teplej blbec, viď :)))
            • Ty nikdy nepřijdeš. Budeš zde smrdět stále, bezdomovče.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit