Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pánové,ta knížka byla úžasná.Zajímavé bylo Glazarovo hodnocení polských Židů-jejich morální hodnoty jemu i ostatním Židům připadaly naprosto neuvěřitelné,cizí a zvrácené.Mohlo by to být významné pro pochopení vztahu Poláků k Židům.

  • Kalousek-žena která přežila otravu alkoholem
  • A kdo? Kdo denno denně odklízel ty tisíce mrtvol kdo třídil a nakládal desetitisíce oblečení bot a všech osobních věcí co si mrtví přivezli sebou? Němci to asi těžko byli, to židé asi ti vybraní na práci.... Drželi hubu a krok co? Jasně kdykoliv mohli zkončit v "umývárně" ,ale stejně tak němečtí vojáci kteří dostali roskazem práci v takovém táboře ty by však každý bez mrknutí oka odsoudil, ale nejsou snad horší ti co viděli jak jejich bratry ve víře vedou na smrt a nevzbouřili se a pomáhali tomu zvěrstvu? HNUS který by nefungoval kdyby si lidé víc vážili života cizího než vlastního...
  • Ti, kdo zapomínají na minulost, jsou odsouzeni k tomu znovu ji prožít ...
  • Divíte se ? Já ne, zvlášť když v neděli 12.11. na čt1 po 20:00 hod byl odvysílán pořad GEN galerie elity národa - Taťána Kuchařová. Každým dnem odchází někdo, kdo byl svědkem dvou totalit a pro naši zemi udělal tolik, že se to nedá vyčíslit penězi a hlavně, nikdy od r.89 nebyli tihle utlačovaní lidé zveřejněni, pochváleni, ohodnoceni nebo zaneseny jejich činy do historie. Co chcete od společnosti, kde se volně šíří názor, že: Čapek v knihovně je k smíchu, kdo by ho četl ? Masaryk udělal jen jednu věc a to - střílel do dělníků, Havel byl ožrala a Sluníčkář. Tady na Tiscali do diskuze napište přirozené slovo hlu.ák a jste na měsíc odstaven a zablokován. Kdo jsou ti lidé, co tady den co den a do všech rubrik píšou vulgární, utopistické, pomlouvačné, nesmyslné a nepodložené zprávy. Vysedávají tady přesně přes 6 hodin buď v dopoledních, odpoledních či nočních hodinách. Je opravdu pan Drahoš a arm. generál pan Pavel paranoidní co se týče placených Trollů z Moskvy? Hitler a Stalin si notovali v jednom: vyhladit Židy. Za pár měsíců v únoru to bude70 let od krvavého února a budeme svědky překrucování faktů. Nová rudohnědá vláda je toho důkazem. Klidně mi tady nasekejte stovky záporných bodů " Nesouhlasím " a napište vulgární reakce primitiva ze základním vzděláním ale tím dáváte najevo, že si pletete význam Demokracie s Anarchií placenou z Moskvy.
    • nic se opakovat nebude přijdou daleko horší nepředstavitelné hrůzy
    • ti Ruští bolševici likvidovali Evropany v Treblince Osvětimi Mauthausenu Sachsenhausenu Majdanku atd. po milionech. Nechápu že tomu civilizovaný svět mlčky přihlížel a nepomohl mírumilovným Německým Nacistům v jejich spravedlivém demokratickém boji proti Putinovi...... *6*
      • Někdo ukončí vzdělání v páté třídě a vystačí si s tím po celý život. Nejhorší na tom je, že si myslí jak je vtipný.
        • tak to už jsme dva...... *8*
        • zastrašit. My soukmenovci držíme při sobě ne? *6*
    • pravdivě a slušně shrnuto ,klobouk dolů
    • generál pan Pavel JE paranoidní !Protože před vstupem do velení NATO hovořil a hlásal úplně jiné věci.Než tři měsíce po tom co mu tam vypláchli mozek.
      A hlavně proto že nikdo jiný kdo tam je se takhle nevyjadřuje.
      • Asi Tak.. je logické, že když vstupuješ do tak veliké a významné funkce musíš mít nějaké ambice ale realita je trošku jiná, která tebe převálcuje a za pár měsíců mluvíš jinač - korektněji. Věřím, že je to v každém oboru bohužel i v dělnické profesi pokud jsi profesionál.
        Mi víc vadí od tebe, že tvůj názor nedokážeš rozvinout abychom pochopili konkrétně co hlásal generál Pavel před vstupem do NATO a co hlásá teď i jak je podle tebe paranoidní. Jestli je to od tebe Hoax nebo pravda se už nedozvíme. Jsou to přesně ty jedovaté sliny na člověka o kterých jsem se zmínil v minulém článku. PS: ostatní generálové a jejich podřízení nemají ze zákona možnost se veřejně vyjadřovat, takže to je taky zavádějící.
        • Rozvinout ? Ten pan například a dá se to najít tuším na novinkách,říkal že Nato v Evropě nemá sílu porazit konvenční silou Rusko v případě války.Nebyl v NATO ani 14 dní a tvrdil opak.To není rozhodně přístup profesionála který ví do čeho jde a o čem mluví.Další před nástupem do funkce hovořil že by se Rusko mělo podílet na společné obraně Evropy.A od té doby co je v NATO do Ruska furt šije jaká je to hrozba.
          • Na novinkách - tak to musí být pravda. Změnil jsi mi celoživotní utvořený názor s tím, že p. Pavel je takový novodobý Hitler, který se co nevidět pustí do Putina... Tak potom je každá napsaná věta zbytečná.
            • Ale když se vyjadřuje na Novinkách Kalousek tak je to pravda že? *1* *1* *1* *1*
            • Novinky byly příklad další podobné třeba Deník.cz.Ale to nechce jen číst jeglovo Tiscali a Blesk víš.
              Každopádně kdo chce na netu najde jak se pan Pavel, vyjadřoval před vstupem do štábu NATO a jak se vyjadřuje teď.
              No zelený mozek si vždy najde obhajobu své práce že.
      • pana Pavla znám osobně a rozhodně paranoidní není !!!!!!!!!!
      • MASARIK A ELIÁŠ JSOU JEDINÉ DVĚ OSOBNOSTI ČESKÝCH DĚJIN KTERÝCH SI VÁŽÍM.Havel to nikdy nebude!
        Kdo nečte je hlupák a je jedno zda je literatura fikce,román či fakta.
        A kdo věří neustále opakující se propagandě o placení dezinformací z Ruska. Je blázen co si nedokáže vytahat informace i z jiných zdrojů.
        Jo a pokud si ty informace najde.Tak lehce zjistí že ta protiruská kampaň jede jen asi v 6 zemích světa.Ostatní moudřejší nad tím mávnou rukou.
        Ale tady to má úrodnou půdu protože je lehké(pro místní ovce) spojovat Sovětskou minulost s Ruskou současností.Kdo byl teď někdy v Rusku ví.
  • Je to strašné, člověk si tu hrůzu ani nedovede představit. Zvířata se v přírodě taky požírají, ale dělají to z hladu. Kdežto člověk to dělá z důvodu prosazení nějaké "ideologie". Možná bychom to také mohli nazvat potřebou ukojení jakéhosi "ideologického hladu".
    Tady byli lidé posláni do "sprch" a to utrpení netrvalo dlouho a byl konec. Když se to ale srovná s gulagy, kam byli lidé posíláni také z ideologických důvodů a tam nebyly žádné "sprchy", které by to utrpení rychle ukončily.
    A nezapomeňme, v obou případech se jednalo o socialismus, jeden "hnědý" a druhý "rudý" a likvidovali se "nepřátelé" v jedno případě "rasoví" a v druhém případě "třídní".

    A teď si uvědomme, že lidí je 7,5 miliardy a stále víc se množí. A co ta malá Zemička...
    • malá zemička to máš hodně malou představu o reálném světě zem je obrovská a má velké rezervy ale holt mnoha lidem se nechce makat aby se měli lépe radši si to vemou jinde nebo natáhnou ruku *12* *11* *16*
    • Vidím, že je to pár minut co jsem to napsal a politruk mi hned dvakrát klikne, že nesouhlasí. Samozřejmě mu neupírám právo nesouhlasit. Ale spíš bych uvítal, kdyby mi napsal v čem a proč nesouhlasí. Třeba se v něčem mýlím a pak se nechám rád poučit.
    • Vzhledem k stárnutí naší země, ČR zanikne. A to jen proto že demokrati mají rodiny jen plnou hubu, ale nic pro ní nedělají.
      • Oni... demokrati.... mají rodiny jen plnou hubu. Moc by mne zajímalo za co se považuješ ty ? A co pro to děláš sám ? Víš, můj názor je ten, že rodiny kteří mají více jak 5 dětí a vychovávají je v duchu naší ústavy je strašně málo a víc se na ně poukazuje prstem, než aby jim někdo fandil.
      • V minulosti vznikaly a zanikaly říše, městské státy, osady... a vznikaly nové. Budoucnost ČR je v tom, že se stane jedním z regionů EU, nemůže si hrát na nějaký uzavřený celek jako ve středověku.
        Je také třeba si uvědomit jaký je smysl lidské existence. Jsme tady jen proto, že jsme se náhodou narodili a máme si tedy ten život "užít"? Nebo zde jako lidé máme nějaké "poslání"?
        • Ano užít ale z čeho když sociální podmínky jsou mizerné.Přepracovanost kvůli koruně a na děti a jejich dělání už není čas a energie.
          Naštěstí jsem generace co už má vše zařízeno.Jen to prostě nezávidím těm dnešním mladým.
          • Prostě euroatlantická civilizace a to včetně Ruska upřednostnila spotřebu a zážitky nad děti a zachování života,bohužel.
  • hnědí,zelení,rudí jen pro znalé.
    Jak se nám ta historie kroutí a zlehčuje,jednou se na tyhle hrůzy úplně zapomene a můžou se opakovat.
    • Plyn můžou npř. nahradit ostré nože s rytím - Alláh mit uns a proti všem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit