Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Jirka.V té hospodě asi sedáš Ty.To co jsi napsal je výplodem chorého mozku ,v deliriu.Poslouchej alespoň televizní zprávy a čti tisk.Pak sem nebudeš psát takové troubovitosti.Vláda schválila další zadlužování na příští rok o více než sto padesát miliard korun.Pro tvoji informaci,předsedu vlády,v této zemi,dělá Nečas.
  • naprostý souhlas s tebou - nadávají tady pouze hospodští povaleči a jiní zkrachovanci a jim podobná individua zvyklá z doby před rokem 1989 že jim neustále někdo cizí bude utírat "nudli u nosu"
  • Pokud někdo píše , že Nečas zadlužuje tuto zemi , tak zřejmě vůbec neví o čem hovoří a je to zřejmě typický český človíček , který nejraději sedí v hospodě , nic nedělá , nic neumí , pouze nadávat na všechny , a kritizovat vše , ať je to kdokoliv . Bohužel je to jeden z typických národních českých rysů . Jirka
  • Říman má pravdu. Nečas systematicky likvidujechudé dělníky v tomto státu.
  • Topolánek i Nečas ,ve funkci předsedy vlády,pořádně zadlužují tuto zemi a ještě za enormě veliký plat.Ani jeden neumí nastartovat urychlené splácení dluhů.Když končil Topolánek ,byl státní dluh o dost větší,než když začínal.S Nečasem,to bude stejné.Také bude ve fnkci jednou končit.Možná dost brzo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit