Přejít na výpis diskuzí
Ringo Čech kárá Rusnoka: Je to bambula, kultuře jsem měl ministrovat já
29.6.2013 | red
54 příspěvků
-
Tak jdi jinam, volných míst je ještě dost ty tele *1*
-
Je to k vzteku.
-
-
*14* *14*
-
Bohužel ale hlavu vzhůru. V dalších volbách se snad už Zeman znovu na hrad
nedostane! *2* *2* *2* -
-
Dalším prezidentem bude Dr. Rath
-
-
-
Je to bambula, ministra financí bych chtěl dělat já, potřebuji si vylepšit rodinný rozpočet. Čechu, ty jsi trouba, když si na tebe Rusnok nevzpomněl, asi nejsi taková hvězda, jak se prezentuješ. Věnuj se hudbě a divadlu, to ti jde, nehrab se do politiky, vždyť si byl poslancem a nic moc si neukázal. Závidím lidem jako jsi ty jejich sebevědomí. Jednou se můžeš přihlásit, až budou volit prezidenta zeměkoule, když si myslíš, že na to máš.
-
-
Sokole,ja se hlasim jako strazce pokladnice. *16*
-
-
OK počítám s tebou. Rozšíříme počet důchodců v naší vládě. Sokol
-
-
-
Ringo nezoufej, S tebou ma ČSSD velké plány. Takovej tlučhuba musí sedět v řádné vládě a ne v nějaké dočasné.
-
To jsem měl dostat jáááá.
-
Ringo tu tlamu si zrestauruj jestli nemáš na žiletky tak si řekni já ti je daruju. To bys byl ministr z vošklivince.
-
Ať žije KSČM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14*
-
-
KSČ(m) = NSDAP(m)
-
-
Fašismus je slabý odvar komunismu!
-
-
Jseš ubohej zloděj nicků! Ještě jednou a podávám na tebe trestní oznámení!
Nedělej si plané naděje že jako anonym jsi nepostižitelný! -
-
podej trestní oznámení i na souseda --má lepší auto---podej trestni oznámení že se lepe obléká než ty --že nepracuje jak je to možný-má hezčí manželku než ty---neumíte se k sobě chovat stydte se---proto jste v Evropě jako spodina --inu--Banánová republika *12*
-
-
Budu plně spokojen pokud projde Okamurův požadavek a lidé přistiženi při
zlodějnách a korupci spáchaj po ztrátě občanské cti sebevraždu jako se to
ještě nedávno stávalo v Japonsku.
U nás o to však zájem není a hádej proč? protože kradou a podváděj skoro všichni. *2* *2*
-
-
-
Jseš ubohej zloděj nicků! Ještě jednou a podávám na tebe trestní oznámení!
Nedělej si plané naděje že jako anonym jsi nepostižitelný! -
-
to přece víš, že češi kradou ne? *4*
-
-
-
Ringo jen do nich máš pravdu.A to bude v Karlových Varech dvojka ožralý Bartoška a Balvín oba na B a v kašně!! *1* *12*
-
Ringo , kam na ty nápady chodíš ? Jedině, že by si to také chápal jako pěkné zakončení kariery, nebo snad života ? Pan Rusnok má prozatím několik ministrů, ale ti ještě nemají nic jistého. Pokud se nepodaří jich sehnat potřebný počet musí se začít znovu. Bylo by to ovšem škoda. Současní ministři Nečasovi vlády již mají téměř zabaleno a začínají se modlit, aby se náhodou v noci neprobudili na naléhavý povel " Otevřete policie". Jak zničující představa. Ještě rok si mohli v klidu užívat a náhle jim do té pohodičky zasáhl prezident. Kde mají k sakru tak nahonem sehnat peníze na zaplacení sami sobě nasekaných dluhů, kolik krásných milenek jim zamává šátečkem na rozloučenou?
-
Ringo,možná jsi měl ministrovat,ale Balvín líp šimral Zemana pod pytlíkem,takže smolík. *2*
Musím přiznat,že jsem se v Zemanovi spletl,je to dobrej taktik,¨jede si svoji ligu. Ovšem pro zemi to žádný přínos nemá,jen si plácá svoji bábovičku a masíruje ego *3* -
-
Mas rozhled jako slipka z kurniku. *1*
-