Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Tak se nám snaží nakecat, že Fico vlastně nevyhrál! To je od nich hezký, ale jak jim uvěřit když dali záruku za ukrajinské dluhy které Ukrajina splatit nikdy nemůže? Takže kolaps Ukrajiny se blíží a k tomu náš kolaps samozřejmě taky! To vypadá na solidní masakr!

  • Tupé ovce si zvolily opětovně svého starého baču. Bohužel jim nedošlo, že i bača má své vlky :-((

    • O demokratickém profilu pisatele svědčí už úvod jeho příspěvku. Jeho deprese z výsledku voleb mu zatemnila mozek. Kdyby vyhrálo Progresívne Slovensko, jistě by napsal, že svéprávní voliči rozhodli. 

      Krása slov odhalí autora. 

  • Čím víc skřípou naši fialoví  mafiáni zubama a plivou sliny jedovaté, tím víc si myslím, že je potřeba nekomentovat výsledky svobodných a demokratických voleb.

    Nebo si si zdejší moralisté a nositelé světla myslí, že volby nebyly svobodné a demokratické? Nedopadly podle jejich gusta, ale rozhodují lidé, kterých se to týká.

    Ještě ví Bůh, jestli pan Fico sestaví vládu, ale zdejší "odborníci" už vidí budoucnost černě. Gratuluji.

  • Koblihář jásá, že Fico vyhrál...

    Tak to by se konečně mohl odstěhovat do země svého původu...

  • Blahopřeji bratrům na Slovensku ke správné volbě !!

    Kéž bychom i my v ČR měli co nejdříve takto šťastnou ruku.

    • A kéž by se podobně volilo ve všech členských státech EU, aby se začaly řešit věci podstatné místo počtu pohlaví, manželství pro všechny, Istanbulské dohody, greendealu a podobných nepodstatných věcí.

  • Tak uvidíme kolik Slováků se vrátí do rodného "ráje" z ČR , spíš bych odhadoval že jich zase víc přijede k nám . To je o kvalitě života v dané zemi nebo chcete tvrdit že více Němců uteklo do Afriky ?😎

    • A kolik Ukrajiců se po válce vrátí do rodného ráje? 

      • normální žádnej ale nemusí nám tady z toho dělat Ukrajinu , to jako s každým přistěhovalcem

    • ... do Afriky ??

      Promiňte, uniká mi souvislost.

      • to jest nadsázka😇

    • "V jednoduchosti je krása /síla" 

      Toto krásné rčení se u vás míjí účinkem a stává se neplatným 

      Nic méně, na názor máte samozřejmě právo 

  • Naprosto výstižné.

    „Robert Fico nechce Slovensko léčit. Ke Slovensku se chová jako deviantní psychiatr, který si chce hlavně udržet bonitního klienta, a je mu jedno, když ten klient nakonec vyskočí z okna. Což je i Orbánova politika,“ dodává k tomu Káčer.

    • Z toho, co jste opsal mi vychází, že psychopat bude tendle kááčer. Mimochodem, jak se cítíte vy (myslím vás oba) 

  • A na serverech už to jede! Kdo volil Fica nebo ho podporuje je automaticky proruský.

    Ta ubohost a jednoduchost některých spoluobčanů roste až do nebe.

    • I kdyby to tak bylo, musel bych si položit otázku: No a co ?? Je snad na proruské orientaci něco špatného ?

  • A na serverech už to jede! Kdo volil Fica nebo ho podporuje je automaticky proruský.

    Ta ubohost a jednoduchost některých spoluobčanů roste až do nebe.

    • Užívám si zoufalství českého magorstva. Rakušan
      má za to, že výsledky slovenských voleb jsou pro nás varováním
      i poučením. Bárta blahopřál Progresivnímu Slovensku a Fiala se odkazuje
      na tradičně dobrou spolupráci se Slovenskem... už tak dobrá nebude kvůli
      neslučitelnému  a antagonistickému ideologickému postoji. V roce 2026 -
      2027 se chce Orgán odtrhnout od nereformovatelné EU a s ním půjde
      Slovensko a možná Polsko. Změny jsou asi nastartovány velmi silně, i
      když se to tak bezprostředně nejeví.

      Co si tak neužívám? Blíží se finanční krach Ukrajiny a ČR stáhne tímto sebou ke dnu. Agentura Moody ́s snížila rating Ukrajiny na negativní. Známka Ukrajiny je nyní jen jeden stupeň od velmi vysoké pravděpodobnosti selhání. Podle Moody's současné problémy země zvyšují rizika udržitelnosti vládního dluhu, takže je velmi pravděpodobná restrukturalizace dluhu s výraznými ztrátami pro věřitele ze soukromého sektoru. A co to znamená pro ČR? Naprostou katastrofu. Nejen, že Ukrajina nevrátí ČR ani jednu jedinou korunu z toho, co jí vláda národní zkázy Petra Fialy půjčila (ČR se zaručila za 1,4 miliardy kterou Ukrajině poskytla EU) a že Ukrajina nezaplatí ČR ani korunu za dodané zbraně za desítky miliard korun, je to ještě daleko horší. Ukrajina si rovněž půjčila desítky miliard EUR i jinde, ale jak všichni víme, pětidemoliční vláda národní zkázy a asociálních dezolátů, pod vedením amerického poskoka P. Fialy zlatoústého signalisty se za tyto půjčky zaručila penězi českých občanů! V praxi to znamená, že věřitelé nepůjdou po Ukrajině, ale po ručiteli, kterým je ČR. Ekonomové a členové bankovní rady již očekávají naprostý kolaps veřejných financí v ČR, zjednodušeně - nebudou peníze na vyplácení důchodů, soc.dávek a co hůř na kompletní provoz státem placených služeb včetně školství, zdravotnictví apod. ČR novými půjčkami se zvyšujícími se úroky platí půjčky starší a to je neufinancovatlné. Obsluha státního dluhu je stále dražší. Ukrajina téměř jistě zbankrotuje a ČR díky vládě dezolátů P. Fialy také. Pimprlové emerycké marionety Fiala, spolu se Satanjurou, vydali pouze krátké lživé prohlášení o tom, že občané ČR mohou být naprosto klidní, že Ukrajina jistě svým závazkům dostojí a k tomu pomyslnému dnu nás nestáhne. Pokud by došlo na černý scénář, ke kterému dle světových bank i přes ujišťování Fialy dojde, nebude to dle Fialy chybou české vlády, nýbrž Ruskou agresí. A je to tady...

  • nemá ale, s kým tu vládu složit. Pač kdyby se mělo Pellegriniho chytat za slovo, tak s ním v životě nemůže jít. Pellegrini navíc řekl, že z jeho strany není možné, aby byli ve vládě dva bývalí premiéři. A nedovedu si představit, že by v té vládě nechtěl ani jeden být.. :D  ale je to politika. Nicméně se shodí, když s ním začne obcovat a poruší X svých vyhlášení z minulosti i ze včerejška..

    • rejdime, rejdime, máte to ale složitý život soudruhu.

    • a KDH nemá zájem o spojení s Ficem... mně se to zdálo v noci divné, že by s tímhle pánem obcovali zrovna křesťané. Ve studiu o tom ale hovořili, že tam jsou některé místní buňky, které k němu mají blízko, tzn. je to ve hře... tak není, dle vyhlášení před volbami. Pellegrini má mnohem lepší vyjednávací možnosti v koalici s pravicí, tam může být i premiérem. S Ficem v žádném případě. Měl by risknout i to, že pár přeběhlíků z jeho strany přejde, zachová si ale tvář a potvrdí to, co povídá, voliči mu to vrátí v příštích volbách, pač ho určitě volí hlavně ti, kteří cílí na levici, ale vadí jim osoba Fica. Ty hlasy přeběhlíků ke Smeru pak bez problémů vyváží případná tichá podpora OLano.. mohou Fica nadobro vyšachovat, neměli by tu šanci promarnit a Pellegrini se může zapsat do politických dějin Slovenska pozitivně.. v opačném případě velmi riskuje další aféry a už by s další, novou stranou asi těžko uspěl. Ta koalice těch dvou lidových pánů Fica a Danka proti němu je pro něj naprosto neuhlídatelná, tzn. zase hrozí, že se do něčeho namočí..popř. bude muset tu koalici trhat, což nikdy nebudí dobrý dojem na voliče, pokud některá ze stran sundá vládu. Pro Pellegriniho je zkrátka mnohem lepší cestou ta pravicová, tam má šanci stát se ikonou politiky na Slovensku..

      • navíc se Pellegrinimu vyselektují neloajální kolegové ve straně, latentní příznivci Fica. Těch by se asi rád sám zbavil a posílil svou pozici ve vlastní straně.. pro něj nemá absolutně význam spustit se znovu s Ficem a navíc ještě Dankem, i osobnostně nepůsobí, že by to byla jeho úroveň na poli debat a vyjednávání.. jeho politická kultura je na opačném straně spektra, tohle by měl velmi zvážit.. i vzhledem ke kultivaci politiky na Slovensku..mohl by k ní významně přispět a napsat kapitolu nových dějin slovenské politiky. Ti křesťané se mi tam taky líbí, mohli by to posunout taky správným směrem a společně takhle působit i na slovenskou společnost, která je SPECIFICKÁ.. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit