Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Demonstrace PROTI ZÁKEŘNÝM REFORMÁM 21. května od 13 hodin na Václavském náměstí!
  • Já Jandáka také nemusm, ale dnes co řekl to je pravda.Tahle vláda by měla jít z kola ven
  • Souhlasím, politikům by mělo být asi 35 roků. Ta mladá Kočí je nevyzrálá osobnost, hraje si na Bonda, ale měla by si tak hrát ještě s panenkou. Celá politická scena je sice komedie, ale za velké peníze. Hádají se za peníze poplatníků a nic kloudného nedělají. A KDYŽ UDĚLAJÍ, TAK VŠECHNO PROTI LIDEM. Ožebračují tento národ a sami rozhazují. Proč pro ně neplatí stejná pravidla jako pro lidi. Nemocenskou nemají, v nemoci jim jde plný plat. PROČ? PROČ? PROČ?
    • Souhlasím. Jenže nadávání nám nepomůže, prostě - stala se chyba, lidé se nechali zmanipulovat strašením o Řecku, přemlouváním báby,....Lidé, přijďte všichni 21. května na demonstraci!
  • Trochu mně to připadá s Topolánkem a Nečasem,jako kdysi s Minaříkem,kterého komunisté nastrčili do Svobodné Evropy.Oba dva vejlupci ze zavedených bolševických rodů,udělali z ODS úplného volebního aucajdra.Pokud dosazení svých lidí do ODS,byl záměr komunistů,tak na pokažení pověsti ODS to udělalo svoje.ODS jede na smetiště dějin a hvězda komunistů stoupá vzhůru.
    I u "porevolučního" pravičáka Klause je mně divné,jak jej nechali komunisté cestovat po světě.Já když jsem komunisty,za jejich vlády, kritizoval,tak jsem se za kritiku komunistů byl nucen prošlápnout ke komunistickému okresnímu soudu.Že by mně tenkrát ,místo toho,poslali komunisté studovat do Anglie,tak to je ani ve snu nenapadlo.
    • Kdo je prof.ing. V. Klaus, CsC.:
      http://profesor-klaus.osoba.cz/?action=voteinquiry&inquiryid=5281272&answerid=615851

      http://profesor-klaus.osoba.cz/?action=voteinquiry&inquiryid=5281272&answerid=61585
    • Jenom pro úplnost, náš pochybný ekonom a hlavní viník dnešního ekonomického a morálního marasmu ,nynější president žádal do KSČ dvakrát.Doložit to může každý, který se kdy potuloval na prognosťáku!!!Nebyl přijat diky kvotám,tři dělnické profese,jako kandidáti a k nim pouze jeden úředník!Když se organizovala a podepisovala petice na propuštění Havla,tak se náš hrdina hodil marod!Je to prostě charakter,jako celá naše karikatůra rádoby pravice!
  • No jo, to je ten pravý. Ukecaný podobně jako ten jeho pomatený vizionářský fýrer. Zato vláda České Strany Systematické Destrukce vytvořila RaJ, ale jen pro Šuplíka.
  • Největší neštěstí voleb byla Foosbokem zblblá a zfanatizovaná mládež, hlavně ty osmnáctky ještě s čerstvým právem volit.Ty nám to ukázaly jak se k volbám vyjadřovali.
  • Jandáku, vy třídní šašku z budějovické střední školy. To divadlo vám jde dobře, ale jen v politice, jinde byste s ním neuspěl. Děte se bodnout, je z vás na blití.
  • Já bych se proti mladým tak nevymezoval, páchají činění s velkou sebedůvěrou, která není podložena ani oběťmi, ani zkušenostmi, hlavně jsou dobře zmanipulovatelní. Ale jak říkal Werich - starý vů býval i mladým vol(slovo komolím, protože je cenzurované, tak promiňte), a to platí pro mladé i ty dříve narozené. jak známo, blahobyt se nachází už na dohled na horizontu, ale horizont je pomyslná čára, která se nám vzdaluje stejnou rychlostí, kterou se k ní přibližujeme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit