Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když cikáni vidí,jak kradou ti co jsou od údajné revoluce u koryt,tak dělají vše aby šly jejich děti s dobou.Už za komunistů frčel vtip,že ten kdo nekrade,tak okrádá rodinu.Ale až novým mocným se podařilo uvedené skutečně realizovat.
    • Klas Jaroslav, takže za Husáka ses naučil krást, bastarde bolševický! To ti neprojde!
      Jistě máš z toho kradení křivý rypák jako Kikina charakter!
    • Názorný příklad demagogie........
  • Pokud se nepletu,tak náš právní řád nerozlišuje mezi cikánem a čechem,občanství máme stejné tak jaké dotace a na co?budeš se řídit našími zákony v opačném případě jdeš bručet,sebereme ti děti do ústavu atd.V tomto případě je diskriminován český občan zvaný cikánsky gadžo.omlouvám se za gramatiku,cikánsky neumím.Do dnes nechápu proč romové když z historie víme že to byli vždy cikáni.Dokonce i ve slovníku je uvedeno cikán.Náš sociální systém je jim navíc velmi nakloněn a pořád je někdo něčím omlouvá ty továrny na děti.Ve staré Spartě by skončili v jámě lvové a nikdo by se s nimi nevybavoval.Mám několik cikánských kamarádů a ti žijí bez problémů,pracují a starají se poctivě o rodinu takže mně nikdo nemůže podezírat z rasizmu.Máme tady dost vlastních a nějaké rumunské zloděje tady nepotřebujeme,zavézt vízovou povinnost pro rumuny.
  • Zajímavé: ve Francii je možno trestat skutky, které si potrestání zasluhují - u nás se především mluví a berou granty a dotace a zakládají neziskové organizace.
    • Hlavně se vynakládají neskutečné prostředky na "začlenění nepřizpůsobivých do společnosti". Žádné společnosti se to nikdy nepodařilo a nikdy nepodaří.
  • Lepší deset cikánů, než jeden komunista!
    • Lepší deset cikánů než jeden odesák.Ten dokáže rozkrást daleko víc.
      • Pane Klasi,to je velmi trefné,ODS či s její pomocí včetně TOP-09 stačili rozkrást za 20 let i to co se nepodařilo církvím za staletí.
    • Můžete založit i vesničku SOS, nebo si je vezměte do baráku a poznáte kyselé ovoce Vaší pomoci.
      Kdysi komunisté chodili i do zaměstnání! Dnes jsou z nich páni velkokapitalisté, nebo rentiéři.
      (ŠTB, VKR, ČSLA, PS VB).
    • To snad bylo myšleno jako žert,jinak bych si mohl myslet že jste hloupá.Vždyť komunista a deset cikánů totéž jest,komunista je početní jednotka používaná ke sčítání cikánů. *1* *1*
  • zákaz pobytu v ČR pro všechny politiky od r.89?

    Prognostici, disidenti a jejich ideoví souputníci zlikvidovali československý (český) průmysl na pokyn od svých chlebodárců, kteří jim za minulého režimu posílali chlast, olejovky a čaj darjeeling do borské věznice a dolary na tuzexová konta. Ti, kdo zničili český průmysl nebyli "komunisti", ale ti, kdo se za ně, když to bylo výhodné, vydávali. Komunisti se naopak snažili o hospodářskou sílu a ekonomickou samostatnost republiky. Po převratu 1989 znělo heslo Přechod k sektoru malých a středních firem. Zlikvidujte ty průmyslové socialistické kolosy, jako byla škodovka v Plzni. Kolosy Siemens a VAI ovšem zůstaly naživu. Jistý L. Novotný, reformní komunista roku 1968 a potom muž roku 1989, stál v popředí likvidace plzeňské škodovky, kde dokonce dělal tzv. generálního ředitele. Dnešní čtyřicátníci ani nevědí, že v Plzni někdy nějaká škodovka byla.
  • Proc to nejde v CR?Vietnamci ,pristizeni s drogama jdou do basy na nase naklady,neni lepsi
    poslat je za jejich penize do VIETNAMU?
  • můžou cikáni v PS

    Za frázemi typu "Svoboda, demokracie" tu 25let soustavně TUNELUJÍ, RABUJÍ a pak ODSTŘELUJÍ či nechávají rozebrat hnědočechy tisíce tradičních českých firem a družstev. Ale to není náhoda, to je OD POČÁTKU ÚMYSL. Vždyt ke korytům se v roce 1990 dostali agenti, dvojtí agenti StB, KGB, CIA či Říšských tajných služeb. Tito psychopaté jsou bud u koryt stále nebo jako vlivní zákulisní hráči (lobisté) tahají za provázky......
  • Francouzi se s tím cikánským ksindlem nese*ou. Tak se na tu pakáž musí. A když nevychovávají řádně své děti, tak jim je odebrat, to by pro ně byl největší trest.
  • To je zajímavé ve Francii to jde a u nás by to bylo diskriminace, to by se zase obhájce z Indie ( tam se asi neuživil, tak přišel hrbat peníze k nám a mi mu to žerem ) zase zviditelnil a s ním ta sebranka ochránců lidských práv a z nás by udělay rasisty
  • "Výchova" po ciká..ku. A pak, že své děti nevychovávají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit