Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na co EU (EK) sáhne, to zvorá. Bez jakékoliv zodpovědnosti vůči občanům EU a za vysoce nadstandarní platy. To se evropským státům fakt nepovedlo. Stopka měla být někde u EHS. Jenže jak dáte někomu moc, začne okamžitě dělat "dobro", ať to stojí, co to stojí. Právě proto, že se nemusí nikomu zodpovídat.

  • Fiala nás ujistí že, nám bez ruského plynu a ropy bude lépe. Však oni nám to Němci za nějaké to euro navíc dodají.

  • Mám už velmi dlouho pochybnosti, že prvotním cílem sankcí vůbec bylo Rusko. Vypadá to stále zřetelněji, že hlavním cílem protiruských sankcí, ke kterým jsou americkou administrativou nuceny evropské země je samotná Evropa. Ano náš vlastní zaoceánský spojenec zcela systematicky ničí naší ekonomiku. Proč? To je jednoduché. Jsme pro něj nepohodlná konkurence na světovém trhu. Jak řekl Henry Kissinger "Amerika nemá stálé přátele nebo nepřátele, jen své zájmy. No a ty prosazuje bez ohledu na své evropské spojence, lépe řečeno vazaly.  

  • josef.chmela

    Domluva je v nedohlednu. USA teroristé si stále myslí, že jsou předurčeni vládnout celé planetě a ono se to dosud svobodným zemím nelíbí být pod protektorátem USA. S protektorem se domluvit nedá (viz. protektorát Čechy a Morava).

  • josef.chmela

    Ta západní propaganda o Rusku jako rozvojové zemi a obru na hliněných nohou nějak pokulhává. Naopak, Západní země už skoro nic ze strategických surovin nemají, vše musí dovážet a USA průmysl je silně závislý na dovozu z Číny a jiných  tzv. nedemokratických zemí. Nejlepší na tom všem je, že těm svým dezinformacím ještě věří a k té jejich víře ještě nutí své podřízené državy a jejich protektorátní státy.

    Rusko má všechno a dokáže se obejít jak bez EU tak USA. Je toho dokladem nefunkčnost směšných sankčních balíčků a vznikající obchodní sdružení Rusko, Čína, Indie a státy Afriky a Jižní Ameriky. A nastupuje i omezování US dolaru jako svět. platidla. A to je dobře. Končí tím ekomická a vojenská americká nadvláda světu a jejich světový terorismus a imperialismus.

  • Až si schválí tě 30 000 zvýšení základního platu bez příplatků, tak Vám může být nějaké zdražování lhostejné. Náš milovaný vůdce Fiala doma ujistil paní Fialovou, že to zvládnou. 

  • No dochází na realitu. Propagandistické kecy vyčichly. Jak to Rusko neutopí mě v jeho vlastní ropě a jak mu to ukážeme s plynem. Jen Český jouda se střelil do nohy dobrovolně. Jsme my to ale bojovníci. Pod vedením pana Fialy a Pepy na špici svobodného světa. 

  • Diwa

    Celá tahle maškaráda akorát ukazuje absurditu lidí, kteří o tom rozhodují. Než aby se státy domluvily, tak se konají unáhlené kroky, které nás stojí akorát nehorázné peníze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit