Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dnešní doba je falešná a nemocná.

    Vlastenectví bylo ocejchováno jako něco hrozného špatného.
    Kdo se ozve proti tomu že Romská menšina tu má VIP výhody je prý rasista.

    Kdo je proti přistěhovalcům v EU je mediálně zlynčován jako fašista
    případně nepřející člověk.

    Stát by se však měl v prvé řadě postarat o vlastní občany a teprve potom o cizí.
    Ne naopak.
  • takto mluví jako akademik?Tak to jsi nedomyslel.Navíc pokud jsi podpořil iniciativu "Brno blokuje" ta jsi se nám pěkně vyprofiloval.Obecně to byla tehdy v Brně pěkná řež.Spousta zasahujících policajtů stála spoustu peněz.DS si řádně ohlásila pochod a že se smečka pomatenců rozhodla být vidět a pak chytila nakládačku je jenom dobře.Ostatně nebylo nic hezčího když akademikové dostávali gumoléčbu.Mudrovat se dá když jsou peníze a čas.Díky různým pseudohumanistům jako je nějaký Halík, nebo hulvát Novotný by se mohlo stát, že si je budem tady muset islámskou bandu i hýčkat.Zatím je tady nálada - řezat a kopat ven! DEMOKRATICKY! A doufejme, že to tak zůstane.
  • Islamisti ukazují, že je zvrácená středověká ideologie vedoucí ke zvěrstvům (1000 ran bičem, řezání hlav...). Něco takového do Evropy nepatří. Když chce islamista žít v Evropě, nemusí se nechat pokřtít ani chodit do kostela na mši. Chodit celý den v noční košili a s hlavou ovázanou ručníkem mlátit o zem může jedině doma.
  • Co je rasistického na tvrzení "Čechy Čechům"? Afrika Afričanům...?

    Nechci se dočkat někdy v budoucnu v českých zprávách z domova, až tam bude titulek: " Afroevropan tmavé pleti..". *12* *16* *12*
    • Zatím stačí, že tu máme čím dál víc "nezačleněných" a úměrně s jejich počtem roste i počet různých "začleňovacích" agentur.
      Sakra, Vietnamci nemají žádné "začleňovací" agentury, naučili se česky, dělají od nevidím do nevidím, prodávají levné zboží a jsou "začleněni". Nemají sice žádné exklusivní supermarkety, kdy si člověk při koupi toaletního papíru může dát kafe, ale výběr zboží mají a ceny slušné.
      • Dá ti pingpong suprovou babu za krabku retek? Tak zmlkni.
        http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/371873-sexualni-otrokyne-zajate-is-se-prodavaji-za-cenu-krabicky-cigaret.html
    • Nedej bůh Afročech...viz Afroameričan v USA *12* *16* *12*
  • Na území islámu jinověrce taky nechtějí, tak proč bychom je tu měli chtít my? Upozorňuji ty, co nejsou praktikující křesťané, že nevěřící či ateista je muslimem považován za ještě podřadnějšího psa než křesťan, tudíž tuhle půjdou první na řadu v oranž mundůrech. *3*
  • Inteligence veliká, rozum žádný...
  • Tak akademiku.Program DS? A prý opsáno z programu Josefa Geobllese?Takže takto mluví hoši co vystudovali za dělnické peníze?V DS nejsou žádní velcí myslitelé.Ale sám v programu vidíš, že nazývají věci pravými jmény.Zasazují se veřejně a hlasitě o to, abychom my co platíme daně a další poplatky státu, je opět v jiné formě dostávali zpět.Ne že si krom pravidelných odtahů z výplat, živíme k a ž d ý svého hnědočecha! Ne že se v Praze slitují a před plánovanýma operacema v nemocnicích, vylepšováním domovů důchodců tady budeme vykrmovat pochybné hajdaláky z Afriky.Na oko to vypadá, že mluvíš s nadhledem a objektivně.Není tomu tak.Předvedl jsi manifestačně vstřícný postoj k iniciativě Brno blokuje. Je třeba akademiku nezapomenout.Universtia není s.r.o. Do poslední koruny ji financují daňoví poplatníci.Jejich trpělivost není bezmezná.
  • Milióny parazitů na slávě se přiživuje!
    jak pošpinit druhýho a závody kdo víc bonzuje!
    mračno zlodějů se na ulicích pohybuje!
    jenže proti tomu tady dávno nikdo nebojuje!

    Jsi Čech Čech Čech tak si toho važ!
    jsi Čech Čech Čech a narovnat se snaž!
    jsi Čech Čech Čech a čechům dělej čest!
    přelez, přeskoč, ale nepodlez!
  • Bílej jezdec jede tmou
    Bílej meč má nad hlavou
    Jede cvalem s touhou svou
    Jede smutnou Evropou

    Prachem cest je pokrytej
    Nese svoje poselství
    Pohled krví podlitej
    Jede sám to každej ví
  • v tomto prašivém státě odmítám,pracovat,
    • Tady je prašivý stát posledních hrůza již skoro 26 let.Doufám,že se tomu udělá tipec,protože jinak tady končíme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit